reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnieszka_dk napisz co to za gabinet aby ostrzec wszystkich, żeby innym pacjentom krzywdy nie robili.
wiecie co dziewczyny byłam dziś w tej przychodni u dentysty żeby wziąść zdjecie i karte leczenia i pytam czy to zdjecie mogło mi zaszkodzic i wogóle... a dentystka inna nie ta co mi robiła ze zebem mówi ze nie bo to sa minimalne te fale czy co to jest i napewno nic sie nie stało szczególnie ze to tak wczas było.ale i tak jeszcze lekarza zapytam...

reklama
Ryczałam, ryczałam i już nie mam siły. Dzwoniliśmy do doradcy naszego, powiedział, że teraz możemy mieć problem z kredytem... masakra. Mój M się załamał :-( Doradca powiedział że mamy dwa wyjścia 1. jeżeli bank już dzwonił do firmy i powiedzieli że nadal tam pracuję to ok szybko podpisujemy umowę i ok. problem jeśli nie dzwonili i oni nie potwierdzili mojej pracy i po 2. namówić ich żeby wypowiedzenie wysłali z datą 1 kwiecień ale wątpię w to, ale byśmy byli uratowani z kredytem.
Powiedział jeszcze że nie spotkał się z takim chamstwem :wściekła/y:
Jak ja ich nienawidzę, nasze plany legły w gruzach i to moja wina bo głupia mogłam chodzić do pracy i przeczekać ten czas jak się mścili :-(
Idę spać kochane bo nie mam siły na nic

Jejciu ale tu cichutko:szok: ja wlasnie jestem na koncowym etapie pieczenia paluszkow z kminkiem i serkiem do czerwonego barszczu na imprezke :-)

Witam się nocną porą i oczywiście wszystkie juz poszły spać:-) Co jest oczywiste o tejk godzinie:-)
Rozia i Małami, strasznie mi przykro, wiem co czujecie. Ale dzisiaj płacz, a jutro trzeba się otrząsnąć i iść dalej. Małami, mój M nieraz doradzał mi, żebym odpuściła forum, bo niepotrzebnie się nakręcam i później widzi jak sie załamuję podczas kolejnych niepowodzeń. jeśli pozbierasz się dzięki temu, to tak powinnaś zrobić, może jak nabierzesz dystansu to akurat zaskoczysz:-)
Marta, no to zrobili Ciebie:-( Chamstwo straszne, jak przeczytałam, że Ciebie zwolnili to nie mogłam uwierzyć. I jeszcze ten tekst krowy z kadr:wściekła/y: Moiom zdaniem jak będziesz mieć dobrego prawnika to możesz wygrać sprawe, bo z tego co pisałaś to nie była likwidacja tylko zmiana właściciela (chyba), a poza tym nie moga Ciebie zwalniać, a zatrudniać kogos na stanowisko takie jakie miałaś i z takimi obowiązkami jak miałaś.

Dzień dobry wszystkim kobietkom ja za niedługo ide na tą prolaktyne ciekawe jak mi wyjdzie i ile będę musiała czekać na wyniki. Wszystkim Miłego Dnia i Dobrego Humorku:-)

Witam sie i ja :)
Martuś skarbie, mleko sie rozlało teraz nie ma co zwalać winy na siebie, bo kobieta w ciązy jest chroniona od samego początku, wiec miałąs prawo isc na l4 od razu to nie Twoja wina, tak po prostu sie stało, konowały jedne Cię wyrolowali i tyle, :-( może jednak bank juz dzwonił do firmy wiec kredyt by nie przepadł, a kiedy idziecie sie dowiedziec o to do banku ????????? NO kurcze jakoś to sie musi udać, choć powiem szczerze ze wątpie aby firma wystawiła ci wypowiedzenie dopiero z dniem 1 kwietnia bo to chamy wiec nie pójdą CI na rękę, no chyba ze jednak to było by OK !!!!!! ehhhhhhh brak słów naprawde :( trzymam kciuki aby to wszystko sie poukładało !!!!!!!!!!!!

wiola przeważnie wyniki są w ten sam dzien wiec moze juz dziś sie dowiesz o wynik :) w niektórych lab, mozna przez net sprawdzić wynik wiec moze i u Ciebie tak jest :)

A ja sie witam z malutkim jogurcikiem i kawą inką :baffled: no ale postanowione juz musze sie ogarnąć i jesc zdrowiej i mniej !!!! :tak: od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na małe co nieco, zwłaszcza w weekend bo mąz rozpieszcza ale na tygodniu basta :-D

MIłego dnia :-)

Hej Kobitki :-)

MartaSx trzymam kciuki kurde walcz dziewczyno nie mogą od tak sobie Cię zwolnić kurcze gdzie tu prawo dowiaduj sie i walcz i jeszcze kurcze niech Ci odszkodowanie wypłacą za nerwy które ponioslaś we wczesnej ciąży !!!

Ilonka jestes pierwszą kobietą w ciazy która się odchudza - weź sobie odpuść jak urodzisz przeslle Ci fajną dietkę, wlączysz do tego kijki Nordic codziennie po godzince i za 2 m-ce będzie szprycha. Ja tak w zesżłym roku schudłam 11kg w ciagu 2,5 m-ca. super sie czułam. a teraz weź to olej. bedziesz się stresowac wagą mało masz na głowie chyba musze kopniaka sprzedać :-D

Tak wczoraj pisałyście o odzywkach do włosów ja chcialabym sobie zamówić taką nc Kallos Maska Vanilla Shine Hair Mask1000ml (2170908084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ze względu na zapach. Tylko powiedzcie mi czy maskę można używac po kazdym myciu?? ja myje co drugi dzień włosy więc dosyć częśto.

Dziś przedemną wyzwanie mój M zażyczył sobie dziś grochówkę :szok: dawac mi tu przepisy bo ja noga w kuchni jestem,niewiem co doczego i nigdy nie robiłam grochówki. z czego to sie robi :szok:?? ja tylko potrafie rosól, pomidorówkę, pieczarkową i ogórkową. Czekam na pomysły tylko łatwe :-)

ja również sie witam :)

Matuś w przedszkolu, łóżko suche a ja wcinam śniadanko ;-)

anaber - kurcze u mnie grochówkę to zawsze robi tatuś na zamówienie ... ja sie nie porywam z motyką na słońce :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja juz po godzinnym spacerku :tak:tak tak dobrze przeczytalyscie:-). Chodze do mojej ulubionej piekarni po chlebek. Kupuje a potem mroze i tak jest lepszy po rozmrozeniu niz te wszystkie swieze chleby w sklepach:baffled:

Marta tule mocno kochana wiem ze nie jest ci teraz latwo i to przykro ze tak trakuje sie kobiety w ciazy:-( ale bedzie dobrze:tak:

Czemu te zycie jest takie ciezkie???? Wczoraj sie dowiedzialam ze maz mojej kolezanki ja zostawil:-( Poprostu przyszedl do domu i powiedzial ze odchodzi. Ciagle pracowal malo bywal w domu kumpela zalamana. Maja 3 l synka i mnostwo kredytow:-:)-:)-( normalnie masakra. A zeby bylo malo maz moj mial w poniedzialek wrocic juz do swojej firmy a on wraca z pracy i mowi ze tragedia sie stala syn szefa sie powiesil :szok::szok::szok: mial 32l i problemy z narkotykami :-( i podobno od bardzo dawna mowil znajomym ze to zrobi :-:)-:)-(a jego tata robil wszystko zeby mu pomoc, wozil na odwyk wspieral jak mogl i to jeszcze on sam go znalazl :-:)-:)-(. Teraz to juz chyba nie bedzie do czego wracac :-(

Jejku takie zycie pelno zlych pokus . Ja to z moimi chlopakami od malego rozmawialam o narkotykach. Mam nadzieje i chyba mi sie udalo ustrzec ich od tego swinstwa. Teraz to jeszcze przed tymi maluchami lekcja zycia ale to za pare lat.

Przepraszam ze tak smutno pisze od rana ale przezywam to strasznie :-(

Milego dnia

Do góry