reklama
zagladam na chwilke,bo zaraz uciekam do miasta,moj maly facet konczy w piatek 7l. a ja jeszcze nie mam dla niego prezentu..w czwartek nie dam rady kupic,to musze dzisiaj ,
za te,ktore maja dzisiaj wizyte mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&,bedzie wsio dobrze ;-)
a cala reszte pozdrawiam i zycze milego dnia :-)
za te,ktore maja dzisiaj wizyte mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&,bedzie wsio dobrze ;-)
a cala reszte pozdrawiam i zycze milego dnia :-)
Ilonka wszystkie badania, mocz, krew, grupa, toxo, glukoza, i jeszcze jakieś. Mam nadziej, że po wizycie u lekarza mi je da bo przecież ja je też muszę mieć przy sobie, bo jakby się coś stało i do szpitala bym musiała iść? Te babki powiedziały, że mogą mi dać tylko krew i mocz :/
A
anaber
Gość
Dobra dziewczynki ja się zbieram kurcze tak mnie boli brzuch z nerwów ze szok jeszcze na dodatek połozylam się aby byc poczuć malucha a tu nic nawet na sekunde się nie poruszył nakręcam sie cholernie. Dam znac Ilonce. pa
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
madlen no prosze ale masz juz duże dzieciaczki a co chcesz kupić ??????
Marta nie wiem czy CI da, tzn jak sie prywatnie chodzi to dają wyniki a jak na nfz to wszystko zostaje u nich, ale ja jak chce to sobie kseruje, tzn mam skerowane włąsnie tylko te pierwsze badania a krew i mocz to bez sensu abym sobie ciągle kserowała !!
Katy no u Ciebie to żaden spadek przeciez a z tymi ćwiczeniami bym chyba poczekała !!!!!
joweg no to chociaz wiesz na czym stoisz !!!!!!!!!
zagubiona no to leż, ważne aby wszystko na razie zostało tak jak jest, czyli TY w łóżku a Nadinka w brzuszku no włąsnie masz szydełko ???????? zawsze to czas zleci CI szybciej i nie bedziesz myślec o głupotach
anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i napisz od razu po wizycie !!!!!!!!!!!!!! i niech sie maluszek w koncu ujawni
Marta nie wiem czy CI da, tzn jak sie prywatnie chodzi to dają wyniki a jak na nfz to wszystko zostaje u nich, ale ja jak chce to sobie kseruje, tzn mam skerowane włąsnie tylko te pierwsze badania a krew i mocz to bez sensu abym sobie ciągle kserowała !!
Katy no u Ciebie to żaden spadek przeciez a z tymi ćwiczeniami bym chyba poczekała !!!!!
joweg no to chociaz wiesz na czym stoisz !!!!!!!!!
zagubiona no to leż, ważne aby wszystko na razie zostało tak jak jest, czyli TY w łóżku a Nadinka w brzuszku no włąsnie masz szydełko ???????? zawsze to czas zleci CI szybciej i nie bedziesz myślec o głupotach
anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i napisz od razu po wizycie !!!!!!!!!!!!!! i niech sie maluszek w koncu ujawni
Ostatnia edycja:
Kurcze jak mi ich nie dadzą to ja nie wiem co zrobię, co ja powiem mojemu lekarzowi :-( a ten na nfz był nie miły i jak się dowie, że chodzę prywatnie to mi nie da :-( masakra jakaś
generalnie on mógłby mi prowadzić ciąże ale nie daje zwolnień a ja muszę je mieć bo przecież mnie zwolnili z pracy. Tego mu nie powiedziałam ale mówił że nie widzi przeciwwskazań ażebym nie pracowała
generalnie on mógłby mi prowadzić ciąże ale nie daje zwolnień a ja muszę je mieć bo przecież mnie zwolnili z pracy. Tego mu nie powiedziałam ale mówił że nie widzi przeciwwskazań ażebym nie pracowała
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: