reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen ogólnie było spokojnie juz dziś :) jedynie co to anaber miała udaną wizytę, maluszek zdrowy i chyba bedzie Borys :)

reklama
powiem wam ze jestem tak otepiala nie wiem czy to od antybiotyku czy kurcze tan szpital na mnie tak dziala nie mam na nic ochoty tylko bym spala

zZagubiona może pogoda i atmosfera szpitala tak na ciebie działa,wiem o czym mówisz ja w swojej ciąży miałam przyjemność leżeć w szpitalu 3 razy po 3 tygodnie na podtrzymaniu ciąży

witam ponownie dziewczynki ;-)

Dziękuję Ilonce za przekazanie wieści :) wizyta ogólnie bardzo śmieszna bo usg trwało chyba z 20min a lekarz a po 10 min kazał mi wstać o skakac bo maluch tak sie ułożył ,ze nawet nie mógł zrobic żadnych pomiarów. tak to śmiesznie wyglądało cyrk poprostu:szok::-D
po skakaniu obudził sie no to trochę się przemieścił ale nogi zaciśnięte i nie dokonca mógł stwierdzić ale stawia na chłopca takze raczej Borys :-)

Ilonko czytałam wczesniejsze posty i to ja wysyłałam te wiadmości tylko były za długie i mój telefon przekształca je automatycznie na mms. Dziwiło mnie,ze nie dostalam raportu a już wczesniej takie coś miałam więc rozbiąłam to na dwa. Dziękuje jeszcze raz :)

A co u Karolinki ??

Halo jeszcze tak wieczornie......;-)
Ilonka Gosiulek fajne rzeczy wychaczylyscie :-)

Zzagubiona to napewno szpital tak dziala na ciebie:tak: ja tez jesli juz sie tam znajde to tylko spanie i spanie jakos tamte swiatla, cisza sprzyja spaniu......dobrze ze nic sie nie dzieje oby jak najdluzej;-)
Karolcia cos tam slowko wrzucila na enpr......ale cos sie poprzestawialo i teks sie przesunal.....dopieo Aniab mnie uswiadomila ze to wpis po wizycie.........mysle ze sie nie obrazi jak przekaze.....ogolnie ok tylko ma przestac melise pic :-)
A gdzie sie Jane podziewa......????

reklama
Do góry