reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonko :-):-)

co do wozkow ja tez nie lubie czarnych ale niestety moj jest pomaranczowo czarny bo niestety innych nie bylo ktore by przypadly mi do gustu na szczescie pomaranczy jest duzooo :-D ale nie wyobrazam sobie jak np moga kupywac czarne wozki cale 2 lata temu w miedzyzdrojach jakas baba taki miala i ugotowala na plazy w nim dziecko :szok:

reklama
Zagubiona - sorki za przekręcenie nika ... wszystkei już mi się pierdzielą :sorry::sorry::sorry:

wy to przynajamniej macie duży wybór, a ja to przez ten pieprzony wózek mam już załamkę. Będę nosiła dzieci na plecach bo nie ma żadnego wózka bliźniaczego który nadał by sie do użytkowania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gosiulek tak naprawde to każdy wózek moze sie psuć rdzewieć itd, a wiesz ze teraz w naszej sytuacji nie możemy sobie raczej pozwolić na wózek za 1500zł tylko jak coś bede szukać taniej ale nie badziewie, pewnie rodzice pomoga wiec moze i nowy sie kupi kto wie jak to bedzie do sierpnia, moze i wygrac w koncu tego totka i kupie wózek za 4 tys jak Mucha hehe ! :-D
Lori no co TY gadasz ????? nie ma fajnych wózeczków????? eeeee tam, ja kiedys lukałam i widziałam ze są całkiem fajne !!!!! :-p

lori dlaczego nie ma bliźniaczych fajnych??? ja kiedyś widziałam tatusia jak jechał takim kolosem tyle ze nie był ten wózek na boki szeroki tylko do przodu hehe i miał 3 chłopaków;-D

Ilonka As mieszka koło hurtownii i od nich własnie wie że najczęściej są reklamowane Tako i Tutki.
Ten co moja siostra chce kupić jest w bardzo przystępnej cenie.jest w miarę lekki,duży z pompowanymi kołami.Ona też mieszka na 4piętrze.

ja moge dać za wózek max do 4000 zł ale nie ma takiego co by się nadał do kupienia. Please dajcie linka do chociaż jednegoo który ujdzie, ja nie mówię że ma być idealny.

moje wymagania i uważam że takie normalne, a nie wymyślone nie wiadomo co:
- siedzisko rozkładane na płasko, nie kubełkowe
- podnóżek do siedziska
- pałąk zabezpieczający
- oba siedziska musza byc rozkładane, a nie tylko jedno
wymiary windy:
szeroka na 74 cm i długa na 130 cm

reklama
Jestem i ja dziś przytulanka kibelka na szczęście nie było :-) ale za to pomyłam okna w domu i posprzątałam łazienki heh to tyle na dziś a i przesadziłam kwiatka w większą doniczkę.
MalaMi trzymam kciuki żeby wredna @ nie przylazła ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gosiulek ja wózek będę kupować używany przejrzałam oferty są nawet fajne na guntree i nie drogie fajne wózki, stwierdziłam, że nie ma sensu tyle kasy wydać jak to ma być na huk 3 lata.
Lori a coś w tym stylu ? http://allegro.pl/3w1-wozek-tako-duo-jumper-foteliki-spiworki-paraso-i2165340240.html
[url]http://allegro.pl/leviroo-divi-spacerowka-gondola-2-foteliki-i2172748887.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
Do góry