reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Ja mezowi tez powiedzialm ze wybieram imie. Imie synka mu sie podoba Macius a dziewczynki Maja kategorycznie nie bo stwierdzil ze w szkole beda dzieciaki wolaly Majka co lizala Guciowi jajka :-D:-D:-D

witam dziewczynki! nie bylo mnie troszke,wiec i nadrobic nie zdolam wszystkiego. maz i ja wybralismy sie na ferie do domku w Dolomitach,to domek szefa meza a wszystko bylo niespodzianka dla mnie.nic nie wiedzialam,tylko moj M. wszystko zaplanowal a moj psycholog mu zaproponowal jakies wspolne spedzenie czasu,tylko my z dala od wszystkich problemow... tak wiec odpoczelam i czuje sie naladowana energia! witam nowe staraczki,gratuluje zafasolkowanym! sciskam wszystkie i spadam do pracy kochane!:-D ale za Wami tesknilam!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-);-):tak::-D
Dawno nie pisałam bo nie mam weny ale czytam, was codziennie:tak:
Ja mam wizytę pierwszą w przyszły czwartek ale już się nie mogę doczekać:-D
Ilonka trzymam kciuki żeby się wam wszystko poukładało:tak:
Lori trzymaj się kochana dużo odpoczywaj i powodzenia na usg a masz już wybrane imiona dla maluszków?:tak:
Losiczko dobrze że ci już mdłości przechodzą powoli bo powoli ale zawsze:tak:

Lori zazdroszczę tej ośmiornicy w brzuszku :) no i jakie te imiona beda ???????????????
Roszpunka no własnie ja tez widzę 2 siusaki na tych zdjęciach wiec ja sie nie dziwie ze np lekarze w przychodni nie mówią wcześniej jaka płec bo sprzęt jest czasem gorszy od tych co mają prywatni, choc mój ma bardzo dobry nie przedpotopowy ale co z tego jak maluszke ma w nosie pokazywanie !!!!!!!!!!
losiczka ale sie uśmiałam z tej Mai :-D kochana TY bedziesz chyba najchudsza mamusia po porodzie :-p jak tak malutko jesz !!!!!!!!!!!! tez bym tak chciała ! a tu juz ok 7 kg na plusie !!!!!!!!!!!

Dzień dobry,chociaz wcale nie taki dobry

Hej Pamela no widzisz super ze u Ciebie ok i mąż się spsał na 5 ;)
Ilonko super ze sie poukładało :-) i obyscie wiecej takich niespodzianek nie mieli

Ja jestem podczytuję ale moj humor - masakra i nie mam jakos weny na pisanie
Przepraszam

losiczka - hahahaha dobre ... pierwszy raz to słyszę, a też podobało mi się to imię ale już mamy Majkę w bliskiej rodzinie więc odpada :-p

Ilonka - jeśli to chłopcy to nie mam pojęcia bo NIC mi się nie podoba, a jeśli dziewczynki to jedna jest na pewno Lilianka i szukam drugiego pasującego imienia. Wstępnie Alicja, ale wolałabym coś bardziej "nowoczesnego". Może masz jakiś pomysł?

MałaMi - kurcze tyle przytulanej i dalej I kreska :-( .... ale dziwne że minęło 14 dni a tej @ nie ma. Robiłaś sobie badania na progesteron ?

Pamela - super że się odezwałaś, twój mąż miał świetny pomysł z tym wypoczynkiem :tak:

Lori nie robiłam badan wszystko było do tej pory dobrze a teraz :-( to chyba ten klimat bo juz sama nie wiem,straciłam nadzieje na kiedykolwiek !!!!!!!!!!!!!! i czy wogóle!!!!!!!!!

i Pasuje Liliana i Lenka ;)

Pamela witaj, no to Ci mąż sprawił niespodziankę :) bosko :)
Małami prosze CIę słoneczko nie łam sie, jak pisałam na razie nic straconego, nie ma @ wiec nadzieja ciągle jest !!!!!!!!! głowka do góry złotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga 15 marca masz wizytę ???????????????? to juz niedługo :) i zobaczysz juz serduszko być może :) :) Ja tez mam 15 marca wizytę i nie mogę sie juz doczekać a mąz to chyba jeszcze bardziej - co do tej pory nie zwracał tak uwagi i nie liczył dni do wizyty to teraz strasznie czeka !!!!!! :)

reklama
Ilonka tak czy siak test powinien wyjsc wiec sie nie łudze ,tylko obawiam sie ze juz nigdy tego + nie zobaczę

Do góry