reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Co do kuponów Lotto to naprawde prawdopodobieństwo wygranej jest małe, trzeba mieć szczęście. Koleżanka nie trafiła nawet trójki ze wszystkich kuponów ;-) Mam jeszcze jedną, znajomą która sobie zażyczyła kupony i też nic nie wygrała ;-)A mieć taką piwniczę z winami... hmmm :-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki mam kilka minut wolnego wiec cos nadrobie....
Rozia
pewnie ze sie podzile...nie bede sknera
Dzoana no tempka wiadomo jaka jest ale te brudzenie jest zastanawiajace...koniecznie zapytaj o to gina
Losiczka, Axarai ja tez bedac z Natalka w ciazy milam mdlosci caly czas do 21 tyg......okropienstwo i tez bardzo schudlam
Karolcia nie martw sie jak bedziesz miala lenia do nadrabiania to poprostu powiedz strescimy ci co sie dzialo
Ilonka napewno cos znajdziecie, zwsze takie oferty wpadaja z nienacka
Aga tak pocichutku gratuluje....i czekamy na rozwoj sytuacji
Dominika fajnie ze sie naladowalas troche energi sie tu przyda.....a co do kotka????Kto wie
Madlen a moze wlasnie w te wakacje rodzina sie wam powiekszy ???
Suonko kochana auto sie wam przyda jak nic przed weselem, bedzie ogrom jazdy zalatwiania tak ze kupiliscie je w sama pore

Dzoana ja tak samo pod blokiem przystanki w 2 kierunkach, przedszkole to rzut beretem tak naprawde, tylko szkoda ze poczta troszkę dalej bo czesto coś wysyłam wiec musze sie nachodzić, a mieszkanie kupiliśmy wtórne , ale całe wyremontowane z nowymi meblami kuchennymi, w kuchni płytki i korytarzy i łazience a w salonie i pokoju parkiet także kupiliśmy i weszliśmy od razu mieszkać tylko sobie salon oświeżyliśmy bo w pokoju drugim była dziecięca śliczna tapeta wiec nawet nic nie ruszaliśmy tam ;)
losiczka ja tam życzę CI tej córeczki a jak bedą 2 to tez super hihih :)

że mnie nikt bliźniaków nie wywróżył nooooo !!!!!!!!!! :(((( hehe

Ja sie zgadzam ze Suonko i Karol, żałuję, że sama nie wpadłam na pomysł z winkiem zamiast kwiatów, bo ja je bardzo lubię. Co do kuponów to ja tak sobie napisałam, że byłaby niezła jazda, gdyby jednak młodzi trafili na "6". Niestety znając ludzi, to pewnie zaraz by się odezwały zawistne głosy i domniemanie kto podarował szczęśliwy los.

Dzoana więc ja nie mam szczęścia w grach liczbowych, więc nawet nie ryzykowałam, ale dostaliśmy kilka telegramów pocztą i w środku były kupony- nic nie wygraliśmy ;( a szkoda ;)
A winko- super sprawa, niektóre były tak rewelacyjnie zapakowane, że aż szkoda było je rozpakować ;(

Losiczko- gdybyś miala mieć dwie królewny to pewnie byś się nie pogniewała, a do 6 umiemy liczyć ;)))) i do dwóch też- jedna królewna, druga krórelwna :)

Ilonko- za trzecim razem jak Ci wszystkie wywróżymy to będziesz miała trojaczki ;)))

Katka to Ty już notuj proszę, bo po tygodniu nieobecności nie dam rady nadrobić wszystkiego i w poniedziałek będę czekać na wieści w formie streszczenia ;)))

Karola mamy na zaproszeniu dwa wierszyki. W pierwszym sugerujemy pieniążki zamiast prezentów a w drugim winko zamiast kwiatów ;-) Powiem Ci, że zdziwiła mnie reakcja niektórych, że prosimy o wino, parę osób się śmiało z tego, ale to pewnie dlatego, że to dla nich nowość... A byłam na weselu, gdzie koleżanka dostała pełno kwiatów, które i tak zostały na sali, a to wydatek średnio 30 zł. Inna koleżanka prosiła właśnie o winko i teraz umilają sobie wspólne małżeńskie wieczory ;-)

Dzoana to się facet rozczarował :-) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;-) Widzieliśmy Wawel z autobusu i pospacerowaliśmy po rynku ;-)
Grzanka masz już suknię?
Ilonka niestety ciężko żyć młodym w tych czasach... :(

mam suknie oto ja w niej :) DSC01049.jpgDSC01047.jpg

Karol, ja też nie, ale za to w miłości mam szczęście:tak:
Grzanka, sukienka piekna, ślicznie w niej wyglądasz.
Ja juz zmykam powoli do domciu, odezwę się później, papa

Grzanka, ślicznie wyglądasz! Suknia deliketna, ale bardzo elegancka.
Co do prezentów ślubnych my też prosiliśmy o winko i uważam, że to był super pomysł :) jeszcze nam sporo zostało, a umiliło nie jeden wieczór ;)

reklama
A ja nie wiem co ma być w zaproszeniu napisane co do wina to my nie pijemy ...
No rzadko kiedy pewnie tak by towyglądało że na ślubach byśmy z tych win korzystali , bardziej mi sie kupon totka przyda :D

Dziękuje Dziewczyny za miłe słowa :)

Do góry