reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

oj Lori to cięzki przypadek z Ciebie :laugh2: masz jeszcze dużo czasu do namysłu, poza tym może być tak ze bedą 2 chłopczyki, maaaaaatko a wtedy bedziesz sama w domu ibo reszta to samce :szok: nie kraczę , bedą córy jak nic, tym bardziej ze wybierasz imiona dla córeczek wiec tak bedzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

reklama
Gosiulek - no wymyślasz :-p:-p:-p ... a Małgosia mi sie podoba bo ja mam tak na imię i zawsze byłam mamie wdzięczna że mi takie ładne wybrała bo tato chciał Olimpię, dobrze że nie przeszło :-D:-D:-D

a ja nie znosze swojego imienia, a miałam być Martą hlip hlip , to w koncu padło na Ilonę i kiszka :-( buuuuu, Marta mam na drugie !!!!!!! ehhhhh

Dlaczego? Ilonka to sliczne imię:tak:
Elżbieta też ładne imię a rzadkie ostatnio,Miriam.U nas na wątku jest facet którego córeczka ma tak na imię.
Gaja też. Daria.

Joweg czyżby ciąża?

Ja mam Małgorzata Joanna Anna =)

idę szybko puścić pranie :-)

ja myślę że mi bliźniaki były już z góry pisane, taki jest mój los i musze to przyjąć na klatę i sobie radzić. Właściwie odkąd byłam mała wyobrażałam sobie że mam córeczki bliźniaczki, moja mama tez czuła że będzie babcią bliźniaków.

Dzień dobry kobietki ale sie rozpisałyście:-) mnie osobiście bardzo sie podoba Julita jak kiedyś będę miała drugą córe to tak ją nazwiemy,my wybieraliśmy imie z książeczki imion dla dziewczynek spodobała nam się Anastazja i tak zostało a Nadie mamy w bliskiej rodzinie chociaż też bardzo mi sie to imie podoba.Mój kuzyn dał córce na imie Pola to już mi sie nie podoba ale wszystko kwestia gustu.Powiedzcie mi czy któraś z was zażywała lub zażywa w ciąży coś na żołądek?Bo ja sie długo na niego leczyłąm cały czas na żołądek odstawiłam ze względu na zajście w ciąże ale czasami mi dokucza bardziej i podejrzewam że ciąża będzie czasem kiedy bardziej będę z tego powodu cierpiała,nie specjalnie wiem co można zażywać i w jakich proporcjach?:sorry::eek:

gosiulek73- chyba nie mozliwe , i nie pamietam czy byl seksik w plodne :d

a ja sie zwe : Jowita Alksandra :) a moj luby Ksawery Edward :) i zawsze maja problemy z naszymi imionami a jak smiesznie na slubie nam czytali heheh

reklama
witam :-)
Gosiulek wczoraj mialam pisac o tym wozku i zapomnialam..mi najbardziej podoba sie ten fioletowy..,jakos jak jest duzo czarnego w wozku,zle mi sie kojarzy ,ja to dla dzieci musialam miec duzo jasnego i kolorowego ;-)..a czarny chociaz lubie,ale nie pasuje mi dla dzieci..:no:
Ilonka dalej zaciskam &&&&&&&,aby szlo ku lepszemu..zobaczysz,wszystko sie ulozy :tak:
Katy,Ania zazdroszcze wspolnje kawki :tak:
Losiczka usmialam sie ztym imieniem Maja,co ............:-D
Joweg a mzoe zrob test ?? &&&&&&&&&&&&&&,za II kreseczki ;-)
ja jeszcze w ciazy nie jestem,ale moje smyki codziennie podsuwaja mi jakies imiona..no i jest klotnia,bo jak jakies podoba sie corce,to syn kreci nosem i na odwrot..:wściekła/y:,dzieweczynke chcialabym albo Emma,albo Victoria..,<wybrane sposrod wielu imion>dla chlopca nie mam imienia..:no:
wiec jak uda sie zaciazyc,to musi byc dziewczynka :-):-D

Do góry