reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola no i u mnie po słoneczku, no ale może jeszcze sie rozjaśni:) tak czy siak juz coraz bliżej wiosny :)
Marta jak sie czujesz ???????????? mąż juz ochłonął ogólnie ??? nie obwinia Cię o tą sytuację ?????????

Chciałam Wam polecić ten przepis na rogaliki bez jajek !!!!!! Bardzo sceptycznie podchodziłam do tego ale jak zrobiłam to niebo w gębie !!!!!!!!!! zrobiłam z dzemem bo nie miałam marmolady !! pychotka :) z tej porcji wychodzi ok 25 rogalików większych !!!

Wielkie Żarcie - Przepis - Rogaliki drożdżowe bez jajek

reklama
Witam i ja
U mnie pochmurno i pada:-(
Zaprowadziłam dzieci do szkoły i przedszkola, posprzątałam, postawiłam na obiad i troszkę luzu do południa:tak:
Nie mogę się już doczekać czwartku:tak:

Hej kochane:tak:

Zagubiona ale strachu napędziłaś, dobrze że wszystko jest ok z wami:-D:-D

Ja nie mam siły na nic, ledwo siedzę i jest mi niedobrze:-:)-(
Poczytałam co piszecie ale jakoś ciężko mi się odnieść - oj chyba rzeczywiście przesilenie wiosenne.

Mój cykl i wykres jak zwykle pokręcony:-( mam już nisko szyjkę, śluz mniej płodny a skoku nadal nie ma:no: ehh chyba nie obędzie się bez wizyty:no:

AniaBuchowicz ładnie u Ciebie na wykresie - trzymam kciuki:-):-)

Aga no to juz sporo zrobiłaś :) ale ja tak samo, zawsze rano wszystko robię (przeważnie) a potem mam luuuuuuz :) dziś np mam obiad , posprzątałam a reszte dnia mam zamiar spędzić pod kocykiem :)

NO własnie ja tez sie juz nie mogę doczekać czwartku :) muszę powiedziec lekarzowi ze coraz gorzej z tymi nerkami u mnie, dziś znów nie spałam, ledwo co wstałam aby męza pożegnać :-( na razie sie jakoś ratuję ale niech zrobi coś z tym czy mi da jakieś leki czy coś !!!!!! jutro idę zrobić mocz i morfologię wiec zobaczę czy mocz bedzie w normie !!!

Takie uroki pogody ale oby do wiosny brzuch mnie pobolewa od ponad tygodnia tak jak na @ ale mam cichą nadzieje że jednak nie przyjdzie,jak to mówi u Nastka trzymajcie pciuki za mnie :-)a ja bardzo mocno trzymam za wszystkie starające sie i oczywiście za wszystkie ciążóweczki na początku swojej 9 miesięcznej podróży żeby wszystko było ok i szło do przodu:happy: Scoti zmień mi w tabelce date @ na 22 gdzieś 3 dni przy liczeniu zgubiłam:baffled:

Dzień dobry Kochane,

przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Po prostu nie mam sił na czytanie tylu postów ze zrozumieniem.

Mam nadzieję, że u Was wszystko ok.
Losiczka prosiła by powiedzieć, że konto ma zablokowane i dlatego nie zagląda, choć nie wiem czy się z Wami jakoś nie skontaktowała.

Nie wiem co się działo z zagubioną, ale mam nadzieję, że wszystko w porządku.

Pozdrawiam Was i życzę wszystkim miłego dnia.

Ilonka już na szczęście ochłonął po tym całym incydencie wiec nie jest źle. Stwierdziliśmy że to wypowiedzenie, które nam przyślą trochę odwleczemy tzn niech zostawi awizo my zyskamy na czasie i jak się uda to podpiszemy umowę z bankiem na początku przyszłego tygodnia.
Ogólnie się czuję dobrze, dziś znów tuliłam kibelek. Mam trochę czasu muszę się wziąć za prace magisterską w końcu bo mnie promotor prześwięci, a no i w przyszłym tygodniu mam poprawkę z egzaminu prawa jazdy i już się boję jak cholera .
Wiolka dzieci są takie pocieszne :-D

Karolinko tak losiczka do mnie pisała ze do piątku bedzie niedostępna :tak: a TY trzymaj sie dzielnie, maluszek napewno ma sie jak najbardziej OK, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marta no to dobrze, bo jak jeszcze by to miało dojść a to przeciez teraz niewskazane dla Ciebie te nerwy i płacz !!!!!!!
Wiola trzymam kciuki za ten cykl !! &&&&&&&&&&&&&& oby @ sie juz nie zjawiła !!!!!!! :-D

aha wiadomośc od zagubionej
Jak wynik posiewu bedzie OK jutro bedzie juz w domciu :):-D

Ostatnia edycja:
Witam moje Drogie Panie:-)
Ilonko przepis już dodany:-) A co do staranek to mam nadzieję,że masz rację:-) Ale muszę trochę odpuścić, bo mój M strasznie to przeżywa,że to Jego wina i nie chcę żeby był taki smutny, bo wystarczy,że ja jestem. Teraz nie będę się tak nakręcać:-)
Scoti mój kolejny termin @ to 10.04:-)

reklama
mialam dzis testowac ale stchurzylam a po drugie temoeratura spadla do 36,4 wiec wq ciazy napenwo nie jestem tylko mam jakies problemy hormonalne :/

Do góry