reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

No cóż, faceci tak mają, że czasami wyprowadzają z równowagi:confused2:
U mnie na szczęście nawet jak jesteśmy na siebie bardzo wkurzeni, to kontrolujemy słowa i nie mówimy sobie nic czego nie myślimy... Ale i tak czasami słowa bolą :-(

reklama
Marta faceci niestety tak mają :( czasami szkoda słów
Rozia śliczne body i książka też

Witam kochane :)
wpadam na chwilkę sie tylko pokazać , ledwo żyję, na oczy nie widzę jak mi łzawia oczy, tak naprawde to ja sama juz nie wiem czy to choróbko czy alergia, od małego własnie w lutym/marcu rok w rok lało mi sie z oczu i nosa ale od kilku lat juz tak nie miałam, i nie wiem czy to to czy choróbko :szok: ale czuję sie tak cholernie słobo, żle ze leżę ciągle z Jasiem bo tez chory, nawet do sklepu sie boje isc bo boje sie ze zasłabnę :-( no nie ważne, , pozdrawiam Was kochane !!!!!!!

aha macie wszystkie perełki pozdrowienia od naszego murzynka -------> Malami pisała ze bawią sie świetnie, sa jak murzynki i wszystkie Was całuję :-D

Ilonko nie wiem co ci jest :( może rzeczywiście to alergia ;/ w bądź razie życzę zdrówka dla was obojga

ja jestem Marta ale sprzątałam i gotowałam obiadek :) co u ciebie??

PS fajna stronka 1977 mój rocznik :D

Ania dzięki, że pytasz na razie dobrze, rano od dwóch dni mnie trochę muli ale jest ok. Siedzę sobie i przeglądam rzeczy dla dzieci na allegro, wiem że jeszcze za wcześnie na to żeby kupować ale popatrzeć można :sorry:
a co u Ciebie?
Dzisiaj moja siostra obchodzi 37 urodziny i jak jej skladam życzenia to zawsze mnie wyzywa, że mowie ile kończy

Ja też teraz jestem wróciliśmy z małą z rehabilitacjii ledwo żyje jakiś dziś mam dzień strasznie śpiący w dodatku katar mnie okropny prześladuje

Wiolka bo taka pogoda jest dziadowska i dla tego, kurcze mogłaby być już wiosna, fakt ciepło jest ale niech słoneczko wyjdzie, człowiek od razu robi się pogodniejszy ;-)

reklama
Marta-dokładnie jak jest ładna pogoda to człowiek z chęcia z domu wychodzi i wszystko chce się robić a jak tak jest to nic tylko kocyk i dobra książka:-Dmówisz że mdłości cie nawiedzaja?dzidzia rośnie lecą ci tygodnie zaraz będzie 8 niedługo już brzusio będzie większy

Do góry