reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześć kochane!! :-)

Ale żeście wczoraj naprodukowały!! :) Nie było mnie bo cały dzień załatwiałam sprawy związane z rejestracją auta. Wyszłam przed 8 a wróciłam o 18 już wykończona... Chyba każda wie jak to jest w polskich urzędach ;-)

Katy
śliczne karteczki!! Zdolniacha z Ciebie. Szykuje się złoty interes :-)
zZagubiona Twoja mała księżniczka jest prześliczna!! Super, że tak wszystko ładnie widać ;-)
Silene gratuluje!! Kolejne bliźniaki!! :-) Wpadnij do nas kochana osobiście się pochwalić.
Aga krechy jak malowane!! ;-) Gratuluje!!!!!! I spokojnej ciąży życzę!!
Rozia wykresik masz ładny, trzymam &&&&&
Roza moze to nie skok na owu, tylko jakieś zaburzenie ;-)
Dzoana a może Ty masz Oeparol femina, bo chyba jego się bierze 2x1 zwykły Oeparol bierze się 3x2 :-)
Marta śliczna ta Twoja fasolka!! :-) Odpoczywaj w domku brzuchem do góry i nie przejmuj się tym obozem pracy!!

reklama
hej dziewczyny, ja z góry przepraszam, że będę o sobie, ale jestem w szczytowej fazie maniakalnej, mam 3 dni do @ i chyba stan przed zawałowy... już dziś 3 razy byłam w toalecie sprawdzać czy coś się nie dzieje...I wpadam w skrajne nastroje od euforii, że może się udało, bo temp w sumie wysoko, i faza lut. wydłużona w porównaniu do poprzednich miesięcy, do załamania, ze znów się rozczaruję, i że pewnie temp jutro poleci na łeb na szyję.... Dobrze, że Wam mogę się wyżalić...

Witam się i ja
Dominika trzymam kciuki za ciebie:tak::tak:
Losiczko u mnie prawdopodobieństwo jest duże na bliźnięta, ale już bym nie chciała mam już dwoje dzieci. Mój syn jest z bliźniąt na pierwszym usg wyszły bliźnięta ale coś tam było nie tak i zostało tylko jedno dzieciątko. Więc do puki nie pójdę do lekarza się upewnić nigdy nic nie wiadomo.
W ogóle źle się czuję mam mdłości, ciągle mnie na ciąga a w żadnej z poprzednich ciąż nie miałam żadnych objawów oprócz bólu piersi i senności a tu takie coś bleeee

Umówiłam się do lekarza na NFZ zobaczymy czy da mi skierowania na badania, jestem ciekawa :szok: na forum nie ma dobrych zbytnio opinii ale innego nie znalazłam :no:

reklama
Do góry