reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Halooo halooo co u Was kobitki :-):-):-):-)

Joweg ???? Katy?????Ania :D :D

nooo i Lori gratkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii duuuuze ;-)heheheh

Rozia :-)
i Ilonka Karolek i Losiczka i Domiska :-D:-D:-D:-D:-D ach wszystkie

zaraz wkleje z wyjazdu kilka fotek na szalonych

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kobitki, ja tylko na chwilkę, przywitać się ładnie :) Kurde muszę coś wymyślić, żeby wykręcić się z wyjazdu do znajomych męża. Nie wiem czy pamiętacie, jak Wam pisałam, że ona nie chciała dziecka, bo ma tyle w życiu do zrobienia... ale mąż się uparł no i w końcu uległa. A teraz łazi jak smętna dusza, zachowuje się jakby nie była w ciąży, jak zapytasz jak się czujesz? to słyszysz, a jak mam się czuć? normalnie!
Nie chce mi się tam jechać i na to patrzeć, zwłaszcza, że to 2 koniec Polski.

Noo kochane było WSPANIALE :-):-):-):-):-):-) 28 29 stopni słonko słonko i tylko słonko ,wypoczeta i naładowana pozytywną energią :))))))) raj normalnie :-D:-D:-D:-D
Madlen Egipt ;-)

No Malami na reszcie :)))) ileż można wygrzewać poślady jak koleżanki jeszcze w czapach chodzą :))) ale też mnie kusiło, żeby jakaś fajną ofertę znaleźć i uciec do lataaa ;)

Rozia, tak myślałam, ale to jego najbliżsi przyjaciele, często jeździmy do moich przyjaciół do Krakowa, więc wiecie nie bardzo chce stawać okoniem, ale... boję się, ze nie wytrzymam tego i wybuchnę. Kurde nooo... nie wspominając o kasie bo to 500 zł jak nic na samą drogę...

Ale to może powiedz mu,że to nie chodzi o nich , tylko o sytuację,że będzie Ci ciężko, bo Wy tak bardzo chcecie i się staracie i nie macie dzidziusia, a oni mają i że będzie Ci ciężko na nią patrzeć w ciąży... Nawet nie chodzi o to czy ona chce czy nie, tylko o sam fakt... Może uda Ci się Go przekonać...
Malami no to nic tylko pozazdrościć:-):-):-)

czesc dziewczyny
domiska no to wspolczuje moze powiedz swojemu co czujesz

malami
az zazdroszcze ehh ja tez chce do cieplych krajow 715.gifZobacz załącznik 444070Zobacz załącznik 444070

reklama
Do góry