a ja mam juz taki upatrzony ABC-Design Kinderwagen Condor 4S : : Baby Butt Onlineshop
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
od biedy wstępnie ten ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: DANNY SPORT TWIN PRESTIGE bliźniaczy wózek spacerowy + 2 gondolki + 2 foteliki + torba pielęgnacyjna GRATIS ... ale do windy nie wejdzie
aaaaah tutaj minusem była waga ... k...a wózek 23 kg to jak ja go wciągnę do klatki? ... ja sama ważę 45 kg
aaaaah tutaj minusem była waga ... k...a wózek 23 kg to jak ja go wciągnę do klatki? ... ja sama ważę 45 kg
Z
zZagubiona
Gość
3w1 Wózek bliźniaczy TAKO Jumper DUO + foteliki (2172032528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten fajnie sie prezentuje ale gosia mowi ze wadliwa firma
LEVIROO DIVI SPACEROWKA GONDOLA + 2 FOTELIKI (2172748887) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LEVIROO DIVI SPACEROWKA GONDOLA + 2 FOTELIKI (2172748887) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-Lorelain-
zagubiona - oba wózki nie wchodzą w żadne standardowe drzwi, bo drzwi mają 80 cm czyli nie wjadę tym wózkiem ani do klatki, ani do mieszkania ani do lekarza. Jeden i drugi jest strasznie szeroki.
Z
zZagubiona
Gość
TWINNI-WÓZEK BLIŻNIACZY + SUPER GRATISY!!!!!! (2187386514) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale to tez z winda problem bedzie ;///
http://allegro.pl/hit-wozek-dla-blizniat-blizniak-alu-szer-76-cm-hit-i2162426394.html chyba ze tego typu
http://allegro.pl/hit-wozek-dla-blizniat-blizniak-alu-szer-76-cm-hit-i2162426394.html chyba ze tego typu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
-Lorelain-
za długi bo on ma az 155 cm... to to jest jak autobus...peg perego jest mega długi i wygląda jak tramwaj a ma 140 cm, a ten wózek pobija wszystko. Im dłuższy wózek tym trudnij podibjać na krawężnik. No i do windy nie wejdzie bo winda ma 130 cm.
ja autentycznie mam powoli depreche przez wózek :-(
ja autentycznie mam powoli depreche przez wózek :-(
kurcze a ja szukam nadal odpowiedniego stanika i zastanawiam się nad takim 101 TOP BEZSZWOWY TOP BIUSTONOSZ BOKSERKA L/XL (2175022268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. żebym mogła w nocy spać, nie ma sensu kupować lepszego bo nadal mi rosną :-(
-Lorelain-
Marta - ja kupiłam w tesco za 30 zł dwupak zwykłych bawełnianych staników i w nich chodze na zmianę. Spisują sie super.
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Gosiulek a co to za wózek chce kupić siostra ?????? As mieszka w Wawie prawda????? moze jakbym wiedziała gdzie ta hurtowania to by sie pojechało kiedys i popatrzyło !! bo wiem ze tez jest jakaś hurtowania w Radomiu i Kielcach ale nie wiem co i jak !!
Ja tez widziałam fajne bliżniaczne na allegro !!
agnieszka jak sie czujesz??????????????? co słychać ?????????????
Lori to faktycznie masz mały wybór tych wózków ze względu na te wymiary !!!! ale coś napewnie znajdziesz jeszze tyle czasu ze ho ho
Ja tez widziałam fajne bliżniaczne na allegro !!
agnieszka jak sie czujesz??????????????? co słychać ?????????????
Lori to faktycznie masz mały wybór tych wózków ze względu na te wymiary !!!! ale coś napewnie znajdziesz jeszze tyle czasu ze ho ho
Ostatnia edycja:
Podziel się: