reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Rozia moze to jest pomysl :-D Zzagubiona bedzie robic sukienki dla dziewczynek albo sweterki dla chlopczykow a ja dolaczac bede karteczki i juz gotowy prezent dla noworodka :-)

Sprzedaz internetowa :tak:
A gdzie juz wszystkie pouciekaly????

reklama
Wiesz zawsze zamowienia moga skladac na poczatku ciazy......to dalo by nam przewage czasowa :-D:-D:-D

Katy gdzie ty kupujesz takie cudenka to tych twoich pieknych kartek ?
a ja widze,ze tu jakis bizness sie kroi..:-D,ja wam bede klientow nagabywac ;-)
wpadam tylko zyczyc milej nocki,bo jakas wypluta jestem..od niedz.pomagam corce przy projekcie o titanicu i od tego czytania w necie,juz nie mam sily na forum,oczka same sie zamykaja..
kolorowych wszystkim ,,a dla Katy chrzesniaka zdrowka..;-)

haha no tak wtedy to trza zalozyc zamowienie na 2 komplety bo nigdy nie wiadomo co miedzy nogami sie pojawi ;p

Katy i jak sobie radzicie z chrzesniakiem dostal antybiotyk? mnie sie juz odechciewa spac przed chwila miala 39.8 calprofen dostala 2h temu czyli nie moge nic jej teraz podac, wykapalismy ja szybko w letniej wodzie, siedzi w samych bodziakach. Dzwonimy na nhs24 moze cos podpowiedza.

Sama mowilas ze mozna zawsze to co nie potrzebne komus podarowac:tak: ......a jak nie to niech robia od razu drugie....co by papier wilgoci nie naciagnal :-D:-D:-D Losiczka moze to tego uszyc fajne specjane torebki-woreczki :-D

Ostatnia edycja:
hehe no tak ;p dobra kochane uciekam lulki bo ledwo czytam takie ciezkie powieki mam dobranoc i buziaczki ode mnie i Nadinki

Katy i jak sobie radzicie z chrzesniakiem dostal antybiotyk? mnie sie juz odechciewa spac przed chwila miala 39.8 calprofen dostala 2h temu czyli nie moge nic jej teraz podac, wykapalismy ja szybko w letniej wodzie, siedzi w samych bodziakach. Dzwonimy na nhs24 moze cos podpowiedza.
Wiesz on to mial 10 dni temu i po 7 dniach antybiotyku sie uspokoilo i po 3 dniach bycia zdrowym znowu sie wrocilo tylko teraz jedno ucho ..... dostal juz w sumie drugi antybiotyk mial takie rzutu temperatury, raz wysoka raz niska, pic nie chcial ale nic nie pomagalo te syropy tylko troche obnizaly tempke na godzine musial swoje odchorowac , zobaczymy jak teraz to zniesie

DOBRANOC Zzagubiona;-) odpoczywaj kochana bo ty chyba jestes jedyna ciezarowka ktora tu z nami przesiaduje to poznych godzin :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry