reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka to druga córa mojego brata także poród drugi ale pierwszy też była cesarka Patrycja ma 5 lat :) także od 5 lat jestem ciocią hehehe:-D

reklama
Jane lenistwo CIę dopadło ???????? ja mam tak niestety za często juz :-p
anaber no ale to zostałaś tak czy siak tą ciocią bo nowe dzieciątko sie pojawiło :-D a pytałam o ruchy maleństwa czujesz dośc dobrze ??????????????

a widzisz Ilonka przepraszam zapomnialam :zawstydzona/y: czuję czuję jak tylko na chwilę usiądę lub się położę to zaraz kopie i sie rozpycha i jak chce zasnąć to też sie budzi do życia:laugh2: a jak u Ciebie??

Witam się i ja
Ilonko baaardzo mocno trzymam kciukasy za mężula żeby się udało życzę ci tego z całego serca :tak::tak::tak:
ty się już uspokój bo będzie wszystko dobrze pamiętaj co ci wczoraj napisałam
Dziewuszki dużo dziś napisałyście i oczywiście nie wiem co miałam napisać czyli wracamy do normy :tak:
u mnie kolejny dzięń wyższej tempki więc owu była na pewno teraz pozostaje czekać zobaczymy według owulacji następna @ 16 marca zobaczymy czy z tego zaskoczenia coś wyjdzie :eek::confused2:
Jane Katy witam się w klubie wyrolowanych przez owulację :-D

Nie wiem czy Katy nie będzie zła na mnie ale dziś obie razem byłyśmy na kawusi w centrum Londynu :-p
dlatego tak późno dziś jestem Kasiu wybacz ale nie mogłam się powstrzymać od przekazania tej wiadomości
wybacz proszę :tak:

Ilona, Jane jak ma się zacząć to wolałabym żeby nie za mocno hi hi hi a wszystko przez to, że gwałtownie podniosłam głowę do góry :no:
Joweg jak tam u was z mężusiem wszystko oki?
Wiolka a Ty kiedy testujesz teraz?
Trzymam kciuki za starające się ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marta-teraz mam dni płodne i sie staramy mówiłam już mężowi żeby mi na nerwy nie działał bo wtedy zaprzestane staranek narazie sie dostosował i @ powinnam mieć 22 marca więc chyba wtedy będę testować jeśliby sie nie pokazała:eek:Nikt ci nie mówił że nie powinno sie wykonywać gwałtownych ruchów w ciąży?I dobrze jest coś rano po przebudzeniu przekąsić.Ja miałam tendencje do wstawania o 4 rano codzinnie od 5 miesiąca ciąży i musiałam coś zjeść bo nie mogłam spać,mąż się wściekał bo jego budziłam żeby ze mną sniadanie jadł:laugh2:

ilona a tak jakoś mnie dopadło:) ale bez przesady coś tam robię tylko już bym chciała, żeby się ciepło zrobiło to więcej mi się bezie chciało wychodzić.

marta to mam nadzieję, że za bardzo Cie nie będzie męczyć.

ania no nieźle:-D a ja z katy też jestem na kawę umówiona tylko w pl, bo się okazało, że pochodzimy z miejscowości obok. Katy, jej m i mój m chodzili nawet do jednej szkoły, tylko mój m o rok niżej. No więc jak będzie następnym razem to na kawkę też się wybieramy:tak:

heh Jane ale ten świat jest mały :-D

Oki dziewuszki cicho tu strasznie:szok: mykam spać do jutra życzę spokojnej nocy i owocnych staranek :tak:

zobaczymy co wyjdzie w tym pokręconym miesiącu bo nie tylko mnie owu zrobiła w balona :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny. Jesteście kochane.
Zajęłam się czymś i przestałam się skupiać na tym bólu.
Zjadłam mega czosnkowe spagetti, wypiłam mleko z miodem i mogę się już grzać w łóżku.
Widzisz Ilonka, musi się ułożyć. Bądź dobrej myśli. A jak twój m się zwolni to możecie szefowi koło dupy narobić żeby miał nauczkę:tak:
anaber, super że czujesz maluszka. Wszystko pod pełną kontrolą:-) no i gratuluję nowego członka rodziny:happy:
Jak tak patrzę na zdjęcie tej kruszynki to sobie myślę, że też chciałabym mieć już Maleństwo przy sobie:happy:
marta, oby zbyt długo objawy cię nie męczyły.

Ostatnia edycja:
Do góry