reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta nie przejmuj sie nią teraz niech sobie pogada bo tyle jej zostało:-)moja koleżanka bierze i sobie chwali tan prenatal complex

Marta 'nie mam prawa pani zwolnic bo jest pani w ciąży' ale jakby miala takie prawo napewno by cie zwolnila :sorry: jakie wredne babsko z tej kierowniczki, przypomina mi sytuacje jak bylismy ostatnio w macdonaldzie i przylazla jakas nowa menadzerka sama stoi i nic nie robi tylko drze jape szybiej, szybciej, zrobcie to, zrobcie tamto!!!, przyszlo dwoch klientow od razu krzyczy wszyscy na kase ruszac sie!, no masakra normalnie na miejscu tych pracownikow bym ja chyba tam rozniosla:wściekła/y:

Scotland dokładnie tak jak mówisz jakby mogła to by mnie zwolniła :wściekła/y:
w większości tak jest właśnie, moja koleżanka pracuje w prywatnej firmie jak się dowiedzieli że jest w ciąży to nie dośc ze dali jej podwyżkę, awans i może pracowac w domu aż dziecko skończy rok to przez całą ciaże do niej dzwonili i pytali jak się czuję, taki powinien byc pracodawca.

Ostatnia edycja:
Dobra kochane, ja i moja maniakalna faza kończymy pracę i idziemy na babskie plotki, ani słowa o dzieciach lololo na to z tymi koleżankami mogę liczyć więc przez kilka godzin nie będę się nakręcać. trzymajcie za mnie jutro rano, żebym przy mierzeniu temp. nie walnęła na zawał :))))) dzięki za dziś i podtrzymywanie na duchu!
Miłego popołudnia wszystkim!

Witam się i j a w ten piękny wiosenny dzień :tak:
u nas sliczna pogoda mamy ok 15 stopni
Scoti mam nadzieje że mała szybciutko wyzdrowieje bo nie ma nic gorszego jak zapalenie ucha:no: a ty też się nie daj chorobie trzymam kciuku za szybciutki powrót do zdrowia was obu :tak:
ja jakoś ostatnio weny nie miałam do pisania podczytywałam was ale z ukrycia:-pi widzę że strasznie tu cicho no ale cóż przesilenie wiosenne chyba daje o sobie znać
Marta dobrze że nareszcie z tamtąd uciekłaś szkoda słów na takich pracodawców:szok:
Trzymam równierz &&&&&&&&&&&&&&& za dziewczyny w fazie maniakalnej to najgorsza z możliwych

a u mnie dziś jakas niespodzianka chyba temperatura wzrosła o 4 kreski wczoraj miałam spadek tak że chyba owu zrobiła mnie w konia ale dobrze bo serduszka były :-p
i zresztą czuję się jak po owu cycki bolą i jeszcze inne objawy takie moje ;-)

Ilonko wracaj bo tu pusto bez ciebie
Lori,Axarai,Roszpunko,Katy, zZagubiona,Losiczko,Scoti,Domiśka,Roza,Rozia ,Wiolka, Marta hmmmm jak o jakiejś zapomniałam to przepraszam ale wszystkie was mocno tulam i całuje :*

kurde dalej już nie pamiętam o czym pisałyście przepraszam ale mózgownica siada przy was
Bobo MałaMi wracajcie do nas szybko

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-):-D

Dzwoniłam wczoraj do mojej ginekolog i zapisałam się na wizytę na 15 marca. powiedziała mi że chyba mnie ściągnęła telepatycznie bo myślała ostatnio o mnie a ja prawie zadzwoniłam:-)

Wiola super że wizyta się udała:tak:
Nie wiem co miałam jeszcze napisać

Byłam na zakupach, bo na weekend jedziemy do mojej mamy i odwiedzimy też moją koleżankę, która jest w ciąży i trzeba było prezent kupić :-)
dzidziuś ma się urodzić w czerwcu, czyli na EURO, więc w klimacie kupiliśmy bodziaki:-)
img_20120301110519_DSC05576_zmniejszamy_pl.jpg

A oprócz tego Album Dziecka - wrzucałam link do niego i wrzucę Wam jak w środku wygląda:-)
img_20120301111001_DSC05577_zmniejszamy_pl.jpgimg_20120301111132_DSC05579_zmniejszamy_pl.jpgimg_20120301111215_DSC05580_zmniejszamy_pl.jpgimg_20120301111249_DSC05581_zmniejszamy_pl.jpgimg_20120301111343_DSC05582_zmniejszamy_pl.jpgimg_20120301111445_DSC05583_zmniejszamy_pl.jpg

reklama
Rozia super po prostu boskie, mały kibic
A ja znów kłócę się z moim m bo się na mnie obraził że mamie powiedziałam o ciąży, bo on też chciał przy tym być, czasami mam go dosyć też tak macie? powiedział mi przykre słowa :-(

Do góry