reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

A u mnie bedzie Maja i koniec chyba ze bedzie miala jaja :-D:-D:-D no to bedzie Macius. A Szymus powiedzial ze on chce siostre bo braci juz ma :-D:-D:-D

A ja dopiero mam pare ciuszkow a o wozku narazie nie mysle . Planuje tak w czerwcu kupic wozek i lozeczko zobaczymy jak te plany wyjda w praniu :-D

Dziewczynki czekajace na @ prosze nie czekac trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
hej kochane!

nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego ale zaraz to nadrobię

lori moja bratowa ma bliźniaki i teraz maja już 3 lata więc z jej doświadczenia mogę ci coś poradzić o wózkach. wtedy jeszcze nie było wyboru takiego jak teraz raptem jedna strona na allegro ona miała taki Wózek dla bliźniąt TWIN K2 wózki KEES-PROMOCJA (2165340237) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale dzieciaczki z lipca więc latem łatwiej było bez tych kombinezonów i całego okrycia. a wózek ten miał gondolki. ale jak sama mówi teraz wybrałaby inny taki
Wózek bliźniaczy ABC Design ZOOM 2 gondole (2175079814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

nie jest tani ale sprawdza się świetnie. kilka znajomych go miało i chwalą

u nas Igor jak tylko posmakowała chodzenia to już była lipa z wózkiem za nic nie mogłam go w nim utrzymac także spacerówkę to mam prawie nową, najwięcej używałam gondolę bo urodził sie w sierpniu i fotelik który można było wpiąć w ramę wózka a spcerówka tylko troche bo jak miał 11m-cy już chodził więc mialam lipę non stop sie darł w tym wózku :szok: masakre maiłam z nim pozniej była zima to tylko na sankach chciał jezdzić i tak sobie polepszylam jak szłam na zakupy z nim to w sklepie sziedział w wózku sklepowym a w drodze powrotej ciągle gubiliśmy zakupy bo mu wypadąly z tych sanek a ja zmachana i jezor do koloan. koszmar przeżywąlam i wtedy jeszcze tyle sniegu było no i oczywiście nie spał bo w sankach to raczej się nie da. Także w domu jeszcze marudził :-) polecam !!!

Anaber u nas jeśli będzie chłopak, to będzie właśnie Borys:-) I byliśmy tu bardzo zgodni :-) Gorzej jest z dziewczynką, bo zgodziliśmy się dopiero jak padło imię Laura, ale mnie się bardzo podoba Lenka...

jestem juz na bierząco

dziewczyny co do imion to u nas będzie NINA lub ALEKSANDER

ale podobaja mi się jeszcze Iga, Ligia, Nela,Antonina, Anastazja, Kaja, Pola, Lena
a dla chłopca Juliusz, Jacek, Maksym, Szymon, Antoni

lorelain "moje" blizniaki potem jeszcze miały taki wózek ale to juz jak siedziały
http://allegro.pl/wozek-graco-stadium-duo-2x-okrycie-folia-torba-i2175494946.html

i jeszcze jeden bardzo lekki sportowy udało sie bratu na allegro kupic za 200 zł sprowadzany z USA i w sumie w tym spędziły najwięcej czasu.

coś takiego
http://allegro.pl/wozek-blizniak-out-n-about-nipper-360-double-i2173925235.html

Ostatnia edycja:
kurcze musze sie malowac do na zajęcia jechac na 15 tak mi sie nie chce lepiej mi z Wami :) no ale cóż mus to mus :-(

mi się imię Lenka bardzo podoba, ale u mnie odpada bo mam krótkie nazwisko na L :sorry:

agnes - ten abc zoom jest u mnie jedną z ostateczności, jest długi, ale moglabym przód wypinac i moze wjedzie do windy, nie wiem ile mają dwie spacerowki na długość bo gondole mają 140 cm. Minusem dużym są kubełkowe siedziska.

graco ma plastikowe kółka i strasznie trzepie dziećmi jak jadą... ma juz upatrzone fajne laski dla bliźniaków, ale to musze mieć conajmniej rok COSATTO YOU 2 TWIN + WYSYŁKA GRATIS! - SKLEP SMILE (2169130463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Malami kochana trzymaj sie .......oki.......;-)
Rozia u ciebie tez jest jeszcze nadzieja :tak:

Dziewczynki macie jakis fajny przepis na danie cieple:sorry:...obowiazkowo miesne bo robimy w sobote urodziny meza i towarzystwo bedzie miesozerne....a juz nie chce robis strogonowa, czy lecza, bigosu tojest za kazdym razem........moze cos do ryzu???

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry