reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Katy - ja pracowałam przedtem u rodziny, ale to było jeszcze przed ciążą z Alinką. Jak wiedziałam, że będę mamą, to sobie odpuściłam.

Katrina no wlasnie ja wychodze z zalozenia ze trzeba sobie jakos zycie w miare ulatwiac :tak:.....dobrze zrobilas :tak:
sorki ale zywcem mi oczy leca , uciekam do jutra PA;-)

Hello:-) Wczoraj czułam sie paskudnie, przeziebienie jakieś mnie dopadło i gardło bolała, katar i brzuch. Jakieś syfy lataja w powietrzu.
Scoti, mnie wpisz na 27.03. Mam nadzieję, że miniony długaśny cykl był wyjątkiem a nie nową regułą:wściekła/y:
Witam
My zaraz sie zbieramy do przychodni od wczoraj goraczka od 38 do nawet 39.9 biedne moje dzieciatko:-(

Wczoraj poszlismy do przychodni czekalismy prawie godzine, bylo juz 30min po zamknieciu a Mayi goraczka spadla a ona zaczela biegac jak nowonarodzona, mielismy czekac jeszcze na dwoch pacjentow ale znajac ich powiedzieliby zeby podawac calpol co 4 godziny bo goraczka byla krotko, mam nadzieje ze dzisiaj cos jej przepisza i dobrze zdiagnozuja... calpol dziala dopiero po 2 godzinach i za nastepne 2 znowu prawie 40 stopni.

No żal mi tego Twojego skarba:-( Oby dzisiaj było lepiej, ale z opowieści wiem, że zapalenie ucha to okropny ból:-(
dziewczyny jestem wreszcis skonczylam :-):-):-)

kochane gratuluje BLIZNIAKOW i II kresek oraz witam nowe staraczki wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic was ;p

a to moje nowe wypociny heheZobacz załącznik 441911 w kwiatkach beda diamenciki jakies tylko najpierw musze kupic ;p
Piekne, nie wiem czy Ci mówiłam, ale Nadia jest jednym z moich ulubionych imion, ale mój M staje okoniem. W efekcie jak dorobimy sie córy to będzie Natalia:-)

kochane u mnie niestety dupas bladas:((((chyba zaczynam plamic wiec cykl prawie zakonczony:((((pewnie juto @ sie rozkreci...ale...co nas nie zabije to nas w zmocni,jakos tak sie pozytywnie nastawiam:)))fajnie chociaz ze po tej luteinie wkoncu jakos normalnie ten cykl wyglada,pewnie 31 dni bedzie a nie 47:szok:to juz roznica...
Przykro mi, w nastepnym cyklu sie uda:tak:

Zobacz załącznik 442051To mój dzisiejszy test zrobiony półtory godziny temu

GRATULACJE!!! Spokojnej ciąży i rozwiązania Ci życzę:-)
A i jeszcze wiecie co mam schizę że dziś pójdę a gin mi powie że tam puste jajo jest takie mam myśli :-(
Oj Marta Marta, przez kolano i klapsy za to niepotrzebne zamartwianie się, dobrze, że juz możesz spokojnie na zwolnienie sobie iść. Śliczna fasolka:tak:

dziś
miała do mnie przyjść
lecz drżała jak liść
oj drżała dziś...
Małpo nie bój się
dorwiemy cię
jak tylko pojawisz się
więc tylko odważ się ...
Bardzo ładnie, teraz poprosze taki wierszyk przed najbliższym terminem@:tak:
Dziewczyny, chcę zacząć brać wiesiołka (firmy Oeparol). Myślicie, że juz mogę? W jakiej dawce? Pisałyście, że do owulacji?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja z rana:)

Dzoanka zdrówka życzę, a co do wiesiołka to myślę że możesz brać do owulacji:-):-)

Marta super to teraz odpoczywaj i nie stresuj się:-)

Dziewczynki zdrówka dla waszych dzieciaczków ehh mocno chorują niestety:-:)-:)-(

A u mnie dziś skok i mam nadzieję że nie jest już po owu bo jakoś wcześnie, ale po cyklu bezowulacyjnym:-( jak tak to przegapiłam kurczę:-:)-( zobaczę jak jutro temp.
Liczę na to że nie bo ja nie mam wogóle ochoty na seks:-:)-(

Joweg super że mąż lepiej się czuje:-)

Ostatnia edycja:
Roza, ja tez mam kilka dni po @ taki jeden skok, ni z tego ni z owego (jak bedziesz miała czas to sobie luknij), później tempka spada i jest nisko do owulacji, no a po owulacji to wiadomo:-) Różnie:-D A co do ochoty na przytulanie, to ja mam zawsze podczas @, a jak jest na to czas i potrzeba (zbliżająca się owulacja), to prawie zawsze moje libido jest na dnie:-D

witajcie
dzoana a ty co tak wczesnie dzis ;p spac nie mozesz heh
roza &&&&&&&&&&

ja dzis jakos spac nie moge wstala razem z m i jakos usnac nie moglam zapewne po 8 spioch mnie dopadnie :cool2::-p

DZIENDOBEREK :-)

Aga gratulacje kochana masz racje ten watek sam zapladnia he he ale pamietaj tez ze i powojnie :-D:-D:-D

A moj Kubula nie spi od 3 rana no oczywiscie ja z nim:-( ciekawe jak bedzie funkcjonowal w szkole a ja w domu???? Na szczescie nie mam szycia to poloze sie na chwilke jak Szymus bedzie sie bawil a moj maly to sobie wymyslil ze on nie chce zeby mama miala duzy brzuszek tylko malutki bo on chce malutka dzidzie nie duza :-):-):-)

Milego dnia babeczki. Cos nam tu malo Ilonki i wogole dziewczyn :-(choc mnie tez malo tylko leze i czekam az mi mdlosci przejda :-(

Madlen obys miala racje kochana :-):-):-)

Joweg trzymaj sie dzielnie kochana a sny czasami tlumaczy sie odwrotnie.

A mi sie dzisiaj snilo ze mam mdlosci obudzilam sie i stwierdzilam ze to jednak nie byl sen :-:)-:)-( poprostu mdlosci mnie przebudzily.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzoanka, rzeczywiscie:-) masz takie skoki. Ty mierzysz w pochwie??? Ja zaczełam i nie wiem jak moja temp będzzie się zachowywać, dlatego zaskoczona jestem.

Losiczka ojojoj biedak, będzie mu ciężko:-(

Zagubiona dziękuję, ale mam nadzieję że do owu jeszcze poczekam:-):-). Sliczne Wasze maleństwo!!!

Jestem w pracy - jeszcze dzieci nie mam, ale pewnie zaraz przyjdą więc zniknę raptem. Chorują strasznie.

Miłego dnia:-)

Do góry