reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori ja też kupiłam wczoraj w Tesco dwupak ale kupiłam miseczkę D bo takie miałam no i są dużo za małe :-( więc chyba taki kupie sportowy może je upcham

reklama
Marta - a to ja mam miseczke B :sorry::sorry::sorry:

Ilonka - ja juz przeleciałam wszystkie możliwe wózki bliźniacze i nie ma odpowiedniego. Oglądałam tez ebay UK z myślą że mogę coś z Anglii sprowadzić i tez nic nie znalazłam. Mówię Ci będę nosić dzieci na plecach :-(

Lori jeszcze masz trocheeee czasu,to na pewno znajdziesz wozek,ktory bedzie odpowiadal tobie :tak:
Marta moja cora przestala w wozku jezdzic jak skonczyla roczek i zaczela juz dobrze chodzic..jak chcialam wsadzic ja do wozka,to byl jeden wielki krzyk,zawsze mi mowila,ze jest juz duza i ma nozki i ona chce sama..:-D,ja tez mialam dla dzieci wozki uzywane..,ale wygladaly jak nowe..

Ilonka As mieszka w Markach koło Warszawy.
Ela chce kupić tomasa.te które pokazywałam.
http://tomas-wozki.pl/category.php?id_category=6

Zależy jej żeby wózek był w miarę tani bo mają się zacząc budować więc każdy grosz ma znaczenie.Lekki,z pompowanymi kołami,dużą gondolą i nie za małą,nie za dużą spacerówką.Wybór padł na ten choć teraz jest problem bo nie może się zdecydować na kolor:-D

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki:-)

Ilonko trzymam kciuki za męża pracę :-)

Musiałam nadrobić cały wczorajszy dzień, ale tak tylko pobieżnie, bo zmęczona jestem, więc wybaczcie,że tylko Ilonce odpisuję :-(

A u mnie jeszcze @ nie ma,ale dzień się jeszcze nie skończył, więc nadal czekam na rozwój sytuacji...

Hej malo pisze, ale czuje sie coraz bardziej ciazowo, mdli mnie caly dzien, nawet w nocy dobrze ze wymiotow nie ma, no i spalabym caly dzien wstalam o 9 a o 11 juz tylko o lozku mysle, wieczorem chodze spac po 20:szok: szok bo kiedys do 2 potrafilam filmy ogladac....

Lori ja z ciekawosci wpisalam w google wozki dla trojaczkow to dopiero jest masakra:-D

Lori szczerze zazdroszczę takiej miseczki ja się czuję jak dojna krowa zawsze miałam duży biust a teraz to już masakra jakaś :wściekła/y: zawsze chciałam mieć B
Madlen no właśnie ja szukam takiego właśnie używany nie drogi ale żeby nie był zniszczony :tak:
Scotland ja wczoraj tylko wymiotowałam a tak poza tym to nie i na razie odpukać jest dobrze

reklama
scotland a trojaczki to mi moja cora wrozy..mam nadzieje,ze nie wywrozy,bo bym sie zalamala..mam tylko 2rece i nikogo do pomocy..nie wyobrazam sobie miec trojke takich malych smykow :no:..z blizniakami tez mogloby byc ciezko..ale jak sie trafia,to dam rade...nie wiem jak,ale bede musiala..:-D
wioka a ty masz zgage,czy o co chodzi..bo mi jak zwykle cos umknelo..
ostatnio jestem rozkojarzona i nie potrafie sie skupic ..

Do góry