reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

A ja znowu mam chwilkę była u mnie dziś moja mamka cały dzien i opiekowała się Igorkiem bo ja dziś latalam i zalatwiałam wszystko. Zrobiła mi naleśniki z twarogiem i truskawkami o ludzie ruszac sie nie mogłam po tym a zgage jaką miąłam mmmmmmmmmmm :-) masakra ale było warto dla tego smaku hehe. Igorek po pierwszej inhalacji juz trochę lepiej więc mam nadzieję,ze dziś będzie lepsza noc.

Kurcze dziś na wizycie gin się zapytał czy dziecko kopie, czy o tych samych porach a ja sobie uśwadomiłam,ze dziś wogole nie czułam ruchów ale to chyba przez to,że nie miałam czasu poleżeć. teraz się wyciągnałam to zaczyna szaleć :-D. Infekcja która miałam w zeszłym tygodniu jeszcze do końca nie przeszła i musze jueszcze brać tabletki dopochwowo a w środę mam usg połówkowe jestem ciekawa czy ktosiek sie ujawni. ale i tak mam przeczucie, że na 95% ze będzie synek.

Ania ja również trzymam &&&&&&&&&&&&& :tak: i &&&&&&& za zagubioną i nadię aby jutro wrócily do domku :happy2:
Idę zrobic kolację małemu gadowi i niech idzie spac już dzisiaj :rofl2: bo dzien zwariowany

A z tymi dietami to prosze się uspokoić bo nie będę tu zaglądac kurcze Roszpunka 56 kg:szok: ja tyle wazyłam jak ślub brałam 6,5 roku temu, Ilonka nastepna 65kg moja waga w zeszłym roku jak schudlam 11kg a ja mam 165 wzrostu i waga 78 lepiej wam, jeszcze raz coś usłysze o wadze to sie pogniewam :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
heh to prawda że te brzuchatki "drażnią" wkoło :-(nie wiem jak sytuacja u was w PL wygląda ale tutaj w UK to masakra jakaś nie ma dnia co bym przynajmniej 20 nie spotkała a to tak boli jak widzę noworodka w wózku to z trudem powstrzymuję płacz :-(
ech miłego wieczoru wam życzę i dziękuję za kciuki :* całuję

MartaSx co do diety dukana to aby nie miec efektu jojo trzeba przejść wszystkie cykle( nie wiem ile ich tam jest bo ja tej diety nie stosowalam) i trzeba strasznie sie pilnowac wystrczy raz lub dwa razy jakas dyspensa i po zakonczonej diecie już ma sie gwarantowane efekty odwrotne. Także to dieta tylko i wyłącznie dla wytrwałych więc jeśli ktoś jest słaby psychicznie to odradzam a ja taka jestem ze zawsze cos podjadam a w niedzielę robiłam dyspensę na kawałek ciasta od sowy :-)

Ania tempka ladna i zaciskam z calych sil &&&&&&&&&&&&&&,aby taka zostala :tak:i zebys tez mogla cieszyc sie swoim brzuszkiem a pozniej slodkim malenstwem z wozku &&&&&&&&&&&&&& !!!!:tak::tak:
a co do diet..najlepsza to jest mniej jesc i duzo ruchu..,generalnie wszystkie maja efekt jojo
a ciezaroweczkom odradzam diety..kto to slyszal,aby w ciazy myslec o figurze !!!!:szok:,najwazniejsze jest malenstwo..:tak::tak: i ja tu nie mam na mysli obzarstwa,ale zeby sobie niczego nie odmawiac jak ma sie apetyt .

Dziewczynki dziękuje jeszcze raz wam wszystkim za kciuki :tak: i obyście miały rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja uciekam już spać życzę miłego wieczorku,spokojnej nocy i ładnego dnia jutro :tak:

hej ejstem :D mialam robic test ale bylam z emzem u lekarza i wogole stchurzylam , ale tets kupilam i siedze i sie tak na niego patrze bo i tak wiem ze niema szans na 2 krechy :(

reklama
No Joweg dawaj rób nie daj sie prosić przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz :tak:
PS i jak tu do was nie zaglądać.

Do góry