reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

pewnie sami wiecej powiedziec nie moga w takich sprawach sytuacja moze sie zmieniac, wiec jak na razie jest ok trzymaj sie kochana ....a szydelko masz ze soba ???:-)

reklama
zagladam na chwilke,bo zaraz uciekam do miasta,moj maly facet konczy w piatek 7l. a ja jeszcze nie mam dla niego prezentu..w czwartek nie dam rady kupic,to musze dzisiaj ,
za te,ktore maja dzisiaj wizyte mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&,bedzie wsio dobrze :tak:;-)
a cala reszte pozdrawiam i zycze milego dnia :-)

Ilonka wszystkie badania, mocz, krew, grupa, toxo, glukoza, i jeszcze jakieś. Mam nadziej, że po wizycie u lekarza mi je da bo przecież ja je też muszę mieć przy sobie, bo jakby się coś stało i do szpitala bym musiała iść? Te babki powiedziały, że mogą mi dać tylko krew i mocz :/

Dobra dziewczynki ja się zbieram kurcze tak mnie boli brzuch z nerwów ze szok :szok: jeszcze na dodatek połozylam się aby byc poczuć malucha a tu nic nawet na sekunde się nie poruszył:no: nakręcam sie cholernie. Dam znac Ilonce. pa

Boze drogi dziewczyny jak weszlam na bb z wczoraj i przeczytalam co sie wczoraj stalo to jakby mnie piorun walna,dopiero doszlam do siebie...

madlen no prosze ale masz juz duże dzieciaczki :) a co chcesz kupić ??????
Marta nie wiem czy CI da, tzn jak sie prywatnie chodzi to dają wyniki a jak na nfz to wszystko zostaje u nich, ale ja jak chce to sobie kseruje, tzn mam skerowane włąsnie tylko te pierwsze badania a krew i mocz to bez sensu abym sobie ciągle kserowała !!
Katy no u Ciebie to żaden spadek przeciez :p a z tymi ćwiczeniami bym chyba poczekała !!!!!:-p
joweg no to chociaz wiesz na czym stoisz !!!!!!!!!
zagubiona no to leż, ważne aby wszystko na razie zostało tak jak jest, czyli TY w łóżku a Nadinka w brzuszku :-D no włąsnie masz szydełko ???????? zawsze to czas zleci CI szybciej i nie bedziesz myślec o głupotach :-p

anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i napisz od razu po wizycie !!!!!!!!!!!!!! i niech sie maluszek w koncu ujawni :)

Ostatnia edycja:
Kurcze jak mi ich nie dadzą to ja nie wiem co zrobię, co ja powiem mojemu lekarzowi :-( a ten na nfz był nie miły i jak się dowie, że chodzę prywatnie to mi nie da :-( masakra jakaś
generalnie on mógłby mi prowadzić ciąże ale nie daje zwolnień a ja muszę je mieć bo przecież mnie zwolnili z pracy. Tego mu nie powiedziałam ale mówił że nie widzi przeciwwskazań ażebym nie pracowała :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ilona24- w sumie to nie wiem , poczekma chwile az sie rozkreci zeby byla pewna i dzwonie do kliniki to napewno jutro albo w piatek do nich pojade :)

reklama
Marta po prostu powiedz ze sobie chcesz je skserować i zaraz oddasz !!!!!!! Ja tak zrobiłam, w przychodni w recepcji mi skserowały Panie i zaraz odniosłam do gabintu, i nie było problemu wiec moze i Tobie tak da !!!!!

Do góry