reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia, facet.... po prostu facet...., oni chyba czasem tak maja. A rozdrażniona to swoją drogą. Powiedz mu żeby zamilkł, włączył relaksacyjną muzykę, zapalił świeczuchy i wymasował Ci plecki :) ooo jak mi się takiego wieczora zachciało... muszę mojego księciunia zmobilizować :)

reklama
Marta, ja na twoim miejscu bym odebrała. Ludzie z którymi pracujesz są tacy a nie inni, więc trzeba pokazać, że można się zachowywać na poziomie. Poza tym możesz wyjaśnić ile nie będzie cię w pracy. A jeśli powiedziała by ci coś niemiłego to masz ode mnie błogosławieństwo na powiedzenie co o nich myślisz:tak:
Poczujesz kopniaczki szybciej niż myślisz. Wydaje mi się, że ja dopiero co byłam oglądać serduszko, a to już praktycznie połowa:happy:

mi też się marzy taki wieczorek :-D ale mojego m ciężko zmobilizować do masażu dotknie mnie dwa razy i zapyta czy już :sorry:
Roszpunka masz rację

Kobiety jestem po wizycie super mój gin jak go zapytałam czy w tym cyklu coś z tego będzie to powiedział że napewno coś z tego będzie we wtorek ide zrobić rano prolaktyne tylko nie wiem co to jest i po co to się robi?:eek:podniósł mnie na duchu nie mam czym ale po prostu sie ciesze jego zapewnienie mi wystarczy odrazu humor się poprawia:-)

Hej:)

Marta ja też odebrałabym:tak:

Rozia, Dominiśka trzymamkciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-D

Mnie mój wczoraj denerwował,zupełnie bez powodu i poszłam spać:wściekła/y:

Kurka dziewczyny ja już chyba po owu, jak możecie to zerknijcie, chociaż brakuje jeszcze jednej temp,zobaczę jutro:baffled:

Roszpunko gratuluję !!!!:-) super uczucie:-D:-D

Wiolka to czekamy na efekt:-) dobrze że humor się poprawił.:tak:

Zagubiona cudne są te buciki:-)

Ostatnia edycja:
KURCZE odebrałam telefon.... uf i w zasadzie dobrze mi poradziłyście :tak: powiedziała tak:
,, dzwonie do pani ww takiej sprawie, wiem że jest pani w ciąży i czy zamierza pani wrócić do pracy ( ja jej powiedziałam że nie bo źle się czuje- nie musi wiedzieć jak jest) bo chciałabym ztrudnic kogoś na pani miejsce, nie mam prawa pani zwolnic bo jest pani w ciąży po miesiącu wypłatę pani otrzyma od zus, ale zawiodłam się bo to Pani powinna zadzwonić i mnie poinformować ze nie zamierza pani wracać"
a i jeszcze powiedziała ze jak bedę chciała wrócic a będzie wolne miejsce to nie ma problemu.
i to tyle koniec rozmowy

Wiolka gratulacje z udanej wizyty

Ostatnia edycja:
reklama
Roza w zasadzie to tak, ale mam 7 dni na dostarczenie zwolnienia a to że miałam zadzwonić to jest ich wymysł tylko bo tam jest obóz pracy z wszystkiego trzeba się tłumaczyć i o cokolwiek prosić. A najśmieszniejsze jest to że kierowniczka jest w moim wieku a każdy się jej tak boi, wprowadza taką atmosferę że szok, ma kamienną twarz i nigdy sie nie uśmiecha
Domiska święta racja... teraz luz bluz :tak:

Brałyście ten prenatal komplex? bo ja go dziś kupiłam sobie

Do góry