reklama
Z
zZagubiona
Gość
Ostatnio edytowane przez moderatora:
-Lorelain-
Fanka BB :)
mi się Emma bardzo podoba,a le to musiałabym mieszkać w UK bo u nas to zaraz powiedzą że udziwnione
gosiulek73
mama K&K&A
Madlen ja też nie lubię czarnych wózków.Nie wiem jak rodzice mogą takie kupować dla dzieci.
-Lorelain-
Fanka BB :)
Zapominajka - a może to była krowa Aurelia? ... bo była kiedyś taka bajka na minimini ... Aniela to od razu kojarzy mi sie z głupią Anielcią
Z
zZagubiona
Gość
"zapominajka ''hihi nie krowka aniela z bajki mojej siostry ;p jak byla mala to od babci dostala kasete z bajkami i tam byla nie pamietam tytulu Aurelia mi sie kojarzy ze spiaca krolewna;p
Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosiulek73
mama K&K&A
Ha ha to raczej Aurora
Z
zZagubiona
Gość
a no tak a o aureli ksiazka byla hihi tez ksiezniczka amazonka ;p za duzo bajek i ksiezniczek
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
zagubiona 9 tyg ?????? o szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madlen ja tak samo nie kupiłabym czarnego wózka, nawet mi sie ciemne granaty nie podobają, nie chce tez bardzo jadnego np beżowego tylko moze jasno niebieski dla chłopca a dla dziewczynki to nie wiem, może coz z różowym ale nie cały różowe...... mnie sie podobają bardzo TAKO i mysle o takim używanym ten nie głupi choć wolę żywsze kolorki
WÓZEK 3w1 TAKO JUMPER X DUŻY ZESTAW! SUPER STAN! (2177308311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ogólnie chyba sie na ten wózek zdecydujemy , za jakiś czas bede juz poważniej patrzeć nawet na te używane bo teraz to sobie tylko lukam co ciekawego wystawiają ,
madlen ja tak samo nie kupiłabym czarnego wózka, nawet mi sie ciemne granaty nie podobają, nie chce tez bardzo jadnego np beżowego tylko moze jasno niebieski dla chłopca a dla dziewczynki to nie wiem, może coz z różowym ale nie cały różowe...... mnie sie podobają bardzo TAKO i mysle o takim używanym ten nie głupi choć wolę żywsze kolorki
WÓZEK 3w1 TAKO JUMPER X DUŻY ZESTAW! SUPER STAN! (2177308311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ogólnie chyba sie na ten wózek zdecydujemy , za jakiś czas bede juz poważniej patrzeć nawet na te używane bo teraz to sobie tylko lukam co ciekawego wystawiają ,
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Ilonka Tako i Tutki są często reklamownae.Rdzewieją
Podziel się: