reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczko, Lori duuużo siły Wam życzę,tule mocno! zZagubiona trzymam kciuki za Nadię, aby jeszcze troszke u Ciebie w brzuszku posiedziala:tak:Katy zdrowka dla taty zycze!!!anaber udanej wizyty! karol_in-a czekamy na dobre wiesci:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Pamela słoneczko u mnie dobrze, tzn w miarę :) maluszek kopie coraz mocniej i coraz częsciej, raz ma leniwy dzien a raz tak dokazuje ze mi uśmiech z twarzy nie schodzi :-D ogólnie nie mogę sie doczekac jutra, mąz chyba jeszcze bardziej, bo juz by chciał znać płec !!!!!!!!!! no ale zobaczymy !!!!!!!!
aha ja wcześniej nie mogłam wyczuć mojej macicy a teraz od paru dni czuję ze juz przekracza pępek bo mi sie juz ten pępek inny robi, tzn bardziej płaski, i jak maluszek sie wypycha to czuć takie napięcie i brzuch robi sie twardy w tym miejscu, ale najczęsciej mam po lewej stronie wypychanie !!!!! czyli chyba tam ma nóżki i tyłeczek hehe :) bo kopać kopie z prawej strony zawsze !! :-)

NO własnie i jak to jest ???????? na tym zdjęciu,http://forum.mamazone.pl/index.php?/topic/1176-dno-macicy-w-poszczegolnych-tygodniach/ dno macicy narysowane jest w połowie a ja mam juz na poziomie pępka , i na opisach 20tyg pisze ze macica przekracza pępek !!!!

Ostatnia edycja:
Ilonka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wszystko dobrze sie uklada u Ciebie! jak milo czytac takie dobre wiadomosci az mi sie geba cieszy od ucha do ucha:-D! z tego co piszesz wynika ze to niezly lobuziak jest:tak:!!! zycze duuuzo zdrowka Wam obojgu,sciskam mocno i uciekam do pracy. ja juz licze dni do wyjazdu i jak wroce z dobrymi wiesciami to zabieram sie za staranie o wlasnego lobuziaka:-D! jeszcze raz pozdrawiam i zycze milego dnia wszystkim! oby nigdy wiecej takich strasznych dni jak wczoraj:no:...

Pamela juz niedługo i Ty bedziesz nosic małego szkrabka w brzuszku !!!!!!!!!!! dziekuje za miłe słowa :)
miłego dnia życzę kotek :*

NO a ja mam anemie :baffled: :crazy:
mama mi odebrała wyniki, no a mocz oczywiscie idealny !!!!!!!!!!!!!!!:crazy: to juz nie wiem co jest z tymi moimi nerami !!!!!!!!!

Ilonka-może dziecko po pristu ci organy uciśka i dlatego bolą nerki a może to korzonki?Ja też miałam w ciąży anemie sok z buraków z porzeczek i barszczyk zakwaszany poprawią ci wyniki,to masz łobuziaczka rozpychającego sie w brzuszku,świetne uczucie jak dzidzia kopie:-) Marta-a nie możesz naściemniać mu że masz wizyte u jakiegos specjalisty i są ci potrzebne aktualne wyniki badań ja tak robiłam jak do gastrologa chodziłam też brałam od lekarza z nfz badania i później je oddawałam do przychodni

Witajcie wpadam jeszcze przed praca, ZAGUBIONA ciesze sie ze nocka minela spokojnie i oby tak dalej :-)
Zycze udanych wizyt i prosze sie nie stresowac moje kochane, wszystko bedzie dobrze.
ILONKO ja macice wyczuwam od dawna ale pewnie dlatego ze ja nigdy brzucha nie mialam i kazdy wzgorek widac i czuc od razu :-D moja mala wierci sie narazie delikatnie choc jak wyprostuje sie to gulki sie tworza ( cala ma 17 cm ) - ale to takie przyjemne uczucie :-Da Ty zapewne poznasz jutro plec Swojego lokatora :-D

KATY zdrowka dla taty.

A ja znow 2 kg na minusie eh

Wiolka już naściemiałam tym kobietom w punkcie pobrań, a one na to że to ich nic nie obchodzi... masakra a lekarzowi nie mogę się przyznać ze chodzę prywatnie. A jak powiem że do innego lekarza np alergologa to powie po co mi toxo nie mam pojęcia co na wymyślać

prosze nie współczujcie mi i nie piszcie o aniołkach bo mnie to dobija a chce sie jakos trzymac

Ilonka - no chyba naturalnie, ale boje sie jak ja to zniosę. Przeciez mają prawie po 4 cm, to ja bede widziec? ...ciarki mnie przechodzą jak tylko pomysle, ale zabieg jest chyba gorszy. Pamietam w głowie ten okropny wiersz o aborcji a przeciez to dokładnie na tym polega. Boje sie jakis komplikacji później a chciałabym sie szybko starac.

Lori wspołczuję i bardzo mi przykro.
ty juz piszesz że chcesz się szybko zaraz znowu starać? Potrafisz tak? niesamowite.... :no:
Powinnaś iść do szpitala na oczyszczenie bo to już była zaawansowana ciąża jednak, nie znam się na tym ale samo oczyszczenie poprzez okres to chyba raczej nie możliwe w tym stadium co? Co ci mówił lekarz??
3maj się.

reklama
Marta-musałabyś sprawdzić jakiemu lekarzowi oprócz ginekologa przydałby sie do wglądu twój wynik toxo bo ja nie mam pojęcia cholera że też takie utrudnienia ludziom robią a nie pozwolą ci zrobić ksero tak jam Ilona mówiła?a ten na nfz to ginekolog czy lekarz rodzinny?

Do góry