reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Gosiaczku dziękuję i rozumiem ze ,,do roboty'' znowu ale mnie juz meczy mierzenie ,liczenie i robienie wszystkiego jak w zegarku a i tak nic z tego i nie ma z tego zadnej przyjemnosci,meczy mnie to napinanie sie ,chyba mam jakis kryzys dzis

Lori może takie :
  1. Joanna i Zuzanna
  2. Amelia i Oliwia.
  3. Lilianna Julita
  4. Wiktoria i Weronika
  5. albo Lilianna i Nikola :)

to zależy wszystko od gustu, jednym sie to podoba innym nie koniecznie :) ale Lilianna mnie sie podoba i to bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alicja mnie sie juz nie bardzo podoba :-p wolałbym raczej juz Oliwię :)

Teraz wybiera sie raczej imiona takie jak : Kasia, Monika, Natalia itd powraca sie do tych imion, ale czasem jak ktoś coś wymyli to nie wiem czy płakać czy sie śmiać, bo imie cięzko wypowiedzieć !!!!!!!!

Małami nie gadać głupot !!!!!! Każda z tego forum zobaczy PLUSIK prędzej czy pózniej !!!!!!!!!! bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!

Gosiulek i Tobie sie uda zobaczysz !!!!! choć zadaje sobie sprawę jakie to frustrujące , ciągłe te starania !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Gosiulek masz racje tylko mus i to wykancza psychikę

Ilonka
no taktak ,ale ja jakoś ........ :(

Joweg hej ,a cykle jakie zawsze?

bede pozniej kociołek w pracy sie zrobił

Ostatnia edycja:
Gosiulek, MalaMi - na pewno zobaczycie swoje wymarzone II kreseczki ... musi przyjść na was czas i ja myślę że ktoś u góry ma już z góry ułożony plan i widocznie tak musi być. Może warto odpuścić całkowicie, nic nie mierzyć, nie liczyć i seksik co 2-3 dni :sorry:

Ilonka - ale ty mi kochana wymyślaj imię drugie pasujące do Lilianka. Nie podobają mi sie całkiem stare imiona ale takie jak Nikola to też odpadają :-p

joweg - to może siknij na testa żeby sie niepotrzbnie nie wkręcać?

w sumie po tyym nie udanym in vitro mialam 43 dni cykl potem 32 i dzis 31 dzien cyklu i dalej nic ;:/ mierzylam teraz temperature i 37,1

lorelein- i caly czas wydaje mi sie ze zaraz pocieknie i kurcze latam do kibla :) tyle ze brzuch mnie nie boli a zawsze boli :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry