reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ale naskrobałyście od samego rana :-D
ja się wyleguję w łóżeczku i sobie odpoczywam :-)
byłam wczoraj u tego mojego lekarza prywatnie bardzo w porządku po prostu rewelacja ale jest jedno ale :wściekła/y: on nie ma uprawnień do wystawiania skierowań na badania eh... muszę teraz iść do kogoś na nfz żeby mi dał skierowanie na krew, mocz, glukozę, toksoplazmozę i takie tam, nie wiem który lekarz mi to wystawi :no:

reklama
witajcie
dzoana a ty co tak wczesnie dzis ;p spac nie mozesz heh
roza &&&&&&&&&&

ja dzis jakos spac nie moge wstala razem z m i jakos usnac nie moglam zapewne po 8 spioch mnie dopadnie :cool2::-p
Ja tam ze spaniem nie mam problemu, ale do pracy musze wstać:-(

Dzoanka, rzeczywiscie:-) masz takie skoki. Ty mierzysz w pochwie??? Ja zaczełam i nie wiem jak moja temp będzzie się zachowywać, dlatego zaskoczona jestem.
Mierzę waginalnie od samego początku, bo tak dziewczyny zalecały. Za pierwszym razem myslałam, że ten skok to przez przypadek, bo dzień wcześniej piłam alkohol, ale okazało się, że tak mam co cykl, że około 5-7dnia po @ miałam wyższą temperaturę.

Witam z rana :-)

Marta no chyba każdy lekarz ginekolog Ci to wystawi, bo to chyba są badania obowiązkowe.

Widzę,że pomysł wspólnego biznesu zaczął się rozwijać;-)

losiczka no właśnie jakoś ciszej tu ostatnio, jak wszystkie znikły:-(

Rozia właśnie chyba nie bo on nie może mi tego wystawić bo nie ma uprawnień tez jestem w szoku :szok:
A myślicie że lekarz rodzinny mi da? w końcu płace 5 lat składki nie pójdę prywatnie

ja chodzę prywatnie ale po skierowanie pójdę na nfz
i nie wiem czy lekarz na nfz mi da skierowanie bo możne powiedzieć ze nie prowadził mojej ciąży i skoro chodzę prywatnie to je też mam zrobić, tak miała moja koleżanka właśnie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry