reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dobranoc dziewczynki
Marysia z tego wszystkiego zapomniałam o tobie ale ja jestem niedobra kochanie moje gratulacje z udanej wizyty i córeczki :tak:

reklama
Co za fatalny dzień :-:)-:)-( Nie jestem przesądna i zawsze uważałam 13 za szczęśliwy dzień, ale dzisiejszy dzień stanowi raczej o czymś innym:-(

Losiczko, Lori duuużo siły Wam życzę , abyście mogły przetrwać ten czas

Lori mam nadzieję,że będzie szybko mogła postarać się o Maleństwo&&&

zZagubiona trzymam kciuki za Nadię, aby jeszcze się trzymała u Ciebie w brzuszku :tak:

katy bidulko:-( Mam nadzieję,że jednak uda się ominąć tą amputację :-(

Katy zdrowka dla taty ,mam nadzieje,ze nie beda musieli amputowac..trzymaj sie kochana :*
Zagubiona fajnie,ze jestes ;-) &&&&&&&&&&&,aby Nadia posiedziala jeszcze w twoim brzuszku ,a na swiat przyszla o czasie ;-)

sciskam wszystkie razem i kazda z osobna..jutro nowy dzien..oby byl lepszy od dzisiejszego..:tak:

Dzien dobry

mam nadzieje ze dzis bedzie lepszy ach....
Zzagubiona powiedz córce ze ma zakaz pokazywania sie jeszcze przez najblizsze kilka tygodni,trzymam kciuki :tak:

dalej to juz nie wiem co powiedziec...

Katy ..........zdrowia dla tyty zyczę.

Dzień dobry Wszystkim.

Mam nadzieję, że Lori i Losiczka poradzą sobie z trudną sytuacją i szybko do nas wrócą. Boli mnie ich cierpienie, ale Lori ma rację- nie będę o tym pisać, bo to wcale nie pomaga.

Ja mam dzisiaj wizytę i oczywiście niemal pół nocy nie przespałam. Tak bardzo się boję. Jeszcze aż tak się nie bałam. Brzuch boli, ale nie wiem czy bardziej z nerwów czy może to coś oznacza. Przeczucie ciągle mam złe, więc staram się je odpędzić.

Zagubiona mam nadzieję, że wszystko się pomyślnie ułoży.

Katka- oby z Twoim tatą było wszystko dobrze.

A mi wczoraj po raz pierwszy, dzisiaj ciąg dalszy od bardzo dawna kapie z nosa krew. Jestem niewyspana i przemęczona. Na ustach chyba wychodzi mi febra, choć nie wiem, bo nigdy wcześniej nie miałam. ;( Ech...

Trzymajcie proszę za mnie kciuki ok 15.30-16- proszę ;)

Miłego dnia

Witam wszystkich z rana

Zagubiona trzymamy wszyscy kciuki za Ciebie i Nadię :tak:

Ja również mam dziś wizyte USG polówkowe na godz. 12 i tak samo jak Karolinka w nocy co chwila się budziłam jakies pierdoły mi sie śniły. Tylko ja po wizycie jade prosto na zającia i nie będę miala dostepu do internetu a wracam koło 21. Więc chyba dam znać Ilonce to jak będzie mogła to Wam przekaże. o ile to nie będzie dla niej problem bo wiem,że sama ma dziś wizytę.

Karolinka kurcze osłabiona jestes bidulko a Ty pracujesz czy jesteś na L4 :confused:

Karolinka,Anaber,Ilonka -trzymam za was wszystkie mocno&&&&&&&&&&:-) nie denerwujcie sie bo będzie dobrze a stres wyzwala dodatkowe objawy wiadomo że złe informacje na każdą z nas jakoś wpłynęły trzeba sobie jakoś z tym poradzić i do siebie złych myśli nie dopuścić

Witam i ja
Oby dziś było lepiej
Karolinka Anaber trzymam kciuki za wizyty dajcie znać ja było
Ilonka ma jutro wizytę razem ze mną a nie dziś
Zagubiona dobrze że jesteś

reklama
Karolinko a wiesz może co u piąteczki ??
Aga1402 to przepraszam coś mi się pokręciło ,ze dziś:tak:

Zainstalowałam sobie na smartfonie aplikacje BabyBoom i sprawdzę czy mogę wysłać jakąs wiadomosć bo jeśli tak to mam połączenie ze światem jak nie mam mnie w domku, a muszę powiedziec ,ze ostatnio to się uzależniłam od Was :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry