reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam dziewczynki
dziękuje za pamięć :tak:u mnie wszystko w porządku tylko powrót do pracy po urlopie dla mnie to jak zderzenie z asteroidą :eek: dużo pracy fizycznej i papierkowej niestety nazbierało się po 2 tygodniach
Gratuluje nowych fasolek i udanych wizyt :)
przepraszam że nie pisze osobowo ale nie jestem w stanie (skleroza nie boli) :-p
Pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego wieczorku

Ps Magda odpisałam ci na enpr :)

A to dla wszystkich starających się ;-)

@ dziś
miała do mnie przyjść
lecz drżała jak liść
oj drżała dziś...
Małpo nie bój się
dorwiemy cię
jak tylko pojawisz się
więc tylko odważ się ...

Ostatnia edycja:
:-)

A mój M zamiast obserwować nasze postępy w temperaturze, to obserwuje na enpr nasze życie łóżkowe :-):-D:-) No i jak tu nie kochać facetów :-D

Dziękuję wszystkim.
Trzymam za starające się kciukasy i posyłam świeże fluidkI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja dostałam wczoraj od Lori i pomogło:-)
Uciekam spać bo padam na twarz a rano trzeba wstać. Dobranoc

Katrina jak u ksiedza to spoko myslalam ze normalnie u rodzinki wielodzietnej
Marta dobrze zrobilas, nie maja prawa cie wyzyskiwac .....a kropeczka sliczna :-)
Asiczka to bedziemy walczyc nadal dzielnie, nie przejmuj sie :tak:
Agnes a jak ci sie w domku siedzi , spanie troszke ci przeszlo
Lori dzieki .....z nami staraczkami tak juz jest czasami trzeba nas opieprzyc a czasami przytulic:tak:
Scoti moj chrzesniak mial to samo dzisiaj 2gi raz bylam w przychodni...to samo co u ciebie....godzina czekania...no jakas masakra
dokladnie jak u twojej pociechy.....plucka czyste ale w uszkach zaczereienienie i problemy ze sluchem no i ta okropnie wysoka goraczka
Zzagubiona no ta pieknosc to moja faworytka......pieknie :-)
Aga GRATULACJE!!!!!!!!!! Sliczna druga kreseczka :tak:
Rozia kochana jestem, jestem tylko jakos te ostatnie dni troche mnie z rytmu wybily....:eek:
Hej Joweg nie dziwie sie ze nie dasz rady nadrobic ale w sumie ostatnio nie duzo sie dzieje ....mam nadzieje ze ta poprawa u meza to juz dlugfoterminowa
Jane no w koncu sie pokazalas jakos sie mijamy ostatnio:sorry:
Ania jak zasiadam do kompa ostatnio to ty juz smacznie spisz

a to moje wypociny P1060199.jpgP1060197.jpg dwie juz widzialyscie a dwie nie ;-)

reklama
katy powinnyście chyba z zZagubioną jakiś biznes z rękodziełem otworzyć ;-)

Idę spać dziewczynki :tak:

Dobranoc i spokojnej nocki życzę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry