reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
zagubiona - oba wózki nie wchodzą w żadne standardowe drzwi, bo drzwi mają 80 cm czyli nie wjadę tym wózkiem ani do klatki, ani do mieszkania ani do lekarza. Jeden i drugi jest strasznie szeroki.

za długi bo on ma az 155 cm... to to jest jak autobus...peg perego jest mega długi i wygląda jak tramwaj a ma 140 cm, a ten wózek pobija wszystko. Im dłuższy wózek tym trudnij podibjać na krawężnik. No i do windy nie wejdzie bo winda ma 130 cm.

ja autentycznie mam powoli depreche przez wózek :-(

Marta - ja kupiłam w tesco za 30 zł dwupak zwykłych bawełnianych staników i w nich chodze na zmianę. Spisują sie super.

reklama
Gosiulek a co to za wózek chce kupić siostra ?????? As mieszka w Wawie prawda????? moze jakbym wiedziała gdzie ta hurtowania to by sie pojechało kiedys i popatrzyło !! :) bo wiem ze tez jest jakaś hurtowania w Radomiu i Kielcach ale nie wiem co i jak !!
Ja tez widziałam fajne bliżniaczne na allegro !! :)
agnieszka jak sie czujesz??????????????? co słychać ?????????????

Lori to faktycznie masz mały wybór tych wózków ze względu na te wymiary !!!! ale coś napewnie znajdziesz:) jeszze tyle czasu ze ho ho :)

Ostatnia edycja:
Do góry