reklama
Co za fatalny dzień :---( Nie jestem przesądna i zawsze uważałam 13 za szczęśliwy dzień, ale dzisiejszy dzień stanowi raczej o czymś innym:-(
Losiczko, Lori duuużo siły Wam życzę , abyście mogły przetrwać ten czas
Lori mam nadzieję,że będzie szybko mogła postarać się o Maleństwo&&&
zZagubiona trzymam kciuki za Nadię, aby jeszcze się trzymała u Ciebie w brzuszku
katy bidulko:-( Mam nadzieję,że jednak uda się ominąć tą amputację :-(
Losiczko, Lori duuużo siły Wam życzę , abyście mogły przetrwać ten czas
Lori mam nadzieję,że będzie szybko mogła postarać się o Maleństwo&&&
zZagubiona trzymam kciuki za Nadię, aby jeszcze się trzymała u Ciebie w brzuszku
katy bidulko:-( Mam nadzieję,że jednak uda się ominąć tą amputację :-(
Katy zdrowka dla taty ,mam nadzieje,ze nie beda musieli amputowac..trzymaj sie kochana :*
Zagubiona fajnie,ze jestes ;-) &&&&&&&&&&&,aby Nadia posiedziala jeszcze w twoim brzuszku ,a na swiat przyszla o czasie ;-)
sciskam wszystkie razem i kazda z osobna..jutro nowy dzien..oby byl lepszy od dzisiejszego..
Zagubiona fajnie,ze jestes ;-) &&&&&&&&&&&,aby Nadia posiedziala jeszcze w twoim brzuszku ,a na swiat przyszla o czasie ;-)
sciskam wszystkie razem i kazda z osobna..jutro nowy dzien..oby byl lepszy od dzisiejszego..
Dzien dobry
mam nadzieje ze dzis bedzie lepszy ach....
Zzagubiona powiedz córce ze ma zakaz pokazywania sie jeszcze przez najblizsze kilka tygodni,trzymam kciuki
dalej to juz nie wiem co powiedziec...
Katy ..........zdrowia dla tyty zyczę.
mam nadzieje ze dzis bedzie lepszy ach....
Zzagubiona powiedz córce ze ma zakaz pokazywania sie jeszcze przez najblizsze kilka tygodni,trzymam kciuki
dalej to juz nie wiem co powiedziec...
Katy ..........zdrowia dla tyty zyczę.
K
karol_in-a
Gość
Dzień dobry Wszystkim.
Mam nadzieję, że Lori i Losiczka poradzą sobie z trudną sytuacją i szybko do nas wrócą. Boli mnie ich cierpienie, ale Lori ma rację- nie będę o tym pisać, bo to wcale nie pomaga.
Ja mam dzisiaj wizytę i oczywiście niemal pół nocy nie przespałam. Tak bardzo się boję. Jeszcze aż tak się nie bałam. Brzuch boli, ale nie wiem czy bardziej z nerwów czy może to coś oznacza. Przeczucie ciągle mam złe, więc staram się je odpędzić.
Zagubiona mam nadzieję, że wszystko się pomyślnie ułoży.
Katka- oby z Twoim tatą było wszystko dobrze.
A mi wczoraj po raz pierwszy, dzisiaj ciąg dalszy od bardzo dawna kapie z nosa krew. Jestem niewyspana i przemęczona. Na ustach chyba wychodzi mi febra, choć nie wiem, bo nigdy wcześniej nie miałam. ;( Ech...
Trzymajcie proszę za mnie kciuki ok 15.30-16- proszę
Miłego dnia
Mam nadzieję, że Lori i Losiczka poradzą sobie z trudną sytuacją i szybko do nas wrócą. Boli mnie ich cierpienie, ale Lori ma rację- nie będę o tym pisać, bo to wcale nie pomaga.
Ja mam dzisiaj wizytę i oczywiście niemal pół nocy nie przespałam. Tak bardzo się boję. Jeszcze aż tak się nie bałam. Brzuch boli, ale nie wiem czy bardziej z nerwów czy może to coś oznacza. Przeczucie ciągle mam złe, więc staram się je odpędzić.
Zagubiona mam nadzieję, że wszystko się pomyślnie ułoży.
Katka- oby z Twoim tatą było wszystko dobrze.
A mi wczoraj po raz pierwszy, dzisiaj ciąg dalszy od bardzo dawna kapie z nosa krew. Jestem niewyspana i przemęczona. Na ustach chyba wychodzi mi febra, choć nie wiem, bo nigdy wcześniej nie miałam. ;( Ech...
Trzymajcie proszę za mnie kciuki ok 15.30-16- proszę
Miłego dnia
A
anaber
Gość
Witam wszystkich z rana
Zagubiona trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie i Nadię
Ja również mam dziś wizyte USG polówkowe na godz. 12 i tak samo jak Karolinka w nocy co chwila się budziłam jakies pierdoły mi sie śniły. Tylko ja po wizycie jade prosto na zającia i nie będę miala dostepu do internetu a wracam koło 21. Więc chyba dam znać Ilonce to jak będzie mogła to Wam przekaże. o ile to nie będzie dla niej problem bo wiem,że sama ma dziś wizytę.
Karolinka kurcze osłabiona jestes bidulko a Ty pracujesz czy jesteś na L4
Zagubiona trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie i Nadię
Ja również mam dziś wizyte USG polówkowe na godz. 12 i tak samo jak Karolinka w nocy co chwila się budziłam jakies pierdoły mi sie śniły. Tylko ja po wizycie jade prosto na zającia i nie będę miala dostepu do internetu a wracam koło 21. Więc chyba dam znać Ilonce to jak będzie mogła to Wam przekaże. o ile to nie będzie dla niej problem bo wiem,że sama ma dziś wizytę.
Karolinka kurcze osłabiona jestes bidulko a Ty pracujesz czy jesteś na L4
wiolka23
Fanka BB :)
Karolinka,Anaber,Ilonka -trzymam za was wszystkie mocno&&&&&&&&&&:-) nie denerwujcie sie bo będzie dobrze a stres wyzwala dodatkowe objawy wiadomo że złe informacje na każdą z nas jakoś wpłynęły trzeba sobie jakoś z tym poradzić i do siebie złych myśli nie dopuścić
reklama
A
anaber
Gość
Karolinko a wiesz może co u piąteczki ??
Aga1402 to przepraszam coś mi się pokręciło ,ze dziś
Zainstalowałam sobie na smartfonie aplikacje BabyBoom i sprawdzę czy mogę wysłać jakąs wiadomosć bo jeśli tak to mam połączenie ze światem jak nie mam mnie w domku, a muszę powiedziec ,ze ostatnio to się uzależniłam od Was
Aga1402 to przepraszam coś mi się pokręciło ,ze dziś
Zainstalowałam sobie na smartfonie aplikacje BabyBoom i sprawdzę czy mogę wysłać jakąs wiadomosć bo jeśli tak to mam połączenie ze światem jak nie mam mnie w domku, a muszę powiedziec ,ze ostatnio to się uzależniłam od Was
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: