reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
73-656-large.jpg
Dziewczynki powiedzcie który wózek Wam się podoba
44-433-thickbox.jpg

65-611-thickbox.jpg

wiem, wiem, napewno bedziemy interweniować w banku ale wątpie aby coś to dało,!!!!!!!!!!!!!!
kurcze niech ten koszmar sie juz skonczy :(

No nic będe póżniej, !!

Gosiulek Ja przy wyborze wózka bede sie na pewno kierowała tym czy jest lekki, czy ma pompowane duże koła, czy nie jest szeroki, i czy bedzie 3w1 :) mnie sie podoba ten drugi tak wizualnie :)

Ostatnia edycja:
Ilona-dziewczyny mają racje ja też słyszałam że można "zamrozić' raty kredytu albo zmniejszyć ich wysokość trzaba tam osobiście jechać i z nimi porozmawiać tam też pracują ludzie pozatym wasza sytuacja małe dziecko i ty w ciąży. Mnie też na półce leży rachunek za ogrzewanie domu na 1000zł ponad do tego media czynsz przedszkole ale jikoś trzeba wiązać koniec z końcem niestety taki czas i pracodawcy mendy :angry:Kobiety a u mnie dni płodne na całego!!!jestem dobrej myśli że coś tym razem z tego będzie:happy: Gosiulek-mnie sie podoba ten fioletowo-lawendowy śliczny

juz jestem po przyjął mnie w szpitalu poza kolejnością, naszczęście z dzidzią wszystko ok długośc szyjki ok i wysokośc jakoś tak nie pamiętam ale powiedział ,ze wszystko na swoim miejscu ;-) tylko wdarła się infekcja i to daje takie odczucie,że wszystko jest rozpulchnione i to daje takie wrażenia parcia do tego jeszcze te upławy i mogę to tak odczuwać.A wiecie,że ja już sobie wkręciłam,że mi się wody saczą.wariatka jestem!!!
W poniedziałek mam normalnie przyjść na wizytę i zobaczy czy jest poprawa. No i zakazał przytulanek ja się obejde ale M nie jest zadowolony :-) ale dzidzia i zdrówko najwazniejsze także przyjąć musi.:-D Dziewczyny kurcze takiego miałam doła od wczoraj ale już sie uspokoiłam i jest mi lepiej. Dzikękuję Wam :tak:

Ilonka widze że masz kłopoty.Chodzi o nie wypłacanie pensji? Jesli tak zadzwońcie do Państwowej Inspekcji Pracy i przedstawcie problem.Pojadą,zobaczą i wypłacą. Kiedyś już dyskutowałyśmy tutaj na ten temat.Któraś z Dziewczyn pisała o podobnym problemie.

Witajcie KAROLCIA nie zapomnialam o Was tylko moj lapek w naprawie :-(teraz siedze w pracy i w krotkiej chwili sie przywitam korzystajac z lapka kolegi, moze w piatek juz bede miala sprzet spowrotem, bo do stacjonarnego ciezko sie dopchac, bo maz na nim pracuje. U mnie wszystko ok czekam z niecierpliwoscia na poniedzialkowa wizyte. A malenstwo powoli sie rozkreca i smyra juz mamusie przyjemnie - odezwalo sie rowno w 1szy dzien 16 tc :-)
ILONKO 3maj sie kochana wspolczuje Ci bardzo bo wiem jak to jest - niestety.
Pozdrawiam cala reszte kobitek i 3mam kciuki jak zawsze.

Anaber-widzisz i wszystko jest wporządku,infekcje się czasem zdarzają ale lepiej sprawdzić i mieć pewność i przedewszystkim sie nie denerwować:-) MartaSX-a Ty gdzie się dziś podziewasz?:happy:

reklama
anaber widzisz dobrze ze poszlas bo do przyszlego tyg infekcja by mogla tylko jeszcze bardziej napaskudzic a tak szybko sie jej pozbedziesz a co dostalas na nia ?

Do góry