reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Roza to nasze pierwsze dziecko i bardzo go pragniemy, przynajmniej ba bardzo pragnę, m też ale na swój sposób w końcu przecież mi je zrobił.
Grzanka z jednej strony super ale nie fajnie że po tyle godzin
Aniabuchowicz no właśnie jakby nie miał innych zmartwień, ach ci faceci szkoda słów

Mąż mnie kocha ale już taki jest po prostu, boi się ze będę gruba :/ no i jego wadą jest jeszcze to że mocno oszczędny jest, mi niczego nie brakuje to co chce to sobie kupuję ale czasami tez przesadza z oszczędnością.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny , mnie ostatnio niema bo musze zajac sie mezem nie naj lepiej sie czuej :/ strasznie kasze i zaczyna pluc krwia :/ w sorde do lekrzaa zobaczymy co powie ale boje sie ze to to najgorsze........

Ania ja też na swojego męża nie narzekam:-) myśli o rodzinie i aby zapewnić nam wszystko.

Marta może potrzebuje czasu, w końcu wasze życie wywróci się do góry nogami i nic nie będzie jak dawniej, a faceci.... no cóż najpierw działają później myślą. Daj mu czasu

Joweg o nie... trzymaj się dzielnie:no:

na drugą część edytowałam w międzyczasie posta sorki
pytałam o twoje zdrowie co się stało jeśli chcesz to odpowiedz jeśli nie to rozumiem :tak:i nie będe więcej pytać :no:

grzanka odpowiesz na moje pytanie :sorry:

Przepraszam już odpowiadam...
Maiałam 3 latka to trafiłam na stół ope... przeszczep moczowodu, później wypadek spadłam z konia połamałam żebra i umarła mi prawa nerka teraz jest tylko w środku po to bo wydziela hormon, nie mam śledziony bo miałam małopłytkowośc czyli śledzona zjadała mi płytki krwi i mogła pęknąć w każdej chwili , wszystko zaczęło sie jak karuzela od przeszczepu i tak w kółko ... :(

Lekarz który mnie prowadzi mówił że nie bede miała problemu z zajściem .. .
zobaczymy ..

reklama
o jejku grzanka to faktycznie nie ciekawie :( a pytałaś lekarzy o ciążę ? czy nie ma niebezpieczeństwa dla ciebie
tak mi przykro tulę mocno

Do góry