reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zagubiona Clotrimazolum100 mam brać dwa razy dziennie przez 6 dni i do tego Scopolan lub No-spe.

Ilonka kurcze naprawdę wiem co czujesz kurcze mogę współczuć tez ostatnio mieliśmy upomnienie z banku ale naszczęście do 6 dni nie pobierają odsetek także zawsze mam jakiś zapas. a raty wszystkie mam na samym poczatku miesiąca a ten dupowaty ZUS ktory wypłaca mi świadczenie ustalił,ze wypłacać mi będzie 13-14 każdego miesiąca a to jest 10 dni po terminie rat. także tez zawsze mamy problem.

reklama
a zgłoszenie do PIP jest anonimowe ???????????? czy np pracowadca bedzie widziec kto zgłosił ???????????? bo mąz to sie własnie tego boi ze sie szef dowie i go zwolni w koncu bo on jest naprawde nienormalny :( i do wszystkiego zdolny !!!!!!! kiedyś mieliśmy taki problem z szefem, ja zadzwoniłam do niego bo juz staciłam cierpiliwośc bo czekaliśmy tydzien na kasę, ale opieprzył mnie i rzucił słuchawką i jeszcze potem do męza miał pretensje ze ja go nękam i sie na nim mścił potem a mąż oczywiscie miał potem do mnie wąty , a teraz juz mija 2 tyg odkąd nie przelał kasy i dlatego te problemy !!!!!!!! zaraz kolejna spłata kredytu a tu poprzednia nadal zaległa !! a najgorsze ze kurcze w firmie sie nikt nie postawi:( bo kazdy sie boi, tchórze pieprzone , mare bo mają renty emerytury to im wisi czy szef da 2 tys czy 1 tys a tak naprawde tylko mój mąż jest tam młody i ma rodzinę na utrzymaniu a reszte to pijoki które wszystko przepijają !!!!!!! :((((((((((

anaber bardzo sie ciesze ze okazało ze sie z maluchem ok, !a infekcje wyleczysz szybciutko i bedzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
a to musi mąż zgłosic czy np Ja mogę ??????? widziałam ze nawet online mozna wysłać zgłoszenie ale chyba lepiej zadzwonić bo pojechać to szans nie mamy bo to nie jest u nas w miescie tylko w Kielcach najbliżej !!!!!!!

witam gwiazdeczki!

gosiulek
jesli chodzi o wózek to ten pierwszy mi się podoba

roszpunka
zdrówka zyczę. kuruj się kochana

katy
poczekaj do jutra i jak tempka nadal powyzej lini będzie to lutka w ruch

karolcia ja czuje się ok. mdłości delikatne mam głównie wieczorem ale kibelka nie tulę. senność pomału też juz przechodzi. zwłaszcza jak sloneczko na dworze. od kilku dni czuje mocniej cyce czasami. ale generalnie jest ok

ilonka moze warto iść osobiście do banku? oni na pewno tez będę chcieli to jakos rozwiązać.

małami czekamy na fotki. zazdroszcze wyjazdu

a ja dzisiaj musiałam mimo L4 na kilka godzin wpaśc do pracy bo nie mogli sobie z papierami poradzic. więc dzień szybciej minął. teraz zabieram się za obiadek. dzisiaj kuchnia podaje marakon carbonara. wpadne później

Ilonka, ja bym chyba zadzwoniła do tego pipu, można podać dokładne informacje w razie potrzeby. a do banku bym poszła, myślę, że coś wskuracie jak osobiście pójdziecie. tak to jest niestety z tymi kredytami. inaczej nie da się żyć, bo mało kto wyciąga z kieszeni na mieszkanie czy dom, ale później trzeba niestety płacić co by się nie działo.
anaber, cieszę się że wszystko dobrze u ciebie. przynajmniej jesteś spokojna teraz:happy:
malami, zazdroszczę tego wypoczynku! opalona i zrelaksowana... marzy mi się taki wyjazd. eh, może za 2 lata...
marysia, witaj w gronie. mnie Maleństwo myzia od zeszłego tygodnia:tak:

A ja poszłam do tego sklepu, wzięłam apap. ulżyło mi na trochę,ale teraz znowu zaczyna mnie ćmić. chyba muszę znaleźć sobie zajęcie żeby się na tym bólu nie skupiać. zdrzemnęłam się, więc nie wiem czy dam radę jeszcze spać. niech ten dzień się już skończy!

Dziękuję kochane, nie uwierzycie ........... była u mnie znajoma przyszła aby pokazać mi kosmetyki z Mary Key i gdy dowiedziała sie ze takie problemy z szefem to od razu zadzwoniła do swojgo znajomego który ma firmę dekarską u nas w miescie zapytać czy nie potrzeba mu nowego pracownika wiec dałam nr tel męza i ma dzwonic do niego i maja pogadać co potrafi itd, no i zarobki ok 2-2,5tys miesięcznie i to na miejscu !!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze z nieba mi spadła !!!! nie dośc ze byłby na miejscu pomagał nawet potem przy maleństwu to jeszcze skonczyły by sie problemy z wypłatą !!!!!! Kurcze mam nadzieje ze to by wypaliło z tą pracą i było by OK juz !!!!!!! bardzo prosze o kciuki za to, zeby sie wszystko ułożyło !!!!!!!!!!!

Roszpunka cieszę sie ze lepiej sie juz czujesz !!!!!!!!!!!! a moze smaruj sobie skronie Aromatolem jak znów ćmi
agnes ja wpadam na obiad !!!!!!! bo jeszcze z tego wszystkiego nie jadłam :(

reklama
Do góry