reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej jetem
no fakt chyba się opuszczamy... cichutko tu..
madlen mój m podczytuje nas wątek:tak:

ilonka wracaj do zdrowia i lepiej sprawdź te nerki bo to nie żarty.
wiolka a co ty chora??

jane mój m też chciał link do naszego forum ale mu nie dała hi hi hi :-p
ja idę spać kochane jutro się odezwę padam na pysk ...

marta on się mnie nawet nie pytał przecież każdy może wejść i czytać:))
mój m akurat nie ma problemu z tym żeby sobie coś w necie znaleźć;-)
a czasami to nawet mi mówi jak coś ciekawego się działo jak w pracy jestem i nie mam czasu czytać:tak:

Jane-niestety tak zaczęło mi sie od kataru i zatoki zatkane zawroty głowy gardło boli i wogóle czuje jagby mnie czołg przejechał:dry:

Witam się i ja
kurcze byłam tak zmęczona po pracy że zasnęłam :szok:
a co do tego że się opuszczamy w pisaniu to prawda ale jak wiosna przyjdzie to zobaczycie że odżyje :tak:
pozdrawiam was cieplutko

Jane kurcze nie wiem co w tym miesiącu się dzieje ale nasze owulacje świrują :-p

Roza moim zdaniem jeszcze nie było u Ciebie owu:) zresztą napisałam Ci to pod wykresem :)
axarai super ciuszki !!!!!!!!!!!!!
Marta super ze macie kredyt, ja strasznie klnę co miesiąc jak przychodzi spłata :wściekła/y: ehhh niby super mieć własnę M ale te raty sa koszmarne !!!!!!!!! spłaca sie i spłąca a tu ciągle nie ubywa :( a tu jeszcze ok 23 lata :baffled: i fajny pomysł z tym wynajmem :)

To i ja sie pochwalę co kupiłam tydzien temu, bo chyba nie wstawiałam !!!

małe.jpg mam juz tego sporo tak naprawde, wielka siata a tu sie przeciez dopiero zaczęło kupowac :szok: ale co tam !!!!!!!!!!!

Kurcze mąż bedzie po 22 , matko jak ja mu sie pokaże :( wyglądam okropnie, oczy podpuchnięte, nos czerwony, chyba chłopina pomysli ze pomylił mieszkanie i zwieje :dry: :sorry2: a co najgorsze sie tego nie d zatuszować bo ciągle mi sie z oczy leje łeeeeeeeee......!!!! koszmar !!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona -ciuszki super napewno tak nie pomyśli będzie ci tylko współczuł że tak się męczysz ja dostałam od swojego lekarza antybiotyk który podobno wolno zażywać gdybym zaszła czasem w ciąże ale troche mnie te leki stresują mam nadzieje że po wekendzie będę już zdrowa i tobie też tego życze:-)

reklama
Do góry