reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

A mnie maz namowil zeby kupic crosstrainera:szok: Buy Reebok Z9 Cross Trainer at Argos.co.uk - Your Online Shop for Cross trainers and elliptical trainers. na poczatku sie opieralam bo cena spora, ale troche ruchu w ciazy a w szczegolnosci po ciazy sie przyda:tak: miejsce jest, m odklada pieniazki z prywatnych tlumaczen i juz troche sie nazbieralo wiec dzisiaj pewnie zamowimy i za 2tyg juz pewnie przyjdzie:-)

Dla naszej solenizantki wybralismy lozeczko od dziadkow Winnie the Pooh Toddler Bed at Children's Rooms mam nadzieje ze te boki sa dosc dlugie i nie trzeba bedzie dokupowac osobnych barierek, bo zboj sie tak kreci w nocy ze pewnie bedzie zlatywac....

A od nas Buy Chad Valley Talking Foldaway Play Kitchen at Argos.co.uk - Your Online Shop for Role play - shop, cook, clean and build. bo od kilku tygodni wyciaga mi wszystkie garnki, lyzki, miski i gotuje:-p

reklama
Katy ja ci kochana nie pomoge,bo sama musze cos wymyslec na piatek,a ze mnie taka kucharka,jak baletnica :-D,jak wpadnie ci jakis pomysl do glowy,to daj znac..moze skopiuje od ciebie :tak:

Scotland-łóżko dla małej super:-)A kuchnia to fajna sprawa nasza też ma sporo garnów filiżanek lodówke piekarnik i ekspres do kawy zestaw filiżanek i nie wiadomo co jeszcze a tka kuchnie też chce jeszcze troche i samych jej zabawek nie będziemy mieli gdzie poukładać

katy do ryzu ja ostatnio robie indyka (ale moze byc inne mieso) w paski ciacham dodaje pore pokrojona marchewke w plastry jak lubisz to pedy bambusa pieczarki mozna papryke i to wszystko podsmarzam razem ryz gotuje osobno gdy mieso z warzywami juz dojdzie wbijam jajo jedno lub dwa i mieszam az sie zetnie dodaje ryz i sa gotowe sosy chinskie slodko kwasne czy pikantne pewno u was tez beda dodaje ale tylko tak by kolor i smak nabralo nie robie "zupy" szczerze sosu nie ma tylko jego smak chwile jeszcze gotuje i palce lizac ;p

lorelain ten gracco to brat kupił od znajomego uzywany i w sumie bardzo mało nim jeździły. ewentualnie na zakupy bo po markecie łatwo nim manewrować. generalnie jakieś 9 miesięcy jeżdziły w tym kessie a potem zaraz w tym sportowym. a teraz to już nie ma mowy o wózku

katy
bierzesz lutkę? może piersi z kurczaka w sosie cebulowym?

reklama
zZagubiona przepis już skopiowany ;-) Wygląda pysznie :-)

Moja siostra robi kurczaka GONGBAO i jest super. Jak wytargam od niej przepis, to wrzucę :-) To jest bardzo sycące danie:-)

Do góry