reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hallo Kobitki!!!
Domiska @ nie ma, no nie ma! Kup sobie paczkę podpasek, ja kupiłam i już nie użyłam:tak:
Roza no ja sie nie znam na wykresach, jedyne co mogę powiedzieć, że stanowczo za mało tych serduszek na nich macie, 2,3? a jak sie owu przesuwa to co? Tylko Rozia działa tak jak należy, i myślę, że będzie berek!!!!
A ja nabyłam pierwsze rzeczy
Zobacz załącznik 443101 Zobacz załącznik 443102 Zobacz załącznik 443103

axarai rzeczy słodkie :) można założyć i chłopcu i dziewczynce :-D ja od siostry dostanę większość ciuszków, gorzej jak będzie chłopiec bo ma same różowe rzeczy hi hi hi hi

Kurcze właśnie dzwonił doradca nasz i dostaliśmy kredyt hipoteczny w dwóch bankach ale super no to z głowy... teraz możemy wybrać który lepszy :tak:

Nie wierze dziewczyny jak tu jest cicho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co ja mam czytać ?????????????
Marta super że dostaliście ten kredyt w końcu będziecie mieć własne mieszkanko:-)

Aga my już mamy mieszkanko to kupujemy pod wynajem :-D
wiem ze nie powinnam, ale kurcze chipsy wpieprzam nie mogłam się oprzeć...
weekend się zaczął i dziewczyny balują hi hi

Ostatnia edycja:
Ja niestety nie baluje tylko siedze pod kocem i wcinam antybiotyk:baffled: Marta- to zawsze z tego drugiego mieszkania bedzie korzyść finansowa :-) a cicho to faktycznie jest jak nigdy

kredyt się spłaci z wynajmu a w przyszłości mieszkanko będzie dla dziecka, bo nie wyobrażam sobie żeby startowało od zera tak jak my :dry:
Wiolka zdrówka dużo :tak:
A mam pytanie do was, ale się nie śmiejcie, czy w ciąży mogę farbować włosy ?

Ostatnia edycja:
reklama
Marta- bardzo fajny pomysł i zabezpieczenie przyszłości dziecka najlepiej jest coś dziecku zapewnić bo zaczynać od zera jest bardzo ciężko

Do góry