reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia - kurcze co was tak ta @ w bambuko robi :crazy:

Scoti - ja ostatnio pytam sie Matusia to ile ta mama ma dzieci w brzuchu a on mi odpowiedział że on uważa że chyba troje (dobrze wie że są dwa ludziki). Kazałam mu to szybko odpukać !:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
MartaSx staniczki fajne jak dostanę kasę to chyba kupię sobie ze dwa :-)

Ja mam wózek po Igorku ja to taka zbieraczka jestem ;-) i wózek sobie zostawialm i powiem szczerze,że teraz jestem zadowolona 1500 w kieszeni tylko go wypiorę jak się zrobi ciepło, koła trzeba podregenerować i gotowe a kupiliśmy taki ROAN MARITA SPACERÓWKA+GONDOLA+FOT. KURIER GRATIS! (2160412665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pomarańczowo-czarny(nie ma juz tych wzorów bo jednak trochę czasu mineło teraz bym wybrała inny kolor :)) tylko torbę musze jakąs dokupić bo w tamtej zapięcie się wyrwało i już nie da rady tego naprawić ale to tez koszt 50zł także wózek mam :-D ale ogólnie wózek super się sprawował zero korozji, prowadził się super, no i duża gondola na to też zwracajcie uwagę każde 5cm jest cenne bo jak widziałam jak sąsiadki woziły w chicco i po 5-6 m-cach gondola była za mała to mnie trafiało jak dziecko leżało i dotykało głową i nóżkami do boków.

I powiem szczerze,ze jestem w szoku ze po 5 latach a cena nadal taka sama nic nie poszła w dół :eek:

cześć dziewczyny :) ja tylko na sekundkę się przywitać, bo mam sporo pracy. Ja wypływam na suchy ląd i może coś podziałamy niebawem. Na razie jakoś ciśnienie mi zeszło, może w tym miesiącu uda się wyluzować.
Malami jestem z Tobą całym serduchem...
Ściskam wszystkie dziewczyny!

Madlen-zgage mam swoją droga ogólnie mam refluksowe zapalenie przełyku i nadżerke na żołądku,często mnie mdli bo nie zazywam leków zoobojętniających kwas do tego boli żołądek naszczęście nie codziennie :confused2:

Widzę że wózki na tapecie i imiona.
U nas będzie albo Lenka albo Kubuś w domu mam już Dominika i Oliwię.
Wózka nie posiadam bo sprzedałam a teraz trzeba będzie kupić nowy.
Ilona tak wizytę mam 15 marca, mam nadzieję że będzie już serduszko widać zw poprzednich ciążach byłam w szóstym tygodniu i pięknie było serduszka widać:-D

Ostatnia edycja:
Anber ( tym razem dobrze napisałam :-p hi hi ) mi się podoba ten ale jak na mnie wózek na 2-3 lata to za drogi :
WÓZEK EL-JOT TESSA+FOTELIK - SKLEP SMILE (2163557004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a te staniczki też kupię mam nadzięję że moje cycki zmieszczę bo się całkiem załamię w tedy to już tylko doniczki
Wiolka współczuję CI bidulko moja koleżanka z pracy też ma to co ty na razie jest na diecie i też ma jakieś tabletki, na gastroskopię też musi jeździć

A co do imion to Maja i Oliwier :-)

Marta-ja cały czas jestem na diecie zapomniałam jak smakuje kotlet albo placki ziemniaczane z sosem grzybowym!!!!:wściekła/y:niestety to cholerstwo sie długo leczy i pogarsza sie na początek wiosny i jesieni a na gastroskopie sie nie wybrałam okropne jest to badanie miałam raz i teraz szybko nie pojade na nie,to dobrze że dziś masz przypływ energii i dobrze sie czujesz:happy:wózek fajny ja mam upatrzony wózek dla siebie czarno-różowy głeboki w tym spacerówka gondola i fotelik za 650zł śliczny

Ostatnia edycja:
u nas ustaliliśmy,że jak będzie corka to ja wybieram imię i będzie to IGA bo mi sie podoba tak Igor i Iga :-) no i M też sie podoba dla dziewczynki, gorzej jak będzie synek to on wybiera i tu juz sie nie zgadzamy i mam przechlapane bo będzie BORYS tak wymyślił az wstyd sie przyznac. Mam krótkie i twarde nazwisko więc będzie to brzmiało mniejwięcej jak Borys Becker:szok: jesli chodzi o Igorka to ja wybieralam imie też mu sie nie podobało a juz nie raz mi przyznal,ze teraz sobie nie wyobraża innego i ,że to super do niego pasuje.

Wiolka23 a jak długo jestes na diecie ?? i jakiej?? i ile udao ci się zrzucić??
Pytam bo ja w zeszłym roku strasznie schudłam 11 kg na diecie i do tego codziennie chodziłam na kijki nordic i chodziłam po 8-9km i powiem,ze rezultaty były super. nie ma co tu dużo mowic ruch robi swoje, boez ruchu waga mi stała jak tylko włączyłam kije to zaraz były efakty i zrzuciłam to w 2,5-3 m-ce. Także polecam jak tylko urodze i dojdę do siebie to też wrzucam piaty bieg i kije idą w ruch nawet w zimę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolka wspolczuje..ja na zgage biore reni,ale ty to mozesz lepiej poradz sie lekarza..:tak:
Domiska oby w tym cyklu udalo sie zaciazyc !!!! &&&&&&&&&&&& :tak:
Marta
ladny wozek..,a moze taki uzywany gdzis wychaczysz ??;-)
dziewczyny w piatek swietujemy z M.10ta rocznice slubu i chce,zeby bylo wyjatkowa..macie jakies pomysly ? co do jedzenia i wogole takie tam..jak wam cos wpadnie do glowy,to dajcie znac..:tak:

Anaber moze jeszcze da sie meza przekabacic ;-);-),chociaz Borys nie jest zly ;-)
my tez mamy twarde nazwisko i krotkie..typowo niemieckie..:-D i tez imie dzieic dobieralam do nazwiska..zeby ladnie pasowalo :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
madlen79 ja na walentynki zrobiłam pierś z marynacie takiej z cytryną na patelni grilowanej i do tego słatkę grecką z pomidorkami cherry wcinał,az mu sie uszy trzęsły a ostatnio robiłam taką pierś ale przyprawiłam ja jak na grilla i tez smakowało super nawet lepiej niż ta z cytryną :)

Wiolka wspolczuje..ja na zgage biore reni,ale ty to mozesz lepiej poradz sie lekarza..:tak:
Domiska oby w tym cyklu udalo sie zaciazyc !!!! &&&&&&&&&&&& :tak:
Marta
ladny wozek..,a moze taki uzywany gdzis wychaczysz ??;-)
dziewczyny w piatek swietujemy z M.10ta rocznice slubu i chce,zeby bylo wyjatkowa..macie jakies pomysly ? co do jedzenia i wogole takie tam..jak wam cos wpadnie do glowy,to dajcie znac..:tak:

Do góry