reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hej

Dzoana dziekuje, z mala lepiej zdecydowanie rzadziej temperatura podchodzi do 40 uff i dzieki temu mama ma mniej stresow. A u mnie sie nie pogorszylo zaraz lece zrobic kanapki z czosnkiem, no i wkoncu zabrac sie za ten syrop z cebuli

Wlasnie kiedy wraca Malami, pewnie wroci wypoczeta, opalona ciekawe czy z lokatorem w brzuszku......

Hej Dziewczyny ja byłam u koleżanki na pogaduchach teraz za wszystkie czasy się nagadam :-D
dałam zwolnienie wczoraj koleżance no i w zasadzie te osoby, które mnie lubią bardzo mi gratulowały i mówiły, że bardzo dobrze zrobiłam że z tego syfu odeszłam, a te dupolizy to udawały jakby się nic nie stało i o niczym nie wiedziały. I generalnie mam to w nosie wczoraj jeszcze chyba dzwoniła do mnie kierowniczka ale nie odebrałam, nie chce z nimi gadać :crazy:
byłam też w aptece i kupiłam sobie prenatal komplex ale drogie to... za 30 tabletek zapłaciłam 35zł masakra :szok:
Wiolka a jak po wizycie????

Witam dziewczynki:-)

Ja do tej pory nie stresowałam się, ale dziś spadła mi trochę tempka i już zaczynam świrować i to do tego stopnia,że mnie żołądek zaczyna boleć:-( Domiska chyba zaczynam iść w Twoje ślady:-( A taka dumna z siebie byłam,że nie świruję :-( Na szczęście dziś mam wolne w pracy i zaplanowałam duuużo rzeczy, to nie będę miała czasu myśleć.

Wiola daj znać jak tam po wizycie:)
Marta no i w końcu masz święty spokój :-)

Malami chyba jakoś w weekend wraca, tak mi się wydaje :-)

Rozia, a kiedy przewidywany koniec cyklu? Bo jak patrzyłąm na Twój wykres poprzedni to fl 13-15 dni miałaś. Spokojnie jeszcze zdąży się odbić, u mnie jak na huśtawce raz góra raz dół, tak bym chciała, żeby jutro nie spadła... Ale na to nie mamy już w tej chwili wpływu...W sumie jutro u mnie chwila prawdy jak nie runie w dół to będę miała jeszcze nadzieję, jak runie to idę do fryzjera podciąć włosy i może grzyweczkę sobie walnę :) i może sukienunię jakąś , coś wymyśle :)

domiska moja fl trwa 14 dni. W poprzednim cyklu tez tyle trwała, bo owu miałam dzień później niż tempka wskazuje. Teraz powinnam dostać 7.03. Pożyjemy, zobaczymy... Trzymam kciuki za Twoją tempke:&&&&&

Witajcie dziewczynki.
Zagubiona, przesłodkie te buciki i sukienusia! :tak:Ach, żebym ja mogła kiedyś takie kupować...

Muszę się wam pochwalić, że wczoraj nareszcie poczułam kopniaczki od Maluszka:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Coś tu dzisiaj baaaardzo cicho...

Ostatnia edycja:
Roszpunka moje gratulacje też bym chciała je czuć ale to dopiero początek.
A powiedzcie mi jak będzie dzwoniła moja kierowniczka to muszę odebrać? nie chce z nimi rozmawiać i tak tam nie wrócę

reklama
Ależ mnie dziś mój szanowny M wyprowadza z równowagi:wściekła/y: Nie wiem, czy to ja przewrażliwiona jestem, czy On postanowił dziś działać mi na nerwy dla rozrywki :wściekła/y:

Do góry