reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Poniedziałkowe dzień dobry ;) wczoraj w nocy wróciliśmy z weekendu w Krakowie, było boskoooo naładowałam bateryjki hihihi
Co do mojego cyklu to temperatura mnie wnerwia bo skacze jak pchła na kołnierzu, poza tym dziwnie się czuję... Staram się nie wkręcać , ale jak w knajpie się rozpłakałam, bo koleżanka pokazała zdjęcie swojego kotka to mój mąż zapytał : a Ty w ciąży nie jesteś??? hihihi wyłam chyba godzinę i nie mogłam przestać, a chciałam.
Dobra lecę Was nadrabiać, sporo pewnie się działo :)))

reklama
Lori- tyle sie napłakałaś nacierpiałaś, naczekalaś i masz teraz podwójne szczęście, które najpierw paraliżuje, a potem dopiero cieszy.... :))))
Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze, że sie wszystko uloży, a ciąża przebiegnie spokojnie i zdrowo ;)))

Losiczko- a może tak dwie królewny za jednym razem będziecie mieli? Życzę Tobie szczęścia ;))))

Suonko- gratuluje autka i niestety dzisiaj trzeb ana wszystko uważać, bo człowiek człowiekowi wilkiem jest ;(((

a ja własnie wciągnęłam pączka i ciastko francuskie ;))) i mam ochotę na hot-doga z orlenu ;(

witam,mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie :zawstydzona/y:
Lori wow,bliznieta i to jednojajowe :szok:,gratuluje !!! pewnie latwo nie bedzie,ale dasz rade :tak:
Axa wspolczuje mdlosci..wiem jak ja sie czujesz,bo ja tak mialam z corcia ,nic fajnego..&&&&& aby to byla dziewczynka ;-)Ilonka sliczny masz brzuszek :happy2:,&&&& aby udalo sie z domkiem..przy dzieciach nie ma nic lepszego niz wlasny ogrodek ;-)

wszystkim nowym zafasolkowanym gratuluje fasolek,ciezaroweczka bijacych serduszek,a za testujace trzymam &&& za II krechy !!!

madlen- ostatnio nawet pisałam że dawno Cię nie było a tu proszę- jesteś i jeszcze wątpisz czy pamiętamy ;)))

jak u Ciebie? mam nadzieję, że wszystko oki ;)

Karolina bo ty mnie chyba myslami sciagasz :-D,jak mam chwile to wpadam do was..ale nadrobic was ciezko :zawstydzona/y:
a u mnie OK,wiosna juz jest to zadnych dolkow nie ma ;-),a staranka na razie odstawione..,bo juz mamy bilety na wakacje..a jak by sie udalo zaciazyc<chociaz malo prawdopodobne> to nie wiem jak bede ciaze znosila..wiec na razie plan mam taki,ze przebadam sie,zapisze na silownie a potem blizej lata ..a moze na wakacjach.. beda wznowione staranka..;-)..troche zal byl,ale musze tez myslec o moich szkrabach..nie moga cale lato siedziec w domu,jakas rozrywke latem musza miec :tak:

i ja was witam poniedziałkowo;-)ja juz obiadek zrobiłam malutki mi śpi wiec mam spokój na chwile;-)
widze kwestie domków poruszyłyście,ja mieszkam na wsi bardziej na uboczu i sasiada nie ma zaraz za siatka ale ciesze sie z tego bo jakos mam taka swobode;-)chyba do miasta bym sie nie nadawała siedziec w bloku to nie dla mnie!!!
losiczka kurcze by było ciekawie jakby ci sie tak z 2 panny trafiły hihi;-)
o witaj madlen jak u ciebie staranka???
suonko my tez z miesiac temu kupowalismy autko i mężulek był po niego we wrocławiu i powiem ci ze póki co to dobrze sie sprawuje a i sprzedajacy uczciwy jak powiedział tak było!!!!mąż specjalnie na sprawdzenie wziął go rzeby potem jakiejs niespodzianki nie było.

Roszpunka- jak mój Astronauta fikał na ostatnim badaniu to omal nie zemdlałam tak mi się podobało, a co dopiero zobaczyć takie dwie rozfikane istoty...?

Lori- a może zabierzesz nas wszystkie na to USG następne Twoje, co?

madlen- możesz sobie odpuścić psychicznie staranka- jestem za i zająć się planowaniem wakacji, wypełnieniami popołudnia, a zobaczysz- reszta sama przyjdzie... Może nawet w tak podwójnej sile jak u Lori?

agnieszka- no ja to Cię doskonale rozumiem, bo ja w mieście na dłużej bym sie nie odnalazła. Tymbardziej, że ja uwielbiam na powietrzu, więc wiosną ogródek, latem oczko wodne i rybki, jesienią jabłka w sadzie, a zimą bałwan za oknem- rewelacja. I możesz cały dzień niemal mieć dziecko na dworze obserwując przed otwatre drzwi balkonowe lub siedząc z książką i herbatkę na tarasie. :)))

reklama
Lori- tyle sie napłakałaś nacierpiałaś, naczekalaś i masz teraz podwójne szczęście, które najpierw paraliżuje, a potem dopiero cieszy.... :))))
Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze, że sie wszystko uloży, a ciąża przebiegnie spokojnie i zdrowo ;)))

Losiczko- a może tak dwie królewny za jednym razem będziecie mieli? Życzę Tobie szczęścia ;))))

Suonko- gratuluje autka i niestety dzisiaj trzeb ana wszystko uważać, bo człowiek człowiekowi wilkiem jest ;(((

a ja własnie wciągnęłam pączka i ciastko francuskie ;))) i mam ochotę na hot-doga z orlenu ;(
Ja co prawda właśnie zjadłam śniadanie, ale zagryzłabym czyms słodkim kawę. A od dłuuuuugiego czasu chodza za mną kluski śląskie:tak:
Co do kupowania aut, to nam się poszczęściło. Rok temu moi Rodzice zmieniali auto i odsprzedali nam swój "stary" samochód. Czyli odpadło nam zamartwianie się czy nie trafilismy na odrestaurowanego rzęcha.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry