reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy, mój mąż to nieraz przez drzemki spóźnił się do pracy, bo zamiast ją aktywować to wyłączał budzik. No i budził się przed 7, a do pracy ma na 6:-D

reklama
he he he skad to znam...ale jak szybko sie wtedy ubieraja :-D:-D:-D

Kochane ja zmykam bo po tej wprawie do centrum poprostu jestem wypompowana ...oczy na zapalkach ....do jutra ;-)

Zzagubiona byl w Ustce i pewnie te foczki go jeszcze pamietaja ;-)

Cześć dziewczynki.
Mnie dziś kaszel męczy i sama nie wiem czy iść do lekarza czy nie. Może jutro się wybiorę, a dziś spróbuję się podleczyć syropem z cebuli.

Szkoda, że mieszkamy w różnych miejscach. Mogłybyśmy się spotkać jak maluchy będą już z nami:tak: Mogłoby być ciekawie:-)

Maluszek broi od rana w brzuszku :happy: Pewnie przez te podskoki od kaszlu.

A jutro mam wizytę kontrolną u gina. Jeśli zrobi mi usg to może okaże się co tam Maluch kryje między nóżkami.

Ostatnia edycja:
hejka kobitki :)

Roszpunka
powiem Ci ,ze jeśli męczy Cię kaszel to syrop z cebuli nie jest dobrym wyjściem bo jest to syrop wykrztuśny (no i napewno można pić go tylko do godz. 17 i syrop na cukrze nie na miodzie bo miód podraznia) i dopiero zaczniesz po nim kaszleć (ja przynajmniej tak miałam szczekałam na okrągło az na wymioty mnie brało), lekarka mi to odradzila i poleciła STODAL w ciąży można pić i super jeden dzień i już było lepiej. Ale może lepiej idz do swojego lekarza i zapytaj bo wiesz co lekarz to inne opinie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie szybciutko poki maz nie zasiada do kompa :-)
ILONKA 3mam kciuki zeby udalo sie z praca meza :-)
A ja niestety znow zarobiona i bede siedziec w pracy do 18ej :-(
Tak juz bym chciala dotrwac do poniedzialkowej wizyty i dowiedziec sie ze dzidzia rosnie zdrowo a tu jak na zlosc czas leci powolutku. Trzymajcie sie dziewczynki i milego dzionka buziaki :happy:

Słoneczko już wysoko,
śnieg pięknie iskrzy się,
muminki pod kołuderką chrapią we śnie.
Nudze się jak mops lub jak samotny kret.
Lecz ta piosenka śpiochów zbudzi wnet
Hej Miśki czas wstać! Jak można tak spać?
Wasz sen już całe wieki trwa! No wstawać mi raz, dwa!

Ludzie jaka tu cisza od rana :eek:

reklama
Witam
anaber u mnie maluszek wczoraj niesamowicie fikał, nawet w gardle raz poczułam jeden silny ruch :-D wiec ma raz dni leniwe raz wariackie :)
zagubiona gratuluję, wstąpiłaś w III trymestr !!!!!!!!!!!!!!!!!! to teraz juz z górki jak nic !!!!!!!!!!!!
Roszpunka weź 1 tab, apapu i sie grzej w domciu, syropek z cebuli, dużo czosnku, mleko z miodem i masełkiem i przejdzie :) zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana sprawa z bankiem sie rozwiązała, udało mi sie pożyczyć ten 1 tys i dziś juz sobie bank zabierze z konta !!!także to mam z głowy !!!!!!!!!!!!!!! no i od razu sie lepiej spało jak nie myslałam o tym ciągle !!!!!!!!

aha mam pytanko zmieniły sie jakieś przepisy zebyś isc na L4 dopiero po min 3 miesiecach pracy ??????? z Jasiem po miesiacu poszłam juz i było ok nic sie nie działo a teraz to juz jest inaczej ?????? bo taka znajoma mi mówiła coś o tym ze juz nie po miesiącu tylko po 3 miesiacach !!!!!!:szok:

MIłego dnia !!!!!!!!!!!

Do góry