reklama
Z
zZagubiona
Gość
wiola a to nie wiem bo ja mialam na poczatku ciazy problemy i mowil ze musze przetrwac jakos
-Lorelain-
Fanka BB :)
Marta - a to ja mam miseczke B
Ilonka - ja juz przeleciałam wszystkie możliwe wózki bliźniacze i nie ma odpowiedniego. Oglądałam tez ebay UK z myślą że mogę coś z Anglii sprowadzić i tez nic nie znalazłam. Mówię Ci będę nosić dzieci na plecach :-(
Ilonka - ja juz przeleciałam wszystkie możliwe wózki bliźniacze i nie ma odpowiedniego. Oglądałam tez ebay UK z myślą że mogę coś z Anglii sprowadzić i tez nic nie znalazłam. Mówię Ci będę nosić dzieci na plecach :-(
Lori jeszcze masz trocheeee czasu,to na pewno znajdziesz wozek,ktory bedzie odpowiadal tobie
Marta moja cora przestala w wozku jezdzic jak skonczyla roczek i zaczela juz dobrze chodzic..jak chcialam wsadzic ja do wozka,to byl jeden wielki krzyk,zawsze mi mowila,ze jest juz duza i ma nozki i ona chce sama..,ja tez mialam dla dzieci wozki uzywane..,ale wygladaly jak nowe..
Marta moja cora przestala w wozku jezdzic jak skonczyla roczek i zaczela juz dobrze chodzic..jak chcialam wsadzic ja do wozka,to byl jeden wielki krzyk,zawsze mi mowila,ze jest juz duza i ma nozki i ona chce sama..,ja tez mialam dla dzieci wozki uzywane..,ale wygladaly jak nowe..
gosiulek73
mama K&K&A
Ilonka As mieszka w Markach koło Warszawy.
Ela chce kupić tomasa.te które pokazywałam.
http://tomas-wozki.pl/category.php?id_category=6
Zależy jej żeby wózek był w miarę tani bo mają się zacząc budować więc każdy grosz ma znaczenie.Lekki,z pompowanymi kołami,dużą gondolą i nie za małą,nie za dużą spacerówką.Wybór padł na ten choć teraz jest problem bo nie może się zdecydować na kolor
Ela chce kupić tomasa.te które pokazywałam.
http://tomas-wozki.pl/category.php?id_category=6
Zależy jej żeby wózek był w miarę tani bo mają się zacząc budować więc każdy grosz ma znaczenie.Lekki,z pompowanymi kołami,dużą gondolą i nie za małą,nie za dużą spacerówką.Wybór padł na ten choć teraz jest problem bo nie może się zdecydować na kolor
Ostatnia edycja:
witam dziewczynki:-)
Ilonko trzymam kciuki za męża pracę :-)
Musiałam nadrobić cały wczorajszy dzień, ale tak tylko pobieżnie, bo zmęczona jestem, więc wybaczcie,że tylko Ilonce odpisuję :-(
A u mnie jeszcze @ nie ma,ale dzień się jeszcze nie skończył, więc nadal czekam na rozwój sytuacji...
Ilonko trzymam kciuki za męża pracę :-)
Musiałam nadrobić cały wczorajszy dzień, ale tak tylko pobieżnie, bo zmęczona jestem, więc wybaczcie,że tylko Ilonce odpisuję :-(
A u mnie jeszcze @ nie ma,ale dzień się jeszcze nie skończył, więc nadal czekam na rozwój sytuacji...
scotland18
Fanka BB :)
Hej malo pisze, ale czuje sie coraz bardziej ciazowo, mdli mnie caly dzien, nawet w nocy dobrze ze wymiotow nie ma, no i spalabym caly dzien wstalam o 9 a o 11 juz tylko o lozku mysle, wieczorem chodze spac po 20 szok bo kiedys do 2 potrafilam filmy ogladac....
Lori ja z ciekawosci wpisalam w google wozki dla trojaczkow to dopiero jest masakra
Lori ja z ciekawosci wpisalam w google wozki dla trojaczkow to dopiero jest masakra
Lori szczerze zazdroszczę takiej miseczki ja się czuję jak dojna krowa zawsze miałam duży biust a teraz to już masakra jakaś zawsze chciałam mieć B
Madlen no właśnie ja szukam takiego właśnie używany nie drogi ale żeby nie był zniszczony
Scotland ja wczoraj tylko wymiotowałam a tak poza tym to nie i na razie odpukać jest dobrze
Madlen no właśnie ja szukam takiego właśnie używany nie drogi ale żeby nie był zniszczony
Scotland ja wczoraj tylko wymiotowałam a tak poza tym to nie i na razie odpukać jest dobrze
reklama
scotland a trojaczki to mi moja cora wrozy..mam nadzieje,ze nie wywrozy,bo bym sie zalamala..mam tylko 2rece i nikogo do pomocy..nie wyobrazam sobie miec trojke takich malych smykow ..z blizniakami tez mogloby byc ciezko..ale jak sie trafia,to dam rade...nie wiem jak,ale bede musiala..
wioka a ty masz zgage,czy o co chodzi..bo mi jak zwykle cos umknelo..
ostatnio jestem rozkojarzona i nie potrafie sie skupic ..
wioka a ty masz zgage,czy o co chodzi..bo mi jak zwykle cos umknelo..
ostatnio jestem rozkojarzona i nie potrafie sie skupic ..
Podziel się: