reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

madlen79- hehhe u nas maz mowi ze ma byc dziewczynka i koniec :) a mi to obojetne :) zeby woogle byl dzidzius i zdrowy obojetne co :D jak nie dostane do soboty to zrobie testa :)

reklama
czesc dziewczyny

Ilonko dziekujemy bardzo ;] jak dobrze pojdzie to zostalo tylko 9 tygodni 1317309lsk5aj07xu.gif
Roszpunko ja na kaszel bralam herbapect i szybko pomogl, a co do imienia to mi bardziej Amelka sie podoba Aniela mi sie dziwnie kojarzy kiedys bajke ogladalam z krowka aniela ;p

wiolka
chyba nie mozna nic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapominajka - a może to była krowa Aurelia? ... bo była kiedyś taka bajka na minimini :-p:-p:-p ... Aniela to od razu kojarzy mi sie z głupią Anielcią :sorry:

"zapominajka ''hihi nie krowka aniela z bajki mojej siostry ;p jak byla mala to od babci dostala kasete z bajkami i tam byla nie pamietam tytulu Aurelia mi sie kojarzy ze spiaca krolewna;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona 9 tyg ?????? :szok: o szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madlen ja tak samo nie kupiłabym czarnego wózka, nawet mi sie ciemne granaty nie podobają, nie chce tez bardzo jadnego np beżowego tylko moze jasno niebieski dla chłopca a dla dziewczynki to nie wiem, może coz z różowym ale nie cały różowe...... mnie sie podobają bardzo TAKO i mysle o takim używanym ten nie głupi choć wolę żywsze kolorki
WÓZEK 3w1 TAKO JUMPER X DUŻY ZESTAW! SUPER STAN! (2177308311) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale ogólnie chyba sie na ten wózek zdecydujemy , za jakiś czas bede juz poważniej patrzeć nawet na te używane bo teraz to sobie tylko lukam co ciekawego wystawiają , :)

reklama
Do góry