reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

No właśnie tak jak piszesz Roza. Tak było, zwolnienie zaniosłam coś koło 28 lutego a oni mi dziś dzwonią, że wysłali mi wypowiedzenie, mało tego tak na prawdę firma istnieje pod tą samą nazwą tylko właściciel się zmienił mało tego szukają nowych pracowników i ktoś ma przyjść na moje miejsce. Gdzie tu sprawiedliwość dla kobiet w ciąży, nawet jak bym nie była w ciąży to nie powinni tak postępować.

reklama
Marta masz siłe to walcz z nimi bo tak kurcze nie moze byc !!!!!!!!!! ręce mi opadaja naprawde :-(

Marta - jak zaniosłaś l4 od gina to na pewno wpisał na nim B a to jest ciążowe i już każdy wie kto wiedzieć powinien że jestes w ciąży. Szkoda że nie poczekałaś wtedy na tą nową umowę bo właściwie wiedziałas o sytuacji że tamtą firme jakby rozwiązuja i zmienia sie właściciel. Jesli da sie cos wywalczyc to zawsze warto próbować.

Ilonka ja tak zawsze mam przed @ no ale teraz stanowczo za wczesnie:szok:...wzielam tabletke i po kilku godzinach przeszlo....normalnie powrocilam do swiata zywych ale tylko czesciowo:sorry2: chyba jakas nerwica zoladka mnie dopadla.....mam caly czas uczucie jak bym zjadla cos co mi zaszkodzilo...blee.....
ps a jak tam praca meza???
Losiczka widzisz to doswiadczenie po 4 dzieci moze pomoc w wielu sytuacjach ....chociazby pomoc kolezankom w sprawach nocnikowych ;-)
Zzagubiona to przesylam ci troszke sloneczka od nas ..... sliczna lampa :tak:
Rozia nie smutaj sie przeciez bedziemy sie razem nadal wspierac :tak:
A gdzie tak w ogole podziewa sie Suonko :szok:ja rozumiem ze nie stara sie na razie ale dostanie po dupsku
MartaSx przykro mi ale moze jeszcze cos sie da wykombinowac :blink:
Malami ...... Alez mi przykro ......z powodu twojej deecyzji
Madlen to jak cie jutro nie bedzie to ja juz dzisiaj zycze wam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ...piekna rocznica
Jane, Ania meldowac sie tu:-)

MartaSx kurcze dziwne to dla mnie hmmmmmm tak jak pisze Lori jesli dalas zwolnienie to wiedzieli ze jestes w ciąży a nie jest czasem wtedy tak ,ze ko końca ciazy i macierzynski muszą Ci zapewnić tzn w tym przypadku przeniesienie do tej drugiej firmy na ten okres kiedy jestes chroniona. kurcze nie znam sie na tym. ale dla mnie to takie dziwne musi byc jakies wyjście kurcze nie moga tak sobie zlikwidowac firmy tymardziej ,że masz dowody, na to ze Twoi koledzy przeszli do tej drugiej firmy i jeszcze pod tą samą nazwą. moim zdaniem tutaj cos jest nie jasne. powinnas na okres ciąży i macierzynskiego być przeniosiona jak Twoi koledzy.

Marta tule,oby sie ulozylo..a mezowi daj czas,aby ochlonal..faceci czasami palna cos,czego pozniej zaluja
Agnieszka nic nie boj,bedzie dobrze..ale na przyszlosc pamietaj..zadnych przeswietlen w ciazy !!!
Ilonka ty nie przeginaj z ta dieta :wściekła/y:,w ogole skad u ciebie taki pomysl ??? :szok:...:confused:,jak malenstwo urodzi sie,to przy dwojce smykow bedziesz miala taka gimnastyke,ze waga bedzie sama leciala w dol..wiem co mowie..ja z mlodym przytylam 30kg na pewno..jak nie wiecej..i bardzo szybko schudlam..nie stosujac zadnych diet ani glodowek..wiec jak masz apetyt to jedz,dziecko najwazniejsze..a nie figura !!!
Katy kochana jestes,DZIEKUJE !!!buziaczek :blink:

czekam na M.,az wroci z pracy,smyki juz po kolacji,mlody w wannie,cora robi lekcje,to na chwilke zagladam..a tak wogole to zlapal mnie dolek..dowiedzialam sie,ze moja znajoma z pl.zmarla..w moje ur.,.....miala dopiero 34l..................(*)

dostaje do glowy juz przez to ze ta @ sie spoznia :/ a jak jutro nie przyjdzie to juz calkiem zwariuje :baffled:

madlen79- przykro mi z powodu kolezanki , to straszne ze tak mlode osoby odchodza tak wczesnie .... tzymaj sie :*

Katy kurcze współczuje :-( to sie wymęczysz tylko !!!!! ja nie nawidzę bólu głowy bo zaraz mi sie chce wymiotowac :-( Ten Pan na razie nie dzwonił do męza, moze w weekend na spokojnie bedzie dzwonić , zobaczymy !! robi sie cieplutko wiec i wiecej zleceń także moze wtedy go przyjmie :) no a szef od wczoraj obiecuje ze wpałaci szybko kasę -tez zobaczymy !!!!!!!!!!!!!!!!!

Madlen no ja sie głodzić nie bede no ale tyje za szybko, stanowczo za szybko, wiec musze ograniczyć sie, po porostu mniej słodkiego i po 18 juz nic , chyba ze serek wiejski albo jogurcik :tak:
Bardzo mi przykro z powodu znajomej :-(
[*]

MY zaraz idziemy w kimono !!!!!!!!!!!! Jaś juz ledwo chodzi, ja zresztą tez zmęczona jestem !!!!!!!!

DOBRANOC :*kolorowych snów :) :-D

reklama
wiecie co dziewczyny byłam dziś w tej przychodni u dentysty żeby wziąść zdjecie i karte leczenia i pytam czy to zdjecie mogło mi zaszkodzic i wogóle... a dentystka inna nie ta co mi robiła ze zebem mówi ze nie bo to sa minimalne te fale czy co to jest i napewno nic sie nie stało szczególnie ze to tak wczas było.ale i tak jeszcze lekarza zapytam...

Do góry