reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka kochana, nie ważysz dużo przecież a dzidzia i wody też swoje robią. Moim zdaniem masz bardzo dobrą wagę. Ja cały czas ważyłam 50 kg a teraz ważę 56 przy wzroście 164 :-(
Ja schudłam jak stosowałam dietę dukana ale nie polecam, szybki efekt jojo i ubytki na zdrowiu :angry:

reklama
dziewczyny wy to jesteście stuknięte z tym odchudzaniem, a co ja mam powiedziec?... bede musiala wozic swój brzuch na taczce, albo juz tylko leżeć jak wieloryb.

Marta tez mam tyle wzrostu :-p
Lori Ty to inna sprawa, poza tym w cale nie musisz miec aż tak dużego brzuszka, byłam na pazdziernikówkach 2011r i tam była dziewczyna z bliźniakami i wyglądała baaaaaaardzo ładnie, nie miała wielkiego brzuszka także i TY bedziesz wyglądać pięknie :) a tak poza tym to może być sie juz pochwaliła brzuszkiem ???? bo chyba coś urusł co ?????????:) :-D kiedy idziesz podglądać swoje perełki ???????????????????/

Ilonka ja z Matim miałam wielgaśny brzuch więc teraz będę toczącą kulą :sorry2:

Usg u ginka mam w środę a 27 marca badania prenatalne to może sie dowiem jaka płeć jest kurczaków, chodź ja mocno wierze że to dziewczynki :sorry2:

Lori a to juz tuż tuż zobaczysz maluszki :) super !!!!!! Teraz to pewnie mają po 3-4cm juz :) :-D Jak czujesz ze to dziewczynki to tak bedzie :) zobaczysz :)

a Ja idę sie położyć pod kocyk i moze coś sie zdrzemnę bo mam juz dość tych nieprzespanych nocy przez te nerki :( :-(

Co tobie Ilonko się dzieje z tymi nerkami? Byłaś z tym u lekarza?
Lorelain, super że już po jutrze wizyta. Zobaczysz sobie maluszki:tak: Mam nadzieję, że dostaniesz zdjęcie i się pochwalisz:tak:

Ja nie wiem kiedy pójdę na to 3d, bo m jedzie znów w delegacje. i 2 tygodnie przepadną:-(

Ilonka właśnie u lekarza byłaś? To nie przelewki ja sama miałam z tym problemy ale lekarz zawsze mi przepisywał furagine.
Ja jutro na 14 idę do ginekologa ale nie swojego na nfz jestem ciekawa czy da mi skierowania na badania :szok:

Witajcie ja tylko na chwile,bo jestem w pracy- wreszcie mam lapka wiec bede czesciej. Dobrze ze ZAGUBIONA i niunia maja sie dobrze
Ja wreszcie mam dzis wizyte i mam tez nadzieje zobaczyc co malenstwo ma miedzy nozkami :-D buziaki :-D

hej!

widzę że same dobre wiadomości.
dziewczynki wy nie przesadzajcie z tą wagą. ja startuję z 58 kg a mam 170 cm. póki co trzyma się waga. ale jak będzie dalej to nie wiem. ale wierzę ze więcej jak +15 kg na koniec nie będzie. mdłości nadal mam ale wieczorami. rano jest na ogół luz. w piątek idę do gina na nfz moze da mi skierowanie na badania a wizyta u mojego 21 marca.

wpadam później bo właśnie obiad wstawiam. pa

reklama
hej dopiero mam chwilkę :tak:
Byłam z Igorkiem u lekarza oskrzela i płuca bez zmian także dobrze, ale dziś całą noc nie spałam Igor temperaturę miał powyżej 38 i nie mogłam jej zbic dopiero o 6 rano zasnełam także czuję się jak po imprezie.
Pojechałam i kupiłam ten nebulizator a lekarz już wczesniej przepisał mi Atrovent 2xpo 15 kropli +2ml soli fizl. zrobiłam mu tą inha;ację ale strasznie po tym łzawił kurcze. pozniej przeczytałam w ulotce,ze uważać aby lek nie dostał się do oczu ale ta maska nie jest tak idelanie dopasowana i gdzieś tam sie wydostaje .
Ilonka wziełma jednak ten Philipsa bo pan rozpakowąl mi dwa ale w tamtym ta maska dziecięca była troszkę większa to wogóle by wszystko uciekalo tu jest trochę mniejsza ale i tak chyba będe musiala dokupić tą dla niemowląt. Nebulizator chodzi cichutko i jest ladny.
Ja na 17 jadę na wizytę także musze się zbierać ale wizyta bez USG to napewno wiem bo jestem umówiona na środe na USG połówkowe do szpitala więc na pewno nie bedzie mi dziś robić także nie dowiem się kto tam mieszka ;-).

Do góry