reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonka ja zapomnialam,ze ty jeszcze tak wysoko w ciazy nie jestes..masz racje kochana,Malenstwo ma jeszcze sporo miejsca w twoim brzuszku,wiec mozesz te ruchy czuc slabiej..a poza tym,kazde dziecko jest inne,jedno bardziej kopie,drugie mniej..;-),wsio bedzie dobrze..przeciez musi..innego wyjscia nie ma ;-)
Roszpunka gratuluje pierwszych kopniaczkow :happy2:
Scotland a twoj maz czyta ten watek ???? :szok::szok:

reklama
eh posprzątałam całą chatę eh.... padam
Domiśka a kiedy masz termin@

No właśnie jutro, więc myslę, że jakby sobie ktoś tam zamieszkał, to by na teście wyszło, z drugiej strony wykres totalnie rózny od poprzednich, no i oznak (plamień jak przy wcześniejszych brak). Ech zobaczymy , nie nakręcam się, bo wpływu na to co się stanie już nie mam. Pozostaje czekać.

Roszpunka sama nie wiem czy to juz możliwe aby było widać na brzuszku, ja chyba jakoś ok 25 z Jasiem takie coś miałam, nie pamietam ale raczej nie wcześniej !! ale TY jesteś szczupła wiec nie wiem !!
madlen no własnie wiec nie siedzę i sie nie martwię ale wiesz jak to jest, jak sie juz czuło to potem tak głupio jak jest taka cisza :-pi tak sie dziwie ze tak szybko poczułam !!!!! pare razy to takie wrażenie jakby sie obdróciło albo fikołka zrobiło ale moze miałam tak ze 3 razy do tej pory !!

Roszpunka odpoczywaj, ja tez ide polezeć, rosołek sie gotuje wiec mogę sobie pozwolić, włącze małemu bajki i bede miec luz !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona biedna to sie namęczysz wracaj szybko do zdrowia dobrze że już bedziesz miała męża do pomocy:-) Taka jest chyba ta cholerna pogoda mnie też przeziębienie na łopatki rozłożyło i musze wziąść antybiotyk bo mnie gorączka dopadła a leki zwykłe nie pomagają:baffled:

Hejka:-)
Dzoana a o ktorej masz wizyte???
Dominika juz ci pisalam pod wykresem czy nie mylalas brac czegos dodatkowo???Bo widze ze tyllko folik i magnez bierzesz
Rozia .......dasz rade...milego dzionka;-)
Jane nic sie nie dzieje ja tez tak jak i wy wieczorkami siedze na bb ale w miedzy czasie cos ogladam....ale laptop na kolanach wiec luz..
Marta tym sie kobito nie denerwuj bo to przeciez w pelni ciazowy objaw:tak:.....zobacz na Losiczke jak sie cieszyla jak dostala pierwszych mdlosci
Ja na razie zmykam do pracy ale zajrze do was bo laptop ze mna do pracy idzie
Myslalam ze mam owu a tempka dzisiaj jeszce w dol
Mam nadzieje ze sie nam tu wszystkie nie obecne pozniej zamelduja
Zzagubiona, Roszpunka,Agnes, Ilonka chora wiec usprawiedliwiona Losiczka moze tez wpadnie na chwilke....kobitki nie moze tak byc:no:......bede plakac
Katy, 17:40, dam znać po jak poszło. Podobno lekarka świetna i konkretna. Koleżanka poleca, do tego na NFZ, więc może się do niej przeniosę:-)
Dzięki dziewczyny,
Matra, w sumie poczekam do jutra , może faktycznie sny na odwrót, kiedyś śniło mi się że tonę i żyję ;)
Dzoana, jakoś smutno, zwłaszcza z moją niecierpliwą naturą. Pewnie jak @ przyjdzie to się popłaczę, a potem trzy głębokie wdechy i do przodu.
Katy byłam u 2 ginekologów, stwierdzili, że badania mam wzorowe, i hormony i owulacja jest widoczna na usg, więc nie chcą nić dać , mam się zdać na naturę. Minęły mi plamienia w ciągu cyklu, więc nie chcę się na razie faszerować. Ale... poczekam jeszcze 2 cykle i zmykam po lutkę choćbym im tą cholerna receptę miała z gardła wyrwać!
Jak dobrze, że jesteście, kurde nikomu, kto nie stara się o dziecko nie da się tych żali wylać, bo mówi oczywiście, nie przesadzaj...itd
Mogę tylko przesłać netowe przytulaski i napisać, że wiem co czujesz:-(
pomyśl o tym, że nie plamisz, czyli jest jeszcze nadzieja, a niektórym dziewczynom to dopiero któryś test wyszedł "+" długo po spodziewanym terminie @ Głowa do góry i buziaki na poprawę humorku:tak:

roszpunko pochwale sie ;]
ilona moja tez jest bardzoooo delikatna musze niezle ja "poszturchac " by poczuc ja ;p no i najbardziej aktywna jest gdy ja spie:baffled: tak wiec nie martw sie slonce

reklama
Hejka:-)

ja po pracy, nareszcie weekend:-D:-D

Dzoanka udanej wizyty:-)

Scotland dobrze że mała zdrowieje:tak:

Domiśka jeszcze @ nie przyszła więc trzymam kciuki:-)

Czytam Was i nic nie pamiętam:no: jestem zmęczona i ostatnio drażliwa a już szczególnie mój M i szukam zaczepki bez powodu. Na szczęście staram się i trzymam nerwy na wodzy he he.

Kochane zerknijcie proszę na mój wykres - nie wiem co o tym myśleć, może po cyklu bezowulacyjnym owu była tak szybko???

Ostatnia edycja:
Do góry