reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zaczynamy staranka :)

kurcze dostaje wiadomości MMS ale mam nadzieje ze to nie od anaber bo ja nie moge przyjmowac ani wysyłac bo nie umiem sobie tego ustawić :-( a nie mam na koncie nic aby zapytać czy to ONa, no nic czekam na smsa moze to nie ona jednak coś wysyłała !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marysia to dłuuuugie to Twoje dzieciątko :) ja myslałąm ze moje ma tyle w tym tyg,,,:szok: no ale mi pewnie gin nie zmierzy długości jak miesiąc temu buuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! no ale niech powie chociaz jaka płec to bede w raju :)

Kinga . lori miała podjąć decyzję czy idzie na zabieg czy idzie do szpitala i dają jej tabletki poronne !!! sama w domu nie poroni tylko w szpitalu !!!!!!!! to dobrze ze nie poddaje sie, ze jest silna, zresztą to normalne, ja tez od razu chciałam znów zajść w ciążę to normalna reakcja !!!!!!!!!!!!

reklama
Wiolka ginekolog i on obok gabinetu na laboratorium dlatego sam łazi po wyniki. Spróbuje skserowac je. Tylko do mojego prywatnego mam 27 marca a do tego z nfz za miesiąc dopiero. A te wyniki potrzebne mi są za da tygodnie. Chyba że pójdę tego 27 i pogadam z min że wyniki mu doniosę po prostu :/ moim zdaniem powinien sobie je spisać i mi oddać

Kobietki mam do was pytanie czy któraś z was zażywała bromergon?Jesli tak byłyście po nim śpiące? Marta- niby tak tylko w sytuacjii kiedy laboratorium robi badania na nfz to te wyniki są ich i niestety nie mają obowiązku ci ich wydać

Ostatnia edycja:
ILONKO dluga ale to razem z nozkami - ciemieniowo-siedzeniowa natomiast 13 cm :-), a Ty napewno zobaczysz juz klejnociki damskie lub meskie :-) buziaki uciekam do parcy - a tak mi:no: sie nie chce

Gosiulek nie strasz nic mi sie nie dzieje pozatym że jestem śpiąca lekarz mi mówił że ten lek może usypiać i zażywam go na noc po pół tabletki jak tak będzie działał na mnie to nie wiem czy za 2 tyg podniose dawke na całą tabletke tak jak mi radził,a nie orientujesz sie czy są jakieś inne leki bardziej przyswajalne dla organizmu?

No i Bogu dzięki.Mi tez nic się nei działo ale moja koleżanka psychicznie wysidała.Nie na wszyskich jednakowo działa.
Co do innego leku.Moja siostra brała inny.Zaraz zapytam jej jaki bo nie pamiętam.

reklama
Do góry