reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja wstałam ale własnie sie zapowiedziała znajoma a rogaliki na szczęscie w piekarniku wiec bede miała czymś poczęstować !!!!!!!

Marysia trzymamy kciuki i proszę szybko dać nam znać czy znasz juz płeć :)
anaber ta moja maseczka dla dzieci jest w sam raz dla Jasia, wiec jak cos to dokup sobie mniejszą !!!!!!!! i zdrówka dla Igorka, bo i TY i on wymęczeni :-(
kurcze no to mamy niezły tydzien widzę !!!!!!!! same wizyty !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D oby wszystkie były udane !!!!!
scotland uważaj z tymi oknami !!!!!!!!!!!! Ja jak umyłam tylko jedno w kuchni to dostałam opieprz od mojego, ze on to mógł zrobić no i jak taki chętny to w sobote podwinie rękawy i umyje reszte hihi :-D
agnes co dobrego pichcisz ???????????

ilonka no moj niestety nie jest tak wspanialomyslny, nawet sam mowil ze wiosna idzie, tesciowa przylatuje a okna brudne, ale sam sie do mycia nie chce zabrac:no: obiecal ze jak wroci z pracy to pomoze posprzatac reszte domu wiec dobre i to, a ja staram sie nie przeginac i po kazdym oknie robie sobie dluuuga przerwe wiec nie jest zle, mam jeszcze 4 dni wiec powinnam sie wyrobic:tak:

Witam sie i ja :-)
dziewczynki wy naprawdę nie przejmujcie się wagą i nie odchudzajcie się !!!!!!!!!!!!! u mnie w pracy żona kolegi też bardzo patrzyła na swoją wagę i nie chciała jeść i co urodziła córeczkę i od szczału dziecko dostało zapalenia oskrzeli a ona miała przetaczaną krew 4 razy !!!!!!!!!!!!!!!!! więc dajcie sobie czas a poza tym jeśli planujecie karmić piersią to wszystko zrzucicie mówie wam

a u mnie dziś tempka jak szalona w górę tylko co by nie bolało jak spadnie bo se te bolące cycki poobijam a spadochronu nie mam :angry:

Hej dziewczyny
Ale mi się spać chcę w ogóle jakaś taka nie do życia jestem.
Moja córeczka mi dziś powiedziała jak się zapytałam czy chciałaby maluszka w domu to powiedziała że tak ale dwa siostrzyczkę i braciszka. Nie mówiłam dzieciom jeszcze bo czekam na wizytę ale coraz częściej nachodzą mnie myśli że mogą to być bliźnięta i się tego boję a szansa jest bo w pierwszej ciąży miałam dwa pęcherzyki ale fasolka była jedna a teraz to różnie może być bo to w końcu trzecia ciąża no i wszyscy chodzą i mówią że bliźnięta z m na czele a do tego o wiele gorzej się czuję niż w poprzednich ciążach nigdy nie miałam mdłości, nie kręciło mi się w głowie a teraz to siedzę przed kompem i piszę do was i świat mi wiruję aaaaa dość marudzenia byle by do czwartku

Witajcie,

ja po pracy, umordowana jak nie wiem i zdołowana, bo mnie cały dzień brzuch boli jak na @

Aniabuchowicz - pięknie to u Ciebie wygląda :)))

anisiaj kochanie nie martw się każdą zawsze boli brzuchol jak na @ tym to się nie martw :-)
a u mnie zobaczymy co z tego będzie tempka ładna ale zobaczymy co zrobi jutro jak się utrzyma to może coś z tego będzie ale jak zacznie spadać to już mówić nie muszę zobaczymy

Będę trzymać kciuki :)

Dziwi mnie trochę jedno u mnie - od tygodnia strasznie bolą mnie piersi, tylko wieczorami i w nocy. Są twarde jak kamienie, często się w nocy budzę. Boję się, że to kolejne zamieszanie hormonalne w moim organizmie. wrrrr dzisiaj w autobusie przez 50 minut siedziałam koło babeczki w ciąży, ehhh ale mnie zazdrość ogarniała;)

reklama
hej
ania
super tempka
dziewczyny nie dziwię się wam, że wariujecie z tymi dietami bo ja też cały czas o tym myślę:tak:
na szczęście cieplej się robi to niedługa zaczynam biegać:-):-)
póki co ograniczam żarcie.... ciężko idzie ale się staram.
kręgosłup mnie dziś strasznie boli, chyba od @.

anisija ja też nie mogę patrzeć na laski w ciąży:-:)-( już nawet nie wdaje się w pracy w rozmowy na temat ciąży i dzieci ....a niestety cały czas się przewijają.

Do góry