reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

nic nie bedzie kochana ja z aniolkiem mialam zdjecie szczeki nie wiedzac o ciazy i nic mu nie bylo wiec nie ma co za wczasu panikowac

reklama
zagubiona a miałaś ten fartuch ochronny????bo ja wlaśnie nie miałam.... też czytałam ze w tak wczesnej ciąży(chyba 5-6dzien od zapłodnienia wtedy to jajeczko wedruje i sie bedzie zaniezdzac)moze dojsc do obumarcia płodu a wady raczej nie powinny wystąpić...teraz to juz sama nie wiem...a wizyte mam za 2 tyg...

Marta kuuuuuuu.....rwa !!!!!!!!!!!!!! normalnie szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za konowały jedne:( tulę CIę, walcz o swoje i tyle, chyba sobie myslały ze zwolnią Ci i po sprawie ale niech wiedzą ze tak nie jest !!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!

Gosiulek, ja mam maseczkę z tej serii :) JEST BOOOOOOOSKA, WŁOSKI MIĘKKIE, PACHNĄ JAK PO WYJSCIU OD FRYZJERA :) WIEC JAK COS TO POLECAM :) STAPIZ MASKA SLEEK LINE COLOUR 1000 ML (2165369076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ja ją jeszcze mam a kupowałam w lipcu a mam pojemność 250 ml !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ta to by na 2 lata starczyła hehe :) a za małą dałam ok 14zł !!!!!!!

NO włąsnie kotek nie jest odpieluchowany, teraz powiem ze jest super bo sam chce siadać na nocnik ale kurcze nie woła jeszcze ciągle, wiec na razie lata w pampersie ale jak sie cieplej zrobi ok maja to juz zdejmuje pieluchę wynosze dywan i niech leje po nogach a raczej do majteczek zeby czuł ze ma mokro, mam czas do sierpnia aby w dzien robił choc na nocnik juz !!!!!!
a Twój Kacperek ??????????????????????

Małami jak coś to jesteśmy w kontakcie wiec pisz dzwon itd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpocznij sobie , nabierz dystansu i wróć z fasolką za miesiąc w brzuszku :) wiem ze tak bedzie własnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agnieszka_dk- może zadzwoń do swojego ginekologa a nie zamartwiaj sie powiedz mu jaka sytuacja niech sie specjalista wypowie,będzie dobrze:-)

Ilonka właśnie zaczęłam wczoraj.na razie same wpadki.Zasikane ...dobrze że tylko ubranka.Musimy dać radę. Najważniejsze że przeszkadzają mu mokre ubrania i się drze żeby go przebrać. Wcześniej tak nie było.;-)Mam więc nadzieję że jakoś pójdzie w miarę szybko.Nie ubieram mu jednak pieluchy tylko majtki i spodnie i pytam co chwilę czy idziemy siku a i tak co jakiś czas sadzam go na sedes.Tylko na spacer i do spania.:tak:
Mówisz że ta odżywka taka dobra? Kurcze chyba się skuszę.

reklama
agnieszka Gosiulek no własnie ja tak ok koniec kwietnia/początek maj, bo teraz to mi go szkoda zeby latał w mokrych majtkach zresztą chory dopiero co był wiec poczekam do ciepłych dni bedzie bede mogła otworzyć balkon abyu wietrzyć te szczochy :-D

Gosiulek TAK POLECAM z czystym sumieniem, bo nawet jak mąz wypróbował tak mi podbiera teraz bo umyslił sobie ze włosy chce miec dłłuższe, mnie bierze cholera jak widzę te jego loki no ale ze juz łysieje mi wiec niech sie nacieszy , kurcze młody chłopa a juz ma zakole ( no ale jego tata tez tak miał w jego wieku juz) no ale ja go nie lubię w długich włosów, dla mnie to chłop powinien miec krótkie i i koniec ehhhh, tłumaczę i mówię jak miał łądnie np na ślubie itd ale jak grochem :wściekła/y: no zboczytłam z tematu no ale naprawde włoski są bardzo miękkie , delikatne ładnie sie ukłądają, i pachną booooooooooooosko, moja siostra jak była raz u mnie to sobie tez podebrała jak poczuła zapach moich włosków:-D takze to duże opakowanie bedzie i bedzie zobaczysz !!!!! Bo to sie robi moze raz na tydzien i kłądzie naprawde malutko, my mamy włosy długie obie a i tak idzie mało !!!!!!!!!!!!!

TAK WŁAŚNIE MAM TĄ MAŁĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry