reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilona-dał mi amotaks a Ty masz duomox? Jane- ja to od września na zmiane z jakimiś choróbskami się morduje niestety jeszcze ta pogoda taka dupna to testy owu wam nie pokazują co i jak?

reklama
no jestem!!!!!!!sory ze wczoraj nie pisałam ale mały sie mi wczoraj rozchorował i nie miałam sił pisac...ale na szczescie juz dzis lepiej chyba to jakis wirus był...co do wizytki to wszystko ok ciąża troche młodsza ale dobrze zlokalizowana no i za 3 tyg mam przyjsc bedzie juz serducho nio i założymy karte
wink2.gif

ilonka w ciąży to chyba duomox daja

Ilonka,Axa sliczne ciuszki..az mi smutno,ze ja jeszcze nie moge takich kupowac :-(,mam nadzieje,ze wkoncu sie doczekam ;-)
Wiolka zdrowka ;-)
Jane to fajana lekture znalazl sobie twoj M. :szok:
moj nie czyta..nie ma czasu,a poza tym jego nigdy nie interesowaly "babskie tematy"..czasami tylko zapyta,co u "moich kolezanek z forum slychac ":-D
Agnieszka ,zdrowka dla synka :tak::tak:

wiolka to szkoda...ale może jak wiosna zawita na dobre to Ci przejdzie:tak:

a co do mojej owul. to zjawiła się o jakieś 5-6 dni wcześniej niż jej się spodziewałam... a na dodatek wtedy nawet nie moglismy działać... a teraz już nawet nam się nie chce.
Testy owul. robię teraz tylko po to żeby mieć 100% pewności już jej nie będzie.

madlen no tak czasami coś poczyta ale bez przesady nie przesiaduje tyle co ja;-)

wiola ja na początku ciaży byłam nieźle chora i dostałam recepte na duomoź bo to bezpieczny anybiotk, dr mi to dobrze wytłumaczyła ale i tak nie wykupiłam , wyleczyłam sie domowymi sposobami !!
aga tak, dumox dają :)zdrówka dla małego !!!! mój tez chory, ale dziś juz wariuje i pyskuje wiec juz mu lepiej !!!
madlen ja tam wiem ze juz niedługo i zaczniesz robić naloty na sklepy:)

hehe moj M powiedzial ze ja bym mu nie pozwolila czytac ze niby caly czas go obgaduje:-D jak mnie zdenerwuje to sie mnie pyta czy ide sie poskarzyc na forum :-p glupol

Ilona czytałam opinie o amotaksie i też go w ciąży można stosować narazie jeszcze nie jestem w ciąży i mam nadzieje ze do przyszłego tyg mi przejdzie gdybym była to raczej nie zdecydowałabym sie na antybiotyk ale z drugiej strony lekarz mi powiedział że sama choroba albo źle wyleczona może mieć gorszy wpływ na ciąże niż antybiotyk Scoti-woli sie upewnić czy na niego do nas nie nagadujesz:-) a Ty jak sie czujesz?

wiola tak to prawda ale widziałam ze choroba mi mija wiec juz nie wykupiłam, poza tym z Jasiem brałam duomox nawet nie wiedząc ze jestem w ciązy i jak widać wszystko ok :) a tak sie bałam ze coś moze byc żle przez to ale skoro to bezpieczny lek to ok :) a wiadomo czy nie jestes??? przeciez sie staracie i trzeba taką opcję brac pod uwagę wiec nawet jak coś to amotaks nie zaszkodzi :)

reklama
Ilona- nie jestem bo wczoraj byłam u gin. na usg odwiedzam go co tydzień więc jestem na bieżąco ale powiedział że w tym cyklu powinno coś być także mam nadzieje że będzie :-)a jak jestem na antybiotyku a we wtorek mam iść na badanie prolaktyny to antybiotyk nie będzie przeszkadzał w tym?

Do góry