reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Wiecie że przed badaniem lekarz dał mi jakąś tabletke którą mam zażyć godzine przed badaniem nie wiem na co ona ma mieć wpływktóraś z was robiła ten poziom prolaktyny?jeśli tak to czy też zażywałyście jakieś tabsy wcześniej?wyczytałam dziś że zbyt duży poziom prolaktyny jest powodem że kobieta nie może zajść w ciąże :eek:

Rozia-ja tez nie zapytałam dopytam sie we wtorek szkoda nerwów na iditów którzy takie rzeczy wymyślają:angry:naprawde Ania-ja jestem przedtem jak byłam to też żywej duszy,przesilenie chyba:eek:

Hej dziewczynki pomalutku sie tydzien konczy wiec usmiech zaczyna goscic na twarzy:-)
U mnie chyba dzisiaj owu:eek::szok::eek:...tak sobie mysle bo bialko jajka jak nigdy:szok: zobaczymy :tak:
A widze ze chorubsko Ilonce nie odpuszcza, moze faktycznie to alergia
Marta dobrze ze wyprostowalas troche sprawe z szefowa
Ania ale mamy dzisiaj piekna pogode.........zarzywalas dzisiaj kapieli slonecznych???
Rozia na @ to przeciez jeszcze za wczesnie
Ja to nawet teraz takich rzeczy nie czytam bo mnie szlag trafia:wściekła/y: ....tylko wprowadzenie przeczytalam i mysle ze pasowaloby tym naukowcom porzadnie do dupy nakopac:angry:
Ja wlasnie obmylam cialo :-)i sobie siedze przed tv a przed chwila bylam odwiedzic siostrzyczke

Cześć Katy:-)

No za wcześnie na @, ale wiesz jak jest... W ogóle dziś mam jakiś kijowy dzień :-( Jeszcze się okazało,że jutro czeka mnie ciężka rozmowa z Regionalną ... No cóż...

Rozia no mam nadzieje ze to tylko pozytywny zwiastun ten spadek....:tak:
A na rozmowie dasz sobie rade....tylko sie nie denerwuj;-)
Ania nie tylko ciebie chyba owu w balona zrobila :tak:

reklama
Oj Katy nie wiem normalnie co się porobiło na szczęście serduszka wczoraj były i zaraz Piotrusia do wyrka zaciągnę co by poprawić :-D:-D:-D

Do góry