reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

marta ale ci prezent na dzień kobiet zrobili nie ma co...ale walcz jak tylko sie da bo to świnie nie ludzie!!!!
anaber wiesz co ja sie juz do niego nie wybieram bo w dodatku zdzierca jak nie wiem!!!!tylko musze po karte i po zdjecie isc bo inna dentystka mi kazała zeby wziąść zeby nie musiałą dodatkowo robic zdjecia i wogóle.nie wiesz czy maja prawo mi wydac takie zdjecie albo przebieg leczenia zeba??? a ta dentystka co chodze teraz nie dość ze gabinet śliczny jak nie jeden prywatny to babka miła i maja powiązanie z nfz tak wiec nie trzeba placić!!!i dowiedziałam sie ze jak sie jest w ciazy to 2 razy przysługuje ściąganie kamienia za darmo;-) anaber powiedz mi jeszcze czy cos mogło sie stac dzidzi???jakie moga byc powikłania??

zagubiona fajna lampa;-)

reklama
Zagubiona o kurcze to i u mnie może tak być.No nic,wypróbuję.Najwyżej oddam mamie;-)
A jaki używasz?
Bardzo ładna lampa:tak:

Ilonka czy Twój mały jest już odpieluchowany?

Ostatnia edycja:
Będę walczyć pal ich licho, w zusie powiedzieli ze do dnia porodu i urlop macierzyński mam płatny ale najbardziej się boję o ten nasz kredyt, bo umowy z bankiem nie podpisaliśmy jeszcze a 3 tyś na rezerwacje wpłaciliśmy i jak nam bank cofnie decyzje to się chyba załamie
muszę teraz szukać pracy na czarno chociaż pilnować jakieś dziecko żeby trochę dorobić.

Witam i ja
Życze Wszystkim wszystkiego naj

ja dostałam prezent w postaci @ wiec wszystk jasne:-(a to nie tak miało byc
Rozia rozumiem co czujesz :zawstydzona/y:

Ilonko no tak dziekuje za wsparcie ,,ale chyba odpuszcze na jakis czas bb :-( i wszystkie zapisywania i odczytywania,
co do mojej propozycji jest nadal aktualna wiec pamietaj :tak:.
Będę Was podczytywac i za wszystkie trzymac kciuki.
Pozdrawiam

Dzis mam okropnego doła a do tego ledwo siedze bo strasznie boli mnie brzuch.

małami przykro mi;-( ale pisz tu do nas!!!!choc powiem ci ze ja zaszłam jak nie mierzyłam tempki nie byłam na monitoringu poprostu nic!!!tylko tabsy brałam.tak wiec mam nadzieje ze sie uda nastepnym razem

Marta- to świnia z tego Twojego byłego pracodawcy:wściekła/y:walcz jak tylko są szanse to trzeba walczyć ja na początku starego roku toczyłam walke z wójtem naszej gminy i dyrekcją przedszkola bo odmówili mi przyjęcia dziecka do przedszkola (pomimo że przedszkole jest dostosowane dla dzieci na wózków )i wtedy zaczęlismy z nimi wojne zgłsiłąm sprawe do kuratorium w krakowie i poprosiłam ich o pomoc czemu ja mam inteligentne dziecko w domu zamykać bo dyrektorka na jej miejsce chciała kuzynki dziecko wsadzić i wygraliśmy mała chodzi do przedszkola zawsze trzeba chociaż próbować nie denerwuj sie trzymam &&&&&&&:-)

Agnieszka_dk Jeśli chodzi o zdjęcie to musza Ci dać bo to jest Twoja własność, Ty sie naświetlalaś i Ty za to placilaś. a to ząb tzn zdjęcie bylo po leczeniu kanalowym(czy to ten lekarz leczył kanałowo ten zab?? Weź ze soba płytke CD bo jak to na kompie mają to musza Ci jakoś nagrać - chyba,że mają swoje płyty na co nie licz do końca. Zawsze moga wydrukowac. Ale lepiej miec na płytce.
Jesli chodzi o kartę pacjenta to powinni wydac powiedz,że zmieniasz lekarza jestes w ciazy i lekarz musi wiedziec co było robione i tyle. Jedynie moga mieć jakies swoje wewnetrzne procedury ze będziesz musiała na to poczekac i nie dadza Ci od reki.
Jesli chodzi o dzidzie to poczytaj sobie Promieniowanie rentgenowskie a ciąża - Specjalista radzi - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie

Wiadomo,ze trzeba unikac promieniowania RTG w ciazy ale stało się - myśle ,ze nie powinno się nic stac ale to mogę tylko ja tak myśleć. Dopilnuj aby w karcie było zaznaczone,że miałaś robione zdjęcie RTG tego i tego dnia bez fartucha. abys miała potwierdzenie.Ja bym przynajmniej tak zrobiła. i żeby sie pod tym podpisał i przystawil pieczatke.

Dobra zmykam na zakupy pożniej będę :)pa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kochane,jak sie tylko witam i znikam
sorry2.gif

od rana mnie nie bylo wdomu,dopiero co wrocilam,mialam ang.,potem zumbe wpadlam jeszcze na chwile do znajomego,szybkie zakupy,a teraz trza troche mieszkanie ogarnac,zrobic obiad i za niecale 2h lece po smyki..
jak mi sie uda to wpadne pozniej..
wink2.gif

jutro tez mnie raczej nie bedzie,bo swietujemy z M. 10ta rocznice slubu..,kolacja,swiece..same rozumiecie,czasu na kompa brak..weekend same wiecie jak to jest,wiec pokaze sie dopiero w przyszlym tyg.
yes2.gif
blink1tu.gif

sciskam wszystkie razem i kazda z osobna i zycze udanego weekendu,
buziaki dla was :**

Do góry