reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Domiska poprawy humorku..czasami tempka jest dziwna ,ale fasolka rosnie ;-) &&&&&&&&&&&&
Dzoana &&&&&&&&&&& za wizyte ;-)
Katy jakby co,to wiem,gdzie cie szukac..:tak:
jakos brak weny u mnie na pisanie..moze jak wypije kawe,to sie ubudze :tak:
milego dnia dla wszystkich ;-)

reklama
Katy jak tylko mi przjdzie bede tu częsciej , sam wiesz ze codziennie tu bazgroliłam ale teraz nie mam siły , leżę ile sie tylko da, wstaje tylko dać jeśc małemu, do wc , nawet nie mam siły lapka do łóżka wziąść bo mnie tak oczy łzawią :-( chodze i płaczę, a ludzie sie na ulicy gapią bo myslą ze płacze naprawde :baffled: ale dziś mąz wraca wiec on bedzie latać koła nas, w sumie koło mnie bo Jaś to juz czuje sie lepiej bo pyskuje i wariuje !!!!!!!!!!! ehhh, na dodatek znów miałam atak nerki w nocy tyle ze drugiej, muszę isc do lekarza z tym bo to juz nie żarty !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( Boże wrak sie ze mnie zrobił naprawde !!!!! :-( na dodatek nie czuję znów maluszka, ale wiem ze moze miec przerwy i 2 dni wiec czekam i staram sie go jakoś "rozruszać" ale nic cisza od wczoraj rana !!!!!!!!!!!!

dziękuję za pamięć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIłego dnia życzę !!!!!!!!!!! postaram sie moze wpadść jeszcze dziś !!!!!!!!!!!!!

Ilonka tulkam mocno i trzymaj sie dzielnie..DUZO ZDROWKA DLA CIEBIE !!!!! ,ruszaj brzucholkiem mocno,aby malenstwo kopnelo ,chociaz delikatnie..u mnie syn byl taki leniwiec..tez malo sie ruszal..,ale wtedy tarmosilam brzuchol,aby choc delikatnie dal znac,ze wsio dobrze ;-),odzywaj sie do nas..chociaz jednym zdaniem,bo wtedy sie martwimy o was ;-)..odpoczywaj i &&&&&&&&&&&&&&&&&&,aby wsio bylo dobrze ;-)

madlen no włąsnie ja jakoś sie boje tarmosić brzuszek :baffled: bo zaraz czuję jaby jakieś ukłucia w srodku , albo moze to maluszek sie rusza po prostu ale nie czuć ruchów tylko takie coś , sama nie wiem !!!! zdarzało sie ze tak juz robiło 2 dni sie nic nie odezwało , no ale jest malutkie wiec raczej sie nie powinnam martwić CO?????????? bo przeciez nie musze czuć !!!!!!!

Witajcie dziewczynki.
Ja obiecuję się poprawić z pisaniem po weekendzie. Wczoraj poszłam pierwszy dzień do pracy i już dzisiaj z gardłem dzieje się coś niedobrego:-( Zakupiłam *spam* i będę się kurować. Pani w aptece usłyszała analen :-D:-D:-D:-D ciekawa jestem do czego taki lek miałby służyć:-D:-D
Zagubiona, mam nadzieję, że się pochwalisz sweterkiem!

Wczoraj Maluch się nie odzywał, ale cieszę się, że chociaż raz dał znać o sobie:tak: Będę cierpliwie czekać na kolejne kopniaczki:-)

Ilonka, ja dopiero przedwczoraj poczułam pierwsze puknięcia, więc ty nie masz się czym martwić. Pewnie twoje Małe się rusza, tylko tak że ty nie czujesz. Jeszcze jest czas na to!!!

Ostatnia edycja:
U nas duzo lepiej, wlasnie wcinamy bulki z dzemem i ogladamy bajke.

Obijacie sie ostatnio.... nawet moj M zdziwiony ze nie mam co czytac wieczorem, pyta sie co sie stalo dziewczynki nic nie pisza:-D

A za oknem sloneczko, ciekawe jak temperaturka

Dziewczyny w fazie maniakalnej trzymam kciuki zeby sie udalo, w fazie owulacyjnej nie leniuchowac;-) i wszystkie @@@@ wyganiam zeby poszly sobie na dluuugie miesiace:wściekła/y:

Roszpunka gratuluję :) mój maluszek kopie ale tak delikatnie i raz na jakiś czas czyli raz dziennie ( jesli czuje ruchy) bardziej czuję takie wypychanie , sądziłam ze z tygodnia na tydzien bede czuć bardziej a tu nawet i słabiej , no ale czas jeszcze na to !!
chociaz TY sie nie rozchoruj kochana !!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Idę się zdrzemnąć, bo ciśnienie dziś mam chyba 80/40, tak mi się chce spać. A później do nauki! Trzymajcie się:happy2:

Ilonka, mnie tak popukało ze 2 razy, też jakby pchnięcia. Pewnie bym się nie zorientowała po razie, ale jak się powtórzyło to już wiedziałam, że to Maleństwo się wierci:tak: Nie wiem czy to możliwe żeby dziecko się już tak wpychało na jedną stronę, ale któregoś dnia jak się obudziłam to miałam taką bułę po prawej stronie odstającą:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry