reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja dzis hmm sprzatam piore i do banku sie wybieram hehe aa i jeszcze musze jechac z zamowic szafe na wymiar ;;p bo zaczynamy remoncik malej pokoiku wiec trza sie z niego" wyprowadzic" ;p tak wiec czasu nie ma na tworczosc dzis :-D

reklama
Domiśka szczera rozmowa i może coś razem wymyślicie aby nikt nie był pokrzywdzony !!!!!!!!!! ale ja Cię rozumiem naprawde !!!!!!!!!
Małami to czekamy na fotki :)

Wróciliśmy od lekarza, ogólnie OK, dostałam krople do inhalatora, niestety nie dało sie na refundację je przepisać wiec kupiłam za całą kwotę no ale dziecko najważniejsze !!!!!!! Jaś był strasznie dzielny , bo jeszcze niedawno jak wchodził do gabinety to był ryk jak nie wiem, a teraz sam juz chciał z domu wyjsc do Pani dr :) w nagrodę dostał od Pani taką tablicę znikającą do malowania :)

aha rano dzwonili z banku, niestety ale juz mamy naliczane odsetki :(((((((((((((((((((((((((((( coraz gorzej :((((((((((((((((((((((

Ostatnia edycja:
Ilonko bo to duzy juz chlopak
rozia aj odkladalam to ile sie dalo az w koncu nie bylo co na tylek wciagnac wiec wyjscia nie mialam hehe, remontu tez nie mozna dluzej odkladac bo do maja juz niedaleko

Ilona, jeśli dzwonili z banku, to koniecznie się wybierzcie, przedstawcie sytuacje i na pewno uda się Wam coś wynegocjować, albo zamrożenie spłaty rat na kilka miesięcy, albo inne rozwiazanie. Najważniejsze, żeby się z bankiem skontaktować, bo w przeciwnym razie będę Wam naliczać nowe odsetki.

oj Ilonko:-( Jak coś to dawaj znać, wszystkie razem coś wykombinujemy:tak: A rozmawialiście z mężem o PIP-ie?

Domiśka dobrze mówi, może w banku uda Wam się coś załatwić?

Ilonko- trzymaj się dzielnie.

Małami- ależ Ci zazdroszczę tego słońca i gorącego piasku pod stopami- ja bym mogła mieszkać na plaży i pić mleko kokosowe na śniadanie, a na obiad jadłabym banany ;)

Joweg- no ja mam właśnie odwrotnie- tak jak Wiolka, sama nie potrafię zasnąć. Kręcę się w tym łóżku i kręcę, a jak tylko poczuję ciepło jego ciała to zasypiam momentalnie. Oczywiście się do tego nie przyznaję przed nim, żeby w piórka nie obrastał, ale fakt jest taki, że a nim mi najlepiej. Nawet jak w górach byliśmy to w pokoju mieliśmy dwa łóżka, a i tak spaliśmy na jednym, bo na dwóch nie potrafimy ;(

Zzagubiona- liczę na to, że pochwalisz się później efektami tego szału urządzania.

dawno nie było pameli, bobo, karolka... silene, axari, marysi, tomka i justyny, poli, violipop... ech... zapomniały.

no i ciekawa jestem jak Katrina- kiedy Ty kochana masz USG teraz?

ilona popieram dziewczyny czym szybciej przejdziecie sie do banku tym lepiej

karolina
pochwale sie pochwale tylko nie wiem kiedy ;p

tłumaczyłam dziś temu Panu ze problemy mamy z męza pracodawcą ze nie wypłaca w ogólę pensji itd, dał czas do 20 marca ale i tak powiedział ze nie ma szans aby odsetki nie rosły, :-( co juz jakoś sie wzięłam w garsc to dziś ten telefon a jutro bedzie chodzić facet z rachunkiem za światło :( szlak mnie naprawde juz bierze bo ciągle dochodzą te pieprzone rachunki jak na złośc własnie teraz :(

reklama
Do góry