reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

ilonka - ooooooooooh jak bym chciała żeby wam się to udało !!!!!!!!! mocni trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak się uda to tego skurwysyna do sądu podać!!!... ma wypłacić z odsetkami!!!

reklama
naprawde za dużo juz tych nieszczęść, w koncu musi sie to ułożyć aby było dobrze !!!!!!! ale żeby sie to tylko udało aby go przyjął , na razie pewnie pójdzie na tydzien aby zobaczyc co i jak , no ale to juz się jakoś dogada z tym Panem :) a na tego konowała i tak trzeba inspekcję nasłac , bo juz dośc tego wyzyskiwania !!!!!!!!!!!!!!

Gosiulek dziś ciśnienie było dobre wiec raczej nie ciśnienie u Roszpunki, ale szkoda mi bidulki,ja jak juz nie wytrzymywałam to brałam apap i smarowałam skronie aromatolem !!!! to pomagało !!!!!!!!!

Ilonka nigdy nic niewiadomo.Czasami ciśnienie jest ok a ja mam ciśnienie np.90/40.Ostatnio przyszła moja siostra która będzie w marcu rodzić i mówi że źle się czuje.Mierzę jej ciśnienie 85/35.Wypiła kawę i od razu lepiej się poczuła. Tak więc nigdy niewiadomo.Mnie dzisiaj głowa boli.Ciśnienia nie mierzyłam ale kto wie jakie jest...
Wtedy mi tabletki nie pomagają niestety.

ilonka trzymam więc kciuki. mam nadzieje że los sie odwróci i teraz juz będzie ok

ja uciekam pranie robić. buziaczki i miłego wieczorku bo chyba juz nie dam rady wejść dzisiaj

Jestem i ja dzisiaj w biegu oj tuliłam dziś porcelanę ale nie było tak źle :tak: jak tak będzie to będzie dobrze.
Ilonka trzymam kciuki kochana :-D u mnie w pracy też była inspekcja pracy z tym, że oni się zapowiadają i mimo przekrętów mojego szefa do niczego sie nie dokopali bo zdążyli wszystko wyprostować do czasu za min przyjechali :-(
Anaber gratuluje udanej wizyty :laugh2: bardzo przepraszam tak to jest jak się siedzi bez okulaów hi hi

uhu hu ale cisza tu jak makiem zasiał :szok:

Ostatnia edycja:
MartaSx Amber czy anaber bo nie wiem czy to ja mam podziekować za post? :-) spoko hehe

Moja bratowa dziś w nocy urodziła córeczkę o 01:50- poród odbył sie naturalnie a na jutro była umówiona na cesarkę ze względu na przepuklinę ale jak w domu odeszły jej wody o 12 w nocy i jak dojechali do szpitala to juz było za późno na przeprowadzenie cesarki i rodziła naturalnie i o 1:50 Martynka już była na tym naszym strasznym świecie :) poród odbył sie przy pomocy kleszczy nie znam dokładnych szczegółow bo jak to facet nie dokońca wie jak przekazac, ale mala ma się dobrze ma tylko na glówce małe 'wgięcie" od kleszczy ale to ma się wszystko unormować i waży 2800 :) jak uda mi się przeslać fotke na kompa to Wam wkleję :tak: fotka mojej bratanicy na szalonych.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber no to zostałaś ciocią :) super :) no i jaki szybki poród :szok: świetnie, nawet to i lepiej ze tak sama jednak urodziła szybciej dojdzie do siebie !!!!!!!!!!! aż sobie juz wyobrażam jaki rodzice dumni i jacy szczęśliwi, tez bym juz chciała tulić swoją kruszynkę !!!!!!! to Gartuluję kochana :) piekna jest malutka :) a własnie czujesz maluszka dośc wyraźnie juz ??????????????????

Marta czyżby sie zaczynało ??? objawy ??????? oby nie za często Cię męczyły wymioty !!!!!!!!!!! no własnie tak to jest jak sie wie kiedy bedzie nalot inspekcji !!!!!!!!!!!! wszystko pójdzie płazem :(

Ilonka &&&&&&&&&&,aby wszystko sie ulozylo..po waszej mysli..tak to juz jest,ze jak sie wali,to wszystko naraz..,niestety..bedzie dobrze..;-)
Wiolka to do dziela :-D &&&&&&&&,aby w tym cyklu udalo sie ;-)
Anaber sliczna kruszynka :tak:

Anaber-śliczna bratanica:-) to ich wyprzedziła nie chciała do jutra czekać Marta-mówisz że nie było tak źle to dobrze żebyś sie dobrze czuła to jakoś przebrniesz przez te początki :happy: My wróciliśmy z rehabilitacjii zaraz musze małą wykąpać i dzień zleciał

reklama
hej jestem i ja ale mi się nic nie chce:) tylko bym na kanapie siedziała pod kocykiem i filmy oglądała i czytała albo spała:)))
miałam dziś do siostry iść ale mi się nie chciało;-) koleżanki na zakupy mnie wyciągały ale też mi się nie chciało.... no i poczytałam sobie co tam u Was:tak:

ilonka to super ze pojawiło się jakieś światełko w tunelu. Na pewno wszystko się ułoży!!!!!!!

malami wysyłaj fotki, zazdroszczę Ci tego słoneczka:((

anaber śliczna dziewuszka no i dobrze, że już u Ciebie wszystko ok i to "tylko" infekcja.

marta zaczynasz przytulanki z porcelaną;-)

joweg to fajnie, że się wyspałaś

kurcze nie pamiętam co miałam pisać???

Do góry