reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

agnes ale odstawiasz dopiero jak zrobisz test i wyjda II kreski ?..bo wsumie wczesniej niewiadomo czy jets mala fasolka..a to nie zaszkodzi ?
no ja w sumie bede teraz brala,jak dostane a staranka tak blizej lata..na razie meza naboje beda nabierac mocy:-D

reklama
Madlen doslownie przyjade do ciebie i cie wysciskam jak to bedzie corcia:-):-):-) jejku ja tez tak czuje ale sie do pionu stawiam jak mnie taka mysl nachodzi :-D:-D:-D

Nie wiem jak tam u was jest z lekarzami ale ja mam 3 z kolei lekarza na nfz i wszystkie badania mi robi bez problemu toxoplazmoze też odrazu mi zlecił z krwijakieś tam inne badania jest naprawde ok a też ma w krakowie prywany gabinet w którym prywatnie np robi usg 3D i 4D Marta- trzymam kcuiki:-)

Ja sie witam z corka troche lepiej goraczka byla tylko o 5 rano, szybko zbilismy i poki co cisza, uff

Jedyny minus ze i mnie rozklada przeziebienie, dziewczyny jak myslicie isc do lekarza? poki co ide zrobic kanapki z czosnkiem, herbatke i syrop z cebuli, pozniej pewnie zadzwonie umowic sie na randke z lekarzem...:-D

madlen odstawiasz jak test pokaże II krechy. tego ci bardzo życzę.

spadam trochę odpocząć bo sen mnie naszedł. wpadam później

wiolka ja obie ciaze prowadzilam na nfz,ale zlego slowa nie powiem..w ciazy mialam robione wszystkie badania,zwolnienie bez problemu,a z synem usg nim czulam ruchy,co 2tyg.aby zobaczyc,czy serduszko bije i malenstwo zyje :tak:..a jak czulam slabe ruchy,to moglam podejsc w kazdej chwili bez rejes.,aby mnie lekarz zobaczyl i zbadal..wszystko zalezy od lekarza..ja mialam super ;-)
losiczka to bedziemy sie sciskac wirtualnie :-D

Scoti-lekarz ci zbyt wiele nie zaleci bo jesteś w ciązy ale przejść się możesz żebyś wiedziała czy to tylko grypa cię rozkłada,herbatke z miodem możesz sobie zrobić powinna troszke pomóc albo herbate z lipy jest dobra na przeziębienie:happy: Madlen- no własnie zależy od lekarza niestety w dzisiejszych czasach to liczy się portfel a nie koniecznie pacjent a szkoda,ja jak w starym roku zachorowałam na żołądek to do lekarza mogłabym iść teraz do specjalisty bo miejsc nie było więc też chodziłam prywatnie i za badania też płaciłam

Ostatnia edycja:
scoti próbuj domowymi sposobami, a jak nie pomoże, to idź do lekarza. Dobrze,że małej troszkę lepiej. Mam nadzieję,że już będzie dobrze.

Wiola a Ty jesteś z Krakowa?

dzięki dziewczyny za kciuki i fluidki. Rozia zazdroszczę luzu. ... za oknem wyszło piękne słonko i jakoś tak optymistycznie mnie naładowało :)
Z tymi badaniami to faktycznie kicha jest. Ja musiałam naściemniać, że się ponad pół roku staramy, żeby mi zlecili badania a i tak 2 robiłąm prywatnie. Kurcze przynajmniej wiem, że wszystko jest ok, a gdybym badań nie miała, a coś było nie tak, to tylko nerwy i strata czasu.
A to przecież pieniądze z naszych składek! Nie chcemy nic za darmo grrrr wnerwia mnie to strasznie!
Ciekawe jak tam Małami :) kiedy ona wraca?

reklama
Do góry