reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

J już o badaniach, ale mam problem bo nie chcą mi dać wyników badań, bo lekarz odbiera je sobie sam a one nie dają wyników pacjentom. I co ja teraz zrobię :wściekła/y:

reklama
witam z rana czekamy wlasniena lekarza kolo 9 obchod jest noc minela bez niespodzianek nawet spalam troszke pielegniarki sie smieja ze mala bardzo zywotna szaleje w brzuchu co na ktg bardzo widac tetno skacze miedzy 140 a 170 :szok: hehe

Karolinko na krew z nosa rutinoscorbin polecam

a co do wizyt to napewno wszystko bedzie ok bez zadnych przykrych niespodzianek trzymam kciuki za was :-);-)

Anaber ja jestem w pracy- uwielbiam pracować, a nie wyobrażam sobie by zostać z teściową w tych okolicznościach- to nie wpłynie dobrze na moje samopoczucie. Ponadto sama zadeklarowałam chęć chodzenia do pracy no i zobowiązałam się do realizacji pewnych rzeczy, więc póki co L4 nie wchodzi w grę. Choć odrobina więcej snu zapewne dobrze by mi zrobiła. ;)

Co jakiś czas czuję jakiś ni to ból ni to nie wiem co... Jakby reakcja na moje myśli, bo powtarza się to ilekroć pomyślę o wizycie i Maleńtasie. Qrcze boję się. Boże oby było wszystko dobrze.

Muszę sobie znaleźć jakieś bardzo absorbujące zajęcie by czas mi szybko zleciał, ale cholera i tak wszystkie myśli wracają... Jak ja się boję....

Dziewczyny- ja dam znać na enpr, bo tylko do tego mam dostęp w tefelonie.

piąteczka pisała, że powróciły staranka i znów szaleje. Kazała Was wszystkie pozdrowić i obiecała, że niebawem wróci. ;)

Ściskam Was i bardzo proszę o kciuki na wizytę- naprawdę mam bardzo złe przeczucia. Ten stres minionych dni mógł bardzo zagrozić Maleńtasowi.

Witam
Ja też dziś nie bardzo spałam w nocy, tzn miałam problem z zaśnięciem, a potem sie budziłam pare razy :-(
Karolina trzymam kciuki za wizytę, wszystko bedzie dobrze, a brzuch to pewnie z nerwów boli, wiec spróbuj sie uspokoić !!
anaber słoneczko koniecznie do mnie napisz po wizycie, ja przekażę info bo do 21 to cięzko bedzie wytrzymać , a ja mam jutro wizytę :)
Marta u mnie tez tak juz jest, ze jak lekarz zleca badanie to potem wyniki lądują od razu u niego, a jak robi sie prywatnie to wtedy wyniki sie samemu odbiera,,,, a jakie badania robiłaś sobie >????? dużo tego było ????????
zagubiona to daj znać po odchodzi co i jak ....!!!!!!!
super ze piąteczka zaczyna starania !!!!!!!!! Oby szybciutko sie jej udało !!!!!!!!!!! pewnie wparuje tutaj z II krechami od razu :)

Hej dziewczynki wpadam zanim pojde do pracy.....:-)
Karolcia slonce trzymamy i nie puszczamy do momentu az napiszesz na enpr.........ale mysle ...ba jestem pewna:tak: ze wszystko bedzie dobrze .....ten cholerny 13 ty w koncu sie skonczyl......uffff.....
Anaber dobrze Ilonka mowi daj jej znac i ona napisze....bo bedziemy sie tu zastanawiac co i jak u ciebie.......:tak:

Losiczka , Lori glowy do gory i trzymamy kciuki zeby sie szybko znow udalo :tak:

Zzagubiona to czekamy na wiesci.......&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

He pewnie Piateczka od razu tu wparuje z pozytywnym testem :-)

U mnie i u Ani tempka na leb na szyje w dol:zawstydzona/y: tak ze i tym razem nici ale ja sie akurat ciesze bo wdrazam plan cwiczen w moje leniwe zycie :-D

reklama
Do góry